Anglolang Academy of English

Представление

Прочетете официалното описание

Традиционна British място

Anglolang е международно училище по английски език, която бе създадена през 1985 г. в историческия туристически курорт Скарбъро на красивия бряг Северен Йоркшир. Училището се намира само на 15 минути пеша от плажа и най-настаняване на туристи. Той предлага традиционна британска място за проучване и удобен достъп до основните градове на Англия и Шотландия.

Утвърдена Quality English училище

Училището е 19-ти век Manor Къща с голяма градина. Удобствата, предлагани включват WiFi, интерактивни бели дъски, кино, голяма оранжерия кафене, библиотека и салон ученик.

Широка гама от целогодишно курсове, включително Еразъм + Курсове

Курсове по английски език Anglolang се развиват, необходими за комуникацията на английски език с доверието умения. Ние предлагаме широка гама от целогодишните курсове за възрастни, включително и за обучение на учители, IELTS подготовка и професионален английски език. Ние предлагаме курсове за семейства и млади студенти през лятото.

Anglolang онлайн

Всички Anglolang студенти могат да получат достъп Anglolang онлайн - нашия студент зона, която разполага с 24 часов достъп до безплатни уроци, както и връзки към полезни сайтове.

Приветливи помещения за настаняване

Ние приемаме голямо внимание при избора на мястото за настаняване и може да организира за вас да остане с английско семейство, в къща за гости, хотел или настаняване на самообслужване а.

Места

Скарбъроу

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Скарбъроу, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1723 367141