Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Представление

Прочетете официалното описание

Обучение предприемчиви граждани, компетентно управление и ангажирана с устойчивото развитие на обществото.

Пригответе се да се предприемат

Вдъхновен от австрийския модел и адаптирани към бразилския реалността, Училището по мениджмънт Обучение - EFG приоритизира постижения и качеството на образованието, подготовката на учениците за предприемачески дейности на пазара.

В допълнение към основната средно образование, нейната методология осигурява солидна подготовка фокусирана върху управлението на бизнеса.

The EFG BH е единственото училище от Бело Оризонте с помощта на методология, която съчетава основните дисциплини на гимназията да техническо обучение в администрацията.

През 20-те години, училището е тренирал повече от осем хиляди млади предприемачи, а 71,9% вече са на пазара на труда и 53,8% в ръководни позиции във фирмите, в които работят те.

Училището, което започна с кола в Белу Оризонти, присъства в 14 други минни градове и брои сега с нов завод в Сао Луис, Мараняо.

Това е на практика наученото

В допълнение към предлаганите курсове в училище за обучение на Управителния, студентът има възможност да се докоснат до ежедневието на организации чрез разработването на проекти, които са част от програмата на курса: Практика Firm Project и бизнес план.

High School College

В допълнение към високото учебни предмети, училище за обучение на Управителния предлага на студента възможност да се запознаят с основните области на управлението на оперативно ниво, управленска и стратегическа, тя подготвя допълнително към пазара на труда.

технически курс в администрацията

Техническият курс по бизнес администрация с акцент в Business Management е предназначена за хора, които искат да развиват предприемачески и професионалисти, които търсят постоянно подобряване и квалификацията да действа компетентно в различни бизнес сектори.

Места

Бело Хоризонте

Address
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Бело Хоризонте, Щат Минас Жерайс, Бразилия