Прочетете официалното описание

Експериментирайте. Въпрос. Предизвикателство. Създаване. Само някои от нещата, които ще ви бъдат насърчени да правите в нашите летни курсове.

Написани от нашите колективни екипи, които преподават на нашите редовни образователни програми и подкрепени от гостуващи преподаватели, специалисти и студенти, нашите високо практични курсове ви позволяват да изследвате редица подходи към творческото мислене и изработването в различни изкуства форми.

Наред с изучаването на творческите техники и процеси, нашите летни курсове имат за цел да повишат доверието ви във вашите творчески способности, като ви дадат възможност да вземете по-информирани решения за вашето бъдеще.

Може да се записвате, за да подобрите своето портфолио от изкуства , да допълвате вашето университетско заявление или защото искате да обогатите Вашата автобиография или интерес към света на творчеството.

Нашите курсове привличат млади студенти, творчески специалисти и свободни работници от Великобритания и от цял ​​свят от различни възрасти, опит и опит.

Нашите триседмични курсове са отворени за всички ентусиасти на възраст над 16 години; няма горна възрастова граница.

Нашите летни курсове ви дават възможност да:

  • Развийте нови творчески умения и техники
  • Подгответе се за курс по изкуства в университета
  • Научете се от творчески експерти
  • Опит в изучаване в британски университет по изкуствата
  • Увеличете перспективите си за кариера
  • Споделяйте идеи и умения със студенти от цял ​​свят
  • Прекарайте време в една от най-добрите летни дестинации в Обединеното кралство
  • Получаване на съвети за портфолиото и подкрепа за университетски приложения
  • Сертификат за участие на AUB

Често задавани въпроси

Ако обаче вашият въпрос не е покрит, свържете се с нас на адрес summercourses@aub.ac.uk или се обадете на 44 1202 363831/363823. Можете също така да ни Skype: summercoursesAUB.

Кой може да вземе участие в летен курс на AUB?

Нашите триседмични курсове са отворени за всички творчески ентусиасти на възраст 16 години и няма горна възрастова граница.

По-младите студенти могат да вземат участие в нашето Лятно училище за творчески изкуства , предназначено за ентусиазирани творци на възраст 14 и 15 години.

Въпреки че много от нашите студенти от летния курс са на възраст между 16 и 21 години, курсовете привличат студенти, творчески специалисти и хора на свободна практика от всички възрасти от Обединеното кралство и от цял ​​свят, с разнообразие от опит и опит.

Нашите летни курсове се възползват от включването на такава комбинация от хора, които могат да се учат и да си сътрудничат заедно.

Има ли специфични изисквания за влизане за летните курсове?

Няма официални изисквания за влизане в нашите летни курсове, тъй като ние искаме студентите и рекламните послания да споделят и да учат независимо от техния произход или предишен опит.

Курсовете са изключително практични и написани за тези с голям интерес към творчеството; ние просто очакваме летните студенти да бъдат ентусиазирани и готови да се учат като индивиди и като част от екип.

Не се нуждаете от предишни квалификации, за да се присъедините към нашите курсове.

Какъв език се провежда в курса? Нуждая ли се от сертификат или от английски или от изпитания за извадки, за да участвам?

Всички летни курсове се преподават на английски език.

Няма официални изисквания за влизане в английския език, но ви препоръчваме да имате междинно ниво на английски език, за да се възползвате напълно от вашия опит в летните ни курсове и да можете да общувате с лидера си и със съучениците си.

Ако имате съмнения дали вашият английски е достатъчно добър, моля пишете ни на summercourses@aub.ac.uk за съвет.

Колко хора ще бъдат на моя курс?

Нашите курсове са много популярни, обаче, за да сте сигурни, че имате прекрасен курс и достатъчно време за контакт с вашия преподавател, ние запазваме размерите на нашите класове малки.

Номерата на класовете варират в зависимост от предмета на курса, но летните курсове обикновено имат между 15 и 25 ученика на курс, като ръководителят на курса, помощникът по курса и посланиците на студентите от АУБ ще ви подкрепят.

Как да резервирам летен курс?

Всички летни курсове могат да се резервират лесно чрез нашия онлайн магазин с дебитна или кредитна карта.

Ако не сте в състояние да платите онлайн, ще Ви помолим да попълните формуляр за резервация и ние ще Ви предоставим подробности за банковата си сметка, за да уредите банков превод (моля, имайте предвид, че ако изберете това, ще има допълнителни банкови такси. метод).

Можете да научите повече за това как да резервирате тук .

Аз съм международен студент - ще ми трябва ли виза за летен курс?

Ако нямате паспорт във Великобритания / ЕС / ЕИП, ще ви е необходима виза, която ви позволява да учите тук, за да вземете един от нашите курсове.

Повечето чуждестранни студенти, които възнамеряват да учат в кратък летен курс в Обединеното кралство, могат да направят това с помощта на краткосрочна виза за обучение.

Ваше задължение обаче е да определите дали трябва да кандидатствате предварително за виза и да предоставите достатъчно време за получаване на виза.

Трябва да предоставите достатъчно време, за да получите необходимата Ви виза, преди да посетите летния курс, а след получаването на пълно заплащане университетът ще Ви изпрати потвърждение за виза.

Моля, вижте Правителствената виза на Обединеното кралство

Всички визи и документи за пътуване, за да се потвърди допустимостта, ще бъдат проверени или при пристигане в университетско настаняване, или в първия ден при регистрацията. Ако нямате правилната виза, няма да можем да Ви позволим да се присъедините към курса, нито ще имате право на възстановяване.

Ако кандидатствате за виза и имате нужда от документи, за да потвърдите договореностите си за пътуване и курс, за да си осигурите визата, моля, имайте предвид, че писмата за потвърждаване на курса за кандидатстване за виза ще се издават едва след като заплатите и всички настанени изцяло.

За какво друго ще трябва да платя?

Нашите летни курсове са изцяло включващи всички материали и ресурси.

За тези, които пребивават в настаняването ни, се предлагат всички ястия, така че студентите ще имат нужда само от допълнителни пари за собствено пазаруване, като подаръци, лични покупки, допълнителни закуски и уикенд.

Ако живеете на местно ниво или сте избрали да резервирате само летния курс и да организирате самостоятелно настаняване, трябва да предоставите достатъчно средства за обяд и всякакви други необходими хранения, дейности или персонални покупки.

Какво да получа в края на курса?

С успешно завършване на курса ще получите сертификат за участие в AUB.

Можете да използвате това, за да докажете работата, която може да бъде добавена към вашето портфолио или cv. Също така имате право да кандидатствате за университетски кредити по домовете си, за да кандидатствате за обучение, което правите понастоящем (напр. Като студент в чужбина в Университет или студент, който приема IB за кредити по CAS).

В зависимост от летния курс, който сте предприели, ще имате възможност да вземете със себе си работата, произведена по време на вашето време.

Например, студентите за грим ще имат скици и набор от цифрови отпечатъци от завършени стилове от снимки, студентите от филма и анимацията ще имат късометражни филми, студентите от модата ще могат да вземат дом завършената си модна дреха, както и модните си фолиа и т.н.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Този курс е специално предназначен за млади студенти, които имат голям интерес към изкуството, дизайна и медиите, които желаят да развият своите артистични таланти. В про ... [+]

относно

ПОНЕДЕЛНИК 15-ти ЮНИ - ПЕТЪК 7-ми АВГУСТ 2019 (2 СЕДМИЦИ) На възраст 14-17

чертежИлюстрацияГрафичен дизайнмодаЦифрова фотография3D дизайн / моделиранеАнимацияСъздаване на печатСмесена медияAdobe ПакетиПодготовка на портфейл

Този курс е специално предназначен за млади студенти, които имат голям интерес към изкуството, дизайна и медиите, които желаят да развият своите артистични таланти. В продължение на две седмици лятното училище предлага вълнуващ практически курс, който съчетава креативно обучение с стимулиращи семинари и практически сесии, така че студентите да могат да изследват творчески Pathways и да развиват умения за своето бъдеще. Ще бъдете насърчавани да експериментирате с различни предмети от изкуството, като ви дава възможност да изследвате собствения си творчески стил и вашето разбиране за творческия процес, от развитието на идеите до завършеното парче.... [-]

Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Летни курсове

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ще имате възможност да работите със стандартно оборудване в нашите специални анимационни студиа, включително професионални стандартни арматури и светлинни кутии. Нашите п ... [+]

относно

21 юли - 7 август 2020 г. (3 седмици)

Разгледайте процеса на анимация и създайте собствен анимиран късометражен филм.

Курсовите акценти включват:

12 Принципи на анимациятаРазказ и разказиТехники за рисуване и развитиеСценарий и разказИзключване на техникиStop Puppets за движениепикселизацияТрадиционна 2D анимацияОформление и фонРедактиране на производствени посланияФилмов скрининг и критика... [-]
Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Чрез комбинация от практически работилници, демонстрации и изследвания ще изследвате грима и дизайна на косата за историческа и съвременна драма. Ще експериментирате със ... [+]

27 юли - 7 август 2020 г.относно

Открийте как да планирате, създавате и прилагате разнообразни стилове за грим и специални ефекти за филми, телевизии и театри.

Курсовите акценти включват:

Научете основните техники и процеси на творческото оформянеЕкспериментиране с Avant GardeМания за симулация на аварииРазработване на знакZombie Workshop: Латекс и специални ефекти1920-те, 1940-те и 1960-те - стилове на гримПерука работа и период косаВъзрастни ефектиИзползвайте индустриално стандартно оборудване в професионални студиа за гримСерия от снимки, за да запишете създадените от вас стилове, за да добавите към портфолиото... [-]
Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Идеално въведение в британската архитектура и дизайн, този курс се основава на творческите процеси на "мислене и вземане", за да подобрите разбирането за архитектурния ди ... [+]

относно

21 юли - 7 август 2020 г. (3 седмици)

Много практичен курс, включващ серия от проучвателни пътувания, за да се въведат принципите на британската архитектура и дизайн.

Курсовите акценти включват:

Принципи на архитектурния дизайнПространствено осъзнаванеГрадоустройствоПроучвателни пътувания, включително Стоунхендж, БатПроект: Древен срещу модеренНаучни и скицови сесииВ отговор на архитектурна информацияЕкспериментален дизайн и големи инсталацииАрхитектурни материали, конструкции и строителствоДигитален чертежЛазерно рязане и CAD софтуерРазработване на 3D модел... [-]
Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Филмовата индустрия в Обединеното кралство продължава да бъде един от най-големите световни доставчици на кинематографично забавление и изисква страст, творчество, технич ... [+]

относно

21 юли - 7 август 2020 г. (3 седмици)

От сценарий до завършен филм, шанс да научим за основите на киното.

Курсовите акценти включват:

Създайте кратък филм от първоначалната идея до постпродукциятаНаучете основите на кинотоРазработване на разкази: Наративни техникиСценарий за писане и разработване на черновиДизайн на продукциятаКастинг и репетицииИзкуството на режисурата; Работа с актьориОсветяване на сценаЪглите на камерата и избора на изстрел2 - 3 дни снимане на живоТехники за редактиране и публикуванеРедактиране на звукаФилмов скрининг с групова критика... [-]
Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Борнмут е популярно място за туристи и посетители, особено през натоварените летни месеци, като много хотели таксуват около 100 паунда на нощ за нощувка, което не включва ... [+]

относно

Вземете вашето настаняване, храна, социални дейности и повече за много по-ниска от цената на хотел.

Bournemouth е популярно място за туристи и посетители, особено през натоварените летни месеци, като много хотели плащат около 100 паунда на вечер за настаняване, което не включва храна или други разходи.

Нашата жилищна програма предлага отлично съотношение цена / качество, за да сте сигурни, че имате всичко, което се грижите, за да подкрепите времето си, докато сте тук, изучавайки Вашия летен курс при нас.... [-]

Великобритания Bournemouth
Август 2019
Английски
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Идеален за тези, които обмислят допълнителни проучвания или кариера в модата, този курс ще въведе ключови концепции в модния дизайн и ще ви насърчи да развиете своята мод ... [+]

относно

27 юли - 7 август 2020 г. (2 седмици)

Разгледайте ключовите концепции в модния дизайн и текстила с възможност да експериментирате с широка гама от тъкани и техники.

От скици и модни изследвания до разбиране на цветовите палитри, записване на модни форми и разбиране на манипулацията на тъканите, серия от практически работилници и вдъхновяващи учебни сесии ще подобрят вашите познания в областта на дизайна, критичната осведоменост и ще развият вашите умения за модна илюстрация. Ще бъдете ръководени през процеса на креативно проектиране и насърчени към вашия собствен стил.... [-]

Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Над 3 седмици ще произвеждате работа за физическото и цифровото проучване на теми, включващи рисунка и илюстрация, графичен дизайн, мода, фотография, филм, архитектура, с ... [+]

относно

21 юли - 7 август 2020 г. (3 седмици)

Получете опит в различни изкуства, изследвайте творческото си изражение и разработете цялостно портфолио от творбата си, за да покажете творческите си възможности.

Курсовите акценти включват:

Практически семинари и тематични проектиSketchbooks: разработване на творчески идеиТипография и дизайн, експерименти в състава и колажаРисуване и илюстрация, графичен дизайнМода и текстилФотографияАрхитектура и 3D дизайнСмесени медии и печатОформление и портфолиоПреглед на портфолиото... [-]
Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Рисунката е съществена част от всеки специалитет по изкуство и дизайн, както и за тези, които желаят да работят в творческите индустрии и е в основата на това, което прав ... [+]

27 юли - 7 август 2020 г.

Рисунката е съществена част от всеки специалитет по изкуство и дизайн, както и за тези, които желаят да работят в творческите индустрии и е в основата на това, което правим тук в АУБ.

Независимо дали сте начинаещ илюстратор или просто искате да подобрите вашите умения за рисуване, за да подкрепите други творчески работи, този нов курс ви дава шанс да се забиете в редица различни медиуми, да създадете вълнуващи и оригинални произведения и да развиете своя рисунка техниките. Ще имате шанса да участвате в широк спектър от ателиета за рисуване, водени от разнообразен набор от вдъхновяващи преподаватели. Ще бъдете подтикнати да експериментирате, да се поучите от грешките си и да развиете критично разбиране на работата си.... [-]

Великобритания Bournemouth
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 дни
Кампус
Научете повече на английски
Arts University Bournemouth - Summer Courses