Accent International

Представление

Прочетете официалното описание

За Акцент International

Акцент International

Изпълнителната и професионално обучение

Акцент е малък, специалист организация. Въпреки, че ние работим с големи корпорации, ние никога не са повече от 25 курсисти за нашите курсове в Bicton College. Това е умишлено, защото ние вярваме, че трябва да се ограничи броят на хората, за да ни даде възможност да предоставят лично, съобразени услуги и да отговорят на нуждите на участниците.

Нашите участници са зрели възрастни - ръководители и професионалисти, които се нуждаят, за да постигнат бърз напредък в определени области.

Нашите програми на обучение, са в общ английски, бизнес английски или специалист английски.

Общ английски може да включва Социализиране, Travel, Общи Communications, Учебни цели.

Бизнес английски Посетете Общи език за бизнес или workfocused теми като финансите, продажби, маркетинг, човешки ресурси, производство, логистика и т.н.

Специалист английски може да разгледа такива области като счетоводство, банково дело, строителство, инженеринг, Застраховане, Право, Медицина, Petroleum, фармация, технологии.

Специфични умения могат да покриват срещи, преговори, презентации, писане на отчети, междукултурното опознаване, проведени конференции.

Въведение

Акцент е основана през 1988 г. като консултантска специалист и организация обучение по английски език за фирми, ръководители, мениджъри и професионалисти. Оттогава сме работили в тясно сътрудничество с корпоративни клиенти и физически лица от всички краища на света, за да се осигури обучение на решения за езикови проблеми и да им помогне да се възползват от възможностите, които са на разположение в световен мащаб.

Английски е несъмнено език за международна комуникация в бизнеса и професионалната сфера. Фирми и физически лица, които се добавят към други английски техните способности са внезапно в състояние да извършат международно - отваряне на нови пазари, глобализиращия дейности, създаване на истинска междукултурна комуникация, учене от други страни и засилване на двете перспективи на фирмата, а също и кариера.

Акцент работи в областта на специализирано обучение по английски език, по-компания програми, общо-водолазни курсове, обучение по мениджмънт, разбира се дизайн, едно към едно, малки формати група и комбинация обучение, специализирани семинари, симулации, се нуждае от анализ и консултации.

ФИЛОСОФИЯ

Философията на Акцент могат да бъдат обобщени като "Лична, професионално, качествено обучение".

персонален - защото въпреки че Акцент работи на международно ниво, нашият център е малък и броят на участниците е ограничен внимателно. По този начин, ние можем да осигурим персонално внимание и дизайн курсове в зависимост от индивидуалните нужди.

Професионален - защото Акцент използва квалифицирани и опитни преподаватели, които обикновено имат квалификация и опит в специализирани области като бизнес, финанси, наука или IT - в допълнение към езика педагогическа квалификация.

Качество - защото Акцент е поела ангажимент за качество - в обучение, в материалите, в нашата база, в помещения за настаняване и в клиент-фирмените отношения. Ние вярваме, че всички части на програма за обучение, са еднакво важни - от първоначалния контакт с окончателен доклад.

Практикум - защото Акцент се използва за работа с бизнесмени, фирми и специалисти. Всички наши услуги са базирани на концепции за обучение, не учи. Атмосферата на курс Акцент е напълно различен от този на училище - подходът, отношения и среда са подходящи за сериозни, зрели възрастни с професионален нужда от английски език.

Гаранция за качество

Акцент е признат като ефективен от Британски съвет - които редовно ни проверява и гарантира, че на високи стандарти продължават да се спазват. Акцент е и член на английски език в Обединеното кралство, което е професионален орган на английски език индустрия и дава още качествен монитор. И накрая, ние сме членове на BusinessEnglishUK който е специалист организацията за бизнес английски доставчици.

Това са вашите признати гаранции за качество.

Истинският гаранция, обаче, е удовлетворението на нашите клиенти и курсисти, продължителността на времето, ние сме работили с фирми и участниците, които се връщат за още обучение с акцент.

Фокус върху обучението Excellence

Акцент е основана от треньор - и високи постижения в обучението е в основата на организацията. Нашият екип от преподаватели е силно подкрепена от офис персонал, който предоставя инфраструктурата и платформата да се даде възможност на нашите треньори да произвежда висококачествени програми за всеки участник в курс.

Места

Източен Бъдлей

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

Източен Бъдлей, Англия, Великобритания