Miami Ad School - Rio de Janeiro

Представление

Прочетете официалното описание

The Miami Ad School / ESPM е училище на сътворението, равна на студентите си: по-различно.

Различен, защото ние сме едно училище на идеи.

През 2002 г. чрез партньорство със ESPM, Ad училище Маями пристигна в Бразилия. По това време някои технологии минаха, а други са пристигнали. Само едно нещо не издържа: добрите идеи.

Сега, повече от всякога, те трябва да бъдат във всички средства. A печат може да се превърне пост. A пост може да се превърне филм. Един филм може да се превърне туит. И всичко това може да се превърне клас.

В Маями Ad School / ESPM класове са както следва: всички интегрирани с реалния живот човек.

Създаването на областта има Копирайт курсове, Art Direction и графичен дизайн, всички с продължителност 2 години. The комуникации Планиране Bootcamp курса - първият по рода си в САЩ и Бразилия - трудно една четвърт. Ние също имаме още два: Bootcamp услуги агенции и на Bootcamp социалните мрежи и Engagement с потребителя. Професионалистите, които искат да разберат повече от един обект, на Miami / ESPM Miami Pro предлага курсове, по-кратки курсове в областта на създаване, дизайн, медии, обслужване на клиентите и планиране.

The Miami Ad School / ESPM е училище без учители.

В момента има професионален пазар: най-доброто, между другото. Мисля си умове, които преподават в практиката на творческия процес от най-големите агенции. След като става чрез тук, студентът оставя готов, и най-доброто: уважава. Учете тук агенции професионалисти в сферата на: F / Наска, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Африка и други.

Копирайтъри, арт директори и дизайнери идват да преподават. Копирайтъри, арт директори и дизайнери излизат готови да работят.

The Miami Ad School / ESPM е място за любопитните, за недоволните, за неуморимите. За тези, които искат повече.

Добре дошли аутсайдери светът се нуждае от вашите идеи.

Странно ли английски? Не трябва. The Miami Ad School / ESPM е общообразователно училище, в които техните ученици могат да се движат в света и да се учат от най-добрите агенции в места като Ню Йорк, Лондон, Хамбург и много други. И противно на това, което мнозина мислят, да имат добра идея няма нужда да се научат, трябва да се отучат.

Ние сме на първо място в света на училище, в което основен метод е да се отучат.

Докато другите учат по правилата, ние ги учим да се нарушават правилата. Докато другите учат да търсят под ъгъл, ние научи да се грижа за всички.

Не съществува формула, са склонни формули. И така са най-ценените създаването на училището. Вече спечели CLIO, Кан, едно шоу, D & AD, Млади стрелци, и др.

The Miami Ad School / ESPM е училище на сътворението, който дава кръв за тези, които имат кръв в очите им. Тук е мястото да бъде неспокоен, недоволен, любопитен.

Само тогава може да се развива и да бъде също толкова добри идеи: уникални.

The Miami Ad School / ESPM Той предлага курсове в Сао Пауло и Рио! Но нищо не ви пречи да учат във всеки ъгъл на света, в който училището има клонове и партньорства. Ако искате да учите в клон Miami / ESPM в Европа намерите училища в Мадрид, Хамбург и Берлин. В Съединените щати могат да учат в градовете на Маями, Минеаполис, Ню Йорк и Сан Франциско. Възможността да се срещнат с нови култури и хора и усъвършенствате своите творчески умения е точно тук! Учениците от Бразилия и навсякъде пътуват по света учат и работят в най-известните и най-награждаваните агенции в света.

The Miami Ad School / ESPM предлага Квартал Away програмата, можете да изберете вашата дестинация и качат на главата по време на пътуването! С тази програма, студентите имат възможност да учат в партньорски агенции (от 6-ти квартал, разбира се), или правя размяна стаж (от 7-мия тримесечие).

Места

Рио де Жанейро

R. da Alfândega, 115

Address
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия
Телефон
+55 21 2216-2119