​Bradford Dance Centre

Представление

Прочетете официалното описание

За Bradford Денс Център

Bradford Денс Център се намира в сърцето на центъра на град Брадфорд. Тя е създадена през 2015 г., за да се осигури професионално, посветена танц пространство и творчески център за хората от Брадфорд и околните райони. Нашите мястото и танцови студия ще се отворят за обществеността през август 2015.

Главните цели на Денс център Bradford са да напредне, да насърчава, подпомага и улеснява обучението, образованието, обучението и личностното развитие в танц. Ние се ангажираме да създава възможности в танц за всички членове на обществото, независимо от тяхната възраст, произход, опит или умения. Bradford Денс Център предлага широка гама от курсове и възможности за професионално развитие за танцови учениците, професионални танцови артисти и членове на местната общност.

Bradford Денс център е социално предприятие не с нестопанска цел и регистрирана UK обучение доставчик на някои от най-уважаваните възлагане органи в Обединеното кралство.

Bradford Денс център е удобно разположен в близост до всички удобства на града и само на няколко минути пеша от жп гарата и автогарата в Брадфорд.

Удобства

Bradford Денс Център има 4500 квадратни фута на специален танц пространство, с трима професионални танцови студиа, съоръжения за преобличане, кухненски бокс, офис и заседателна зала пространство и голямо, отворено общинската рецепция, идеални за неформални събирания и работа в мрежа.

Нашите танцови студия ще бъдат на разположение за наемане на почасова база от септември 2015.

Места

Брадфорд

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Брадфорд, Англия, Великобритания