Arts University Bournemouth - Summer Courses

Представление

Прочетете официалното описание

Експериментирайте. Въпрос. Предизвикателство. Създаване. Само някои от нещата, които ще ви бъдат насърчени да правите в нашите летни курсове.

Написани от нашите колективни екипи, които преподават на нашите редовни образователни програми и подкрепени от гостуващи преподаватели, специалисти и студенти, нашите високо практични курсове ви позволяват да изследвате редица подходи към творческото мислене и изработването в различни изкуства форми.

Наред с изучаването на творческите техники и процеси, нашите летни курсове имат за цел да повишат доверието ви във вашите творчески способности, като ви дадат възможност да вземете по-информирани решения за вашето бъдеще.

Може да се записвате, за да подобрите своето портфолио от изкуства , да допълвате вашето университетско заявление или защото искате да обогатите Вашата автобиография или интерес към света на творчеството.

Нашите курсове привличат млади студенти, творчески специалисти и свободни работници от Великобритания и от цял ​​свят от различни възрасти, опит и опит.

Нашите триседмични курсове са отворени за всички ентусиасти от 13, 15 и 18 години; няма горна възрастова граница.

Нашите летни курсове ви дават възможност да:

  • Развийте нови творчески умения и техники
  • Подгответе се за курс по изкуства в университета
  • Научете се от творчески експерти
  • Опит в изучаване в британски университет по изкуствата
  • Увеличете перспективите си за кариера
  • Споделяйте идеи и умения със студенти от цял ​​свят
  • Прекарайте време в една от най-добрите летни дестинации в Обединеното кралство
  • Получаване на съвети за портфолиото и подкрепа за университетски приложения
  • Сертификат за участие на AUB

Често задавани въпроси

Ако обаче вашият въпрос не е покрит, свържете се с нас на адрес summercourses@aub.ac.uk или се обадете на 44 1202 363831/363823. Можете също така да ни Skype: summercoursesAUB.

Кой може да вземе участие в летен курс на AUB?

Нашите летни курсове са отворени за всички любители на творчеството

По-малките ученици могат да участват в лятното ни училище за творчески изкуства , предназначено за ентусиазирани творци на възраст от 14 до 16 години (курс за юни) и на възраст от 13 до 14 години (курс за юли).

Курсовете привличат студенти, креативни професионалисти и на свободна практика от всички възрасти от Обединеното кралство и от цял свят, с разнообразие от опит и опит.

Нашите летни курсове се възползват от включването на такава комбинация от хора, които могат да се учат и да си сътрудничат заедно.

Има ли специфични изисквания за влизане за летните курсове?

Няма официални изисквания за влизане в нашите летни курсове, тъй като ние искаме студентите и рекламните послания да споделят и да учат независимо от техния произход или предишен опит.

Курсовете са изключително практични и написани за тези с голям интерес към творчеството; ние просто очакваме летните студенти да бъдат ентусиазирани и готови да се учат като индивиди и като част от екип.

Не се нуждаете от предишни квалификации, за да се присъедините към нашите курсове.

Какъв език се провежда в курса? Нуждая ли се от сертификат или от английски или от изпитания за извадки, за да участвам?

Всички летни курсове се преподават на английски език.

Няма официални изисквания за влизане в английския език, но ви препоръчваме да имате междинно ниво на английски език, за да се възползвате напълно от вашия опит в летните ни курсове и да можете да общувате с лидера си и със съучениците си.

Ако имате съмнения дали вашият английски е достатъчно добър, моля пишете ни на summercourses@aub.ac.uk за съвет.

Колко хора ще бъдат на моя курс?

Нашите курсове са много популярни, обаче, за да сте сигурни, че имате прекрасен курс и достатъчно време за контакт с вашия преподавател, ние запазваме размерите на нашите класове малки.

Номерата на класовете варират в зависимост от предмета на курса, но летните курсове обикновено имат между 15 и 25 ученика на курс, като ръководителят на курса, помощникът по курса и посланиците на студентите от АУБ ще ви подкрепят.

Как да резервирам летен курс?

Всички летни курсове могат да се резервират лесно чрез нашия онлайн магазин с дебитна или кредитна карта.

Ако не сте в състояние да платите онлайн, ще Ви помолим да попълните формуляр за резервация и ние ще Ви предоставим подробности за банковата си сметка, за да уредите банков превод (моля, имайте предвид, че ако изберете това, ще има допълнителни банкови такси. метод).

Изпратете имейл summercourses@aub.ac.uk за форма за резервация.

Можете да научите повече за това как да резервирате тук .

Аз съм международен студент - ще ми трябва ли виза за летен курс?

Ако нямате паспорт във Великобритания / ЕС / ЕИП, ще ви е необходима виза, която ви позволява да учите тук, за да вземете един от нашите курсове.

Повечето чуждестранни студенти, които възнамеряват да учат в кратък летен курс в Обединеното кралство, могат да направят това с помощта на краткосрочна виза за обучение.

Ваше задължение обаче е да определите дали трябва да кандидатствате предварително за виза и да предоставите достатъчно време за получаване на виза.

Трябва да предоставите достатъчно време, за да получите необходимата Ви виза, преди да посетите летния курс, а след получаването на пълно заплащане университетът ще Ви изпрати потвърждение за виза.

Моля, вижте Правителствената виза на Обединеното кралство

Всички визи и документи за пътуване, за да се потвърди допустимостта, ще бъдат проверени или при пристигане в университетско настаняване, или в първия ден при регистрацията. Ако нямате правилната виза, няма да можем да Ви позволим да се присъедините към курса, нито ще имате право на възстановяване.

Ако кандидатствате за виза и имате нужда от документи, за да потвърдите договореностите си за пътуване и курс, за да си осигурите визата, моля, имайте предвид, че писмата за потвърждаване на курса за кандидатстване за виза ще се издават едва след като заплатите и всички настанени изцяло.

За какво друго ще трябва да платя?

Нашите летни курсове са изцяло включващи всички материали и ресурси.

За тези, които отсядат в нашето настаняване, са осигурени закуска и обяд (понеделник - петък) и така студентите ще се нуждаят само от допълнителни пари за вечерно и уикендно хранене. Препоръчително е да добавите abit допълнително, ако планирате да пазарувате за подаръци, лични покупки, допълнителни закуски и дейности през уикенда.

Ако живеете на местно ниво или сте избрали да резервирате само летния курс и да организирате самостоятелно настаняване, трябва да предоставите достатъчно средства за обяд и всякакви други необходими хранения, дейности или персонални покупки.

Какво да получа в края на курса?

С успешно завършване на курса ще получите сертификат за участие в AUB.

Можете да използвате това, за да докажете работата, която може да бъде добавена към вашето портфолио или cv. Също така имате право да кандидатствате за университетски кредити по домовете си, за да кандидатствате за обучение, което правите понастоящем (напр. Като студент в чужбина в Университет или студент, който приема IB за кредити по CAS).

В зависимост от летния курс, който сте предприели, ще имате възможност да вземете със себе си работата, произведена по време на вашето време.

Например, студентите за грим ще имат скици и набор от цифрови отпечатъци от завършени стилове от снимки, студентите от филма и анимацията ще имат късометражни филми, студентите от модата ще могат да вземат дом завършената си модна дреха, както и модните си фолиа и т.н.

Места

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия