Abbey College Manchester

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме неселективен, съ-образователна, независим колеж в сърцето на центъра на Манчестър. Повечето от нашите 220 студенти учат на нива, GCSEs или на нашата Международна програма Foundation. В нашите приятелски, сейф, поддържащи студенти среда постигнат целите си и успешно да се премине към избрания от тях университет. Ние предлагаме уникална алтернатива на традиционните училища с гъвкави програми и индивидуално обучение, като поддържа силен академичен етос.

Нашата история

Abbey College Manchester е основана през 1990 г. и е част от Alpha Plus Групата на независимите училища и колежи на.

Abbey College Manchester сега чества своята 25-та годишнина през 2015 г. и разполага с развита силна репутация на местно, национално и международно ниво за високо качество на преподаване, малки размери класа и силна система учител подкрепа.

се предлага набор от курсове, за да отговарят на нуждите на отделните ученици: две години на нива; Една година по-интензивно се яви отново на нива; Една година Бизнес BTEC; Едногодишни и двугодишни международни програми Foundation (Business и Engineering) и една година GCSEs.

Колежът се намира в модерна пет етажна сграда в сърцето на центъра на Манчестър. Всички класни стаи, апартаменти и лаборатории са добре оборудвани и с ресурси, и да се осигури преподаването и изучаването на околната среда, за да помогне на учениците да изпълняват своите стремежи.

Удобства

Abbey College Manchester разполага с набор от модерна техника и ресурси, за да помогне за постигането на високо качество на преподаване на студенти.

Всички наши класни стаи се възползват от състоянието на най-съвременните съоръжения, достъп до съвременни технологии, включително интерактивни бели дъски, лаптопи и сензорни екрани. Всички отдели са оборудвани със специализирани стаи и са осигурени учебници за всички курсове.

Студентите имат свой собствен персонален компютър вход и достъп до студент споделеното устройство, където се съхраняват учебни ресурси. Практическа работа и разследване е в центъра на обучението по биология, химия и физика, и така всеки предмет се изучава в модерна, предмет на специфични лабораторни. Всяка стая е снабдена с най-високите стандарти и е добре оборудван, за да се позволи предоставянето на широка гама от експерименти и демонстрации, за да се стимулира обучението на студентите.

Творчеството процъфтява в рамките на колегиума с чл & дизайн и фотография преподава в специални, добре оборудвани стаи. Учениците се насърчават да изразяват себе си с помощта на техники, вариращи от 3D моделиране, текстил, скулптура и фотография, както и конвенционалната живописта и рисунката. Има и една тъмна стая, където изображения могат да бъдат подобрени и развити от студентите. Мащабно проучване център е на разположение като мълчи и наблюдаваната зона проучване. Тук студентите могат да използват свои собствени или колеж лаптопи за лична работа. Има безжична връзка можете да намерите тук и около колежа.

Преподаване и учене

Преподаването и ученето е строг, докато бъдат креативни и отзивчиви към индивидуалния студент нужда.

Малките класове

Ние вярваме, че малките класове и високо качество на преподаване са ключът към успеха. Този подход е много личен и означава, че учениците са фокусирани върху образованието си и са дадени много внимание от страна на учителите, за да се максимизира постижения и изпълни потенциал. Наред с малки размери клас ние насърчаване на благоприятна среда от наличието на не по единна политика и създаване на взаимоотношения, където всеки е на първите отношение на името.

Експертни учители

Нашите специализирани учители имат отлични познания по своите предмети и спецификациите и като изпитващите за основните дъски изпитни те са в добра позиция да предложи насоки и подкрепа при разработването на техника изследване. Учителите съборят предмети в управляеми секции, така че учениците да могат да работят по-лесно към оценките от които се нуждаят. Студентите се подготвят старателно за публични изследвания и събирането на важни умения за обучение.

Обучение в колежа

Всички студенти са timetabled, контролиран проучване, вградени в техните програми. В нашето изследване център студенти работят тихо и това изгражда култура на концентрация и зачитане на нуждите от обучение на другите.

процеса на оценка и мониторинг

Малките размери класа означават учителите могат да прекарват повече време оценяване работата на всеки студент и даване на устни и писмени обратна връзка на 1-1 база. Учителите оценяват студент усилия и постижения често. Докладите се изпращат у дома всеки половин мандат и включват писмени бележки и данни, обхващащи обслужване, академични постижения и студент усилия както в класната стая и в свободното си време. Ученици и учители отразяват върху текущата работа и повишаване на стандартите, като се съгласява цели в области като предмет знания, управление на времето, техники редакция и напредъка на курсовата. Това от своя страна изгражда увереност и повишава стандартите.

Посещаемост

Присъствие се следи чрез ежедневно регистрация и в началото на всеки урок. Родителите / настойниците се осъществи връзка, когато един студент не присъства в клас.

Места

Манчестър

Abbey College Manchester

Address
5-7 Cheapside
Off King Street

M2 4WG Манчестър, Англия, Великобритания
Телефон
+44 161 817 2700