HRC Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Кулинарна академия HRC

School01

В премиерата кулинарно училище в България!

The HRC академията предлага 2-годишна програма в 3-семестър програма в F & B Management Кулинарни изкуства и, разработена от образователни и индустриални лидери. Програмата е напълно преподава на английски език от международни Chef инструктори. Нашите съоръжение е оборудвано с състоянието на най-съвременните съоръжения в нашите кухни лаборатории, демо театър, винарска изба и преподаване ресторант Таланти.

School02

По време на учебната програма, студентите имат възможност да изпитат България, Западна Европа и САЩ всички наведнъж !! Наш платени стажове по целия свят да се проведе в един от най-добрите хотели и ресторанти, за да подготви учениците за една наистина международна кариера като готвач.

Обучението в Кулинарна академия HRC е призната от Американската федерация Кулинарна акредитиране комисия, като отговарящи на международните стандарти за двугодишен кулинарно образование.

School04

Нашата стипендия програма осигурява стипендия до EUR 1,000 за година и допринася за поддържане на вашите изследвания.

Заявленията се приемат целогодишно и студенти от всички краища на света, може да кандидатства. Следващи дати академични стартиращи са март и септември 2016. Ние с нетърпение очакваме да Ви поканят на нашето кулинарно училище в София, България, така че можете да се наслаждавате на това как ние "образоват с достойнство и високи постижения".

School03

Места

София

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 София, Област София град, Република България