Abbey Road Institute

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИНСТИТУТ "АББЕЙ ПЪТ".

Abbey Road Institute е тренировъчната площадка за следващото поколение музикални продуценти и звукови инженери.

Чрез използване на опита и иновациите, създадени на Abbey Road Studios и сътрудничеството с експерти в индустрията, ние преподаваме една професионална диплома за напреднали по музикална продукция и звукова техника.

Работим в тясно сътрудничество с инженерите и производителите, за да създадем широкообхватна учебна програма. Това подготвя нашите студенти да започнат кариера в музикалната индустрия като уникални, каквито са. Това, което обединява нашите ученици и екип, е любовта към музиката и страстта да създаваме.

ТРЯБВАЙТЕ ВАШИЯТ МУЗИКАЛЕН ПРОИЗВОДСТВО И ЗВУКОВИ ИНЖЕНЕРИНГ КАРИЕР С НАС

Нашите ученици се учат от творчески авангардни производители, технически експерти, бизнесмени и утвърдени и опитни имена в музикалната индустрия. Избирайки да учиш на "Аби Роуд Институт", е решение за промяна на живота и веднъж в живота си.

Нашите завършили са бъдещето на музикалната и звукозаписната индустрия.

ВЗЕМЕТЕ ВЪВ ВАШИЯ СТУДИО

Нашата водеща школа, Abbey Road Institute London, базирана в Abbey Road Studios в Северозападен Лондон, стартира през септември 2015 г. Училището е интегрирано в сградата на Abbey Road Studios и предлага на нашите ученици специализирано учебно заведение и специално работещо студио за 7 дни в седмицата. Горди сме, че приемаме училището в динамично учебно пространство, което поддържа всички области на курса. Ще работите с най-високото оборудване в индустриалното студио.

Преглед на пространството

По време на курса ще имате достъп както до нашите учебни, така и в търговски студия на различни етапи, в зависимост от модулите, върху които работите. Нашите предназначени за целта съоръжения включват жива записващо пространство и професионално-стандартна контролна зала, две производствени помещения, смесителна зала и помещение за лекции с отделни работни станции.

Студентите имат достъп до студиото на Института както като част от учебното занятие, така и извън класовото време за самостоятелно управлявано записване, производство и смесване. Всеки ученик има достъп до мощна компютърна работна станция, налична преди, по време и след класа.

Можете да започнете проекта си в студиото и да продължите да записвате, редактирате и смесвате в работните станции в класната стая или в производствените суити или в стаите за смесване. Студентите от Абатския път институт могат да бъдат сигурни, че се учат на най-доброто стандартно оборудване в класната стая и студиото. Нашите студиа разполагат с широк спектър от софтуер и хардуер, позволяващи различни хибридни настройки, които са както практични, така и подходящи за съвременната аудиопроизводствена среда.

Практическото време се разпределя на индивидуална основа и се контролира напълно от нашия квалифициран персонал. Практическите заседания могат да се резервират от студентите на седмична или месечна база по време на работните часове на Института. Няма ограничение за размера на практическото време, което студентът може да резервира по време на курса си, като се подчинява само на наличността.

Места

Лондон

Abbey Road Institute

Address
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 7266 7397