Via Mundo

Представление

Прочетете официалното описание

Via Mundo основно

За нас

Via Mundo е бразилска организация, специализирана в културни образователни и работни пътувания и програми. Основава се в Сао Луис, Маранхао, Бразилия и е основана през 1999 г. от необходимостта от засилване на дейността на междукултурния обмен, както и от насърчаване на Бразилия и нейния североизточен регион като образователни и туристически дестинации.

Нашата организация изгради репутацията си като една от пионерските агенции в северните и североизточните райони на страната заради пряката връзка с международни организации, за творчеството и професионализма си в работата с международно образование и за доброто качество на своите програми и услуги.

От самото начало, освен партньорството с международни организации, Via Mundo развива местни партньорства с начални и средни училища, езикови училища, както и с частни и обществени колежи и университети.

През 2001 г. Via Mundo стартира програмата си "Програма за висши училища в Бразилия" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), превръщайки Maranhão и бразилския североизточен регион в културни дестинации за чуждестранни ученици.

От 2006 г. насам поставихме студенти в бразилски частни колежи и университети с цел насърчаване на образователния обмен на по-високо ниво.

Всички тези входящи програми популяризират бразилската култура и португалския език на международно ниво и представят бразилските образователни и туристически възможности на света.

Друго постижение бе развитието на партньорства с организации в други бразилски държави, както и факта, че освен студенти и професионалисти от нашата държава все повече и повече пътници от други места в Бразилия и от чужбина са избрали Via Mundo за свои Междукултурна организация за обмен.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo се гордее, че е местна и в същото време глобална организация, допринасяйки за разширяването на студентите и професионалните хоризонти чрез качествени културни образователни програми в чужбина и в Бразилия.

Нашата мисия

Подобряване на качеството на живот на студентите и професионалистите чрез културно образование и работни пътувания и програми, които могат да предложат обогатителни преживявания за растеж.

Нашата визия

Като иноватор и съвременна организация, специализирана в културни образователни и трудови пътувания и програми в чужбина и в Бразилия, както и справка за отлични постижения в обслужването и качеството.

Via Mundo изгради своята репутация като една от пионерските агенции в североизточните райони на страната заради пряката връзка с международни организации, заради творчеството и професионализма си.

Места

Сао Луис

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

Сао Луис, Щат Маранхао, Бразилия