Up With People

Представление

Прочетете официалното описание

С хора е организация глобалното образование, която има за цел да донесе на света заедно чрез обслужване и музика. Уникалното съчетание на международните пътувания, обучение на услуги, развитие на лидерски умения и сценично изкуство предлага на учениците несравним опит и път да направи разлика в света, една общност в даден момент.

От 1965 г., С хора е предоставил на младите хора от цял ​​свят уникален международен опит образование несравнимо с всяка друга програма. Повече от 22,000 млади лидери от 131 страни са пътували в чужбина с с хора и сега са част от нашата глобална мрежа от бивши членове.

Учредено като 501 (в) (3) организация с нестопанска цел, музика и изкуство винаги са били неразделна част от нашия студент опит. Докато светът се е променил, така също има нашата програма. След като на първо място се отрази общности чрез нашите музикални продукции, токът Up с програма Хората също се занимава с много реална необходимост от млади хора от цял ​​свят да станат граждани на света, за да се развие и оценяване на многообразието и култури, и да научат стойността на доброволчеството като начин да се направи положително въздействие върху света.

Днес, нашата отделна програма един или два семестъра се участници на близо 20 общини на най-малко две различни континенти. Във всяка общност, студенти ще прекарат 4 - 7 дни живеят с приемни семейства, доброволческа дейност с местните нестопански или граждански организации, посещаване на образователни семинари, обучение за региона, и извършване на 2-часова професионална сцена шоу за членовете на общността ,

Във всяка общност ще посетите, ние работим в тясно сътрудничество с нашите спонсори и избраните бенефициенти да направи трайно положително въздействие чрез стотици доброволци часа, изпълнени от нашите ученици. Нашият престой е кратък, но нашето влияние е дълготраен. Ние работим усилено, за да се повиши осведомеността за местните нестопански организации и граждански и вдъхновява членовете на общността, за да се включат в своите общности и "намери своя глас", за да има положителен ефект, локално и глобално.

Места

Брюксел

Address
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 Брюксел, Белгия

Денвър

Address
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Денвър, Колорадо, Съединени Американски Щати

Програми