Прочетете официалното описание

За Акцент International

Акцент International

Изпълнителната и професионално обучение

Акцент е малък, специалист организация. Въпреки, че ние работим с големи корпорации, ние никога не са повече от 25 курсисти за нашите курсове в Bicton College. Това е умишлено, защото ние вярваме, че трябва да се ограничи броят на хората, за да ни даде възможност да предоставят лично, съобразени услуги и да отговорят на нуждите на участниците.

Нашите участници са зрели възрастни - ръководители и професионалисти, които се нуждаят, за да постигнат бърз напредък в определени области.

Нашите програми на обучение, са в общ английски, бизнес английски или специалист английски.

Общ английски може да включва Социализиране, Travel, Общи Communications, Учебни цели.

Бизнес английски Посетете Общи език за бизнес или workfocused теми като финансите, продажби, маркетинг, човешки ресурси, производство, логистика и т.н.

Специалист английски може да разгледа такива области като счетоводство, банково дело, строителство, инженеринг, Застраховане, Право, Медицина, Petroleum, фармация, технологии.

Специфични умения могат да покриват срещи, преговори, презентации, писане на отчети, междукултурното опознаване, проведени конференции.

Въведение

Акцент е основана през 1988 г. като консултантска специалист и организация обучение по английски език за фирми, ръководители, мениджъри и професионалисти. Оттогава сме работили в тясно сътрудничество с корпоративни клиенти и физически лица от всички краища на света, за да се осигури обучение на решения за езикови проблеми и да им помогне да се възползват от възможностите, които са на разположение в световен мащаб.

Английски е несъмнено език за международна комуникация в бизнеса и професионалната сфера. Фирми и физически лица, които се добавят към други английски техните способности са внезапно в състояние да извършат международно - отваряне на нови пазари, глобализиращия дейности, създаване на истинска междукултурна комуникация, учене от други страни и засилване на двете перспективи на фирмата, а също и кариера.

Акцент работи в областта на специализирано обучение по английски език, по-компания програми, общо-водолазни курсове, обучение по мениджмънт, разбира се дизайн, едно към едно, малки формати група и комбинация обучение, специализирани семинари, симулации, се нуждае от анализ и консултации.

ФИЛОСОФИЯ

Философията на Акцент могат да бъдат обобщени като "Лична, професионално, качествено обучение".

персонален - защото въпреки че Акцент работи на международно ниво, нашият център е малък и броят на участниците е ограничен внимателно. По този начин, ние можем да осигурим персонално внимание и дизайн курсове в зависимост от индивидуалните нужди.

Професионален - защото Акцент използва квалифицирани и опитни преподаватели, които обикновено имат квалификация и опит в специализирани области като бизнес, финанси, наука или IT - в допълнение към езика педагогическа квалификация.

Качество - защото Акцент е поела ангажимент за качество - в обучение, в материалите, в нашата база, в помещения за настаняване и в клиент-фирмените отношения. Ние вярваме, че всички части на програма за обучение, са еднакво важни - от първоначалния контакт с окончателен доклад.

Практикум - защото Акцент се използва за работа с бизнесмени, фирми и специалисти. Всички наши услуги са базирани на концепции за обучение, не учи. Атмосферата на курс Акцент е напълно различен от този на училище - подходът, отношения и среда са подходящи за сериозни, зрели възрастни с професионален нужда от английски език.

Гаранция за качество

Акцент е признат като ефективен от Британски съвет - които редовно ни проверява и гарантира, че на високи стандарти продължават да се спазват. Акцент е и член на английски език в Обединеното кралство, което е професионален орган на английски език индустрия и дава още качествен монитор. И накрая, ние сме членове на BusinessEnglishUK който е специалист организацията за бизнес английски доставчици.

Това са вашите признати гаранции за качество.

Истинският гаранция, обаче, е удовлетворението на нашите клиенти и курсисти, продължителността на времето, ние сме работили с фирми и участниците, които се връщат за още обучение с акцент.

Фокус върху обучението Excellence

Акцент е основана от треньор - и високи постижения в обучението е в основата на организацията. Нашият екип от преподаватели е силно подкрепена от офис персонал, който предоставя инфраструктурата и платформата да се даде възможност на нашите треньори да произвежда висококачествени програми за всеки участник в курс.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Accent International

Специфична език за специфични нужди ... [+]

Специфична език за специфични нужди

Двуседмични програми

Английски за медицина

За лекари и студенти по медицина, този курс е посветен на езика на общи и специфични области на медицината. От General Practice, чрез специализации като онкология, дерматология, гинекология, акушерство, Cardiac-, Thoracic-, ENT- и Neuro-, хирургия и много други технически, сложни и деликатни езикови области.

... [-]

Великобритания East Budleigh
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Accent International

Повечето хора посещават курсове в Акцент, защото те се нуждаят от английски език в работата си. В Акцент получим мъже и жени от много голямо разнообразие от фирми и профе ... [+]

Повечето хора посещават курсове в Акцент, защото те се нуждаят от английски език в работата си. В Акцент получим мъже и жени от много голямо разнообразие от фирми и професии - от банкиране на Pharmaceuticals, от Инженеринг за медицина, от застраховане на железниците, от Space корпорации да Адвокати.

В действителност, от Automotive Industries да Зоолози - ние буквално работи от А до Я. Всеки курс е различен и специален и да е две финансови мениджъри, например, имат различни нужди. Има, обаче, редица специализации, които се появяват, за да бъде по-търсени от други и тази листовка е да ви даде представа за тези. Този списък само една проба. Както ще видите на гърба на тази листовка, ние обикновено може да осигури специалист програма - каквото и специфичните си нужди.... [-]

Великобритания East Budleigh
Английски
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски
Accent International

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ. ... [+]

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ.

Индивидуални Интензивни курсове

Индивидуални интензивни курсове предоставят най-лични, съобразени с конкретните условия и индивидуално разработени програми за обучение по английски език, предлагани от Accent.

Съдържание на учебната дисциплина

Съдържанието на курс по индивидуална програма е точно това, което иска участник разбира се! Обучителите ще съветват, но, в крайна сметка, решението е с участника. На ndil.idual програма, можете да изучават общи и също Специалист английски. Общ английски може да включва работа по точност и плавност в говорене, слушане, четене и писане, или която и да е от тях. Тя може да се съсредоточи върху комуникативната способност или може да се концентрира върху точността на разбиране или четете английски за индивидуални нужди. Специалист английски може eiclude много различни области на работа - всички области на бизнеса, например, или професионални области като медицина, право, Реклама, фармация, инженерство и т.н. В допълнение, работа по конкретни умения като срещи, преговори. Презентации, телефонира или доклад Writi-Ig могат да се обучават по индивидуални курсове - като част от по-широк план, или като се обръща специално внимание на програма за една седмица. ... [-]

Великобритания East Budleigh
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
40 часове
Кампус
Научете повече на английски
Accent International

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ. ... [+]

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ.

Комбинирани курсове

Комбинирани курсове предлагат смесена програма на някои индивидуални обучения и някои малки обучение група.

Отделен компонент от комбинирана курсове

Този компонент се фокусира върху индивидуалните нужди на участника в курса. Тя може да се поправи личните граматични проблеми, се концентрира върху индивидуалната произношение или усъвършенстват познанията, например. Тя може да осигури интензивна работа се фокусира върху всеки конкретен умения, необходими например слушане, четене или писане. Накрая, тя може да бъде посветена на много специфичен английски - за финанси, маркетинг, право, инженерство, медицина и т.н. Комбинирани курсове предоставят набор от индивидуално обучение на ден. ... [-]

Великобритания East Budleigh
Английски
Редовно обучение
40 часове
Кампус
Научете повече на английски
Accent International

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ. ... [+]

Проектиран за вашите нужди. Специалности от AZ.

Малка група курсове

курсове в малки групи са за минимум 2 и максимум 4 участници на подобно ниво. Групи са отглеждани във ферми, въз основа на информацията, получена при анализа на формуляр за кандидатстване и първоначалните нужди. От време на време, участник ще бъде по телефона, за да се провери нивото. По време на оценката на първия ден, състав, разбира се потвърждава или изменя от учител, разбира се.... [-]

Великобритания East Budleigh
Английски
Редовно обучение
40 часове
Кампус
Научете повече на английски

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International