Ashburton Chefs Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Когато избирате готварски курс се уверете, че сте избрали най-добрата кухня училище за вашето обучение. The Ашбъртън Chefs академия има репутацията на вдъхновяващи курсове по готварство, отлични готвач уроци, най-висок клас съставки и великолепно местоположение. Ето защо ние сме били номинирани за "Готварски Училище на годината" в Reader награди Храни и Travel Magazine за последните 3 години.

A опит на SUCCESS Имаме успешно работи готварски курсове 7 дни в седмицата, на 350 дни в годината, за последните 10 години, и са оценени като един от най-успешните готварски училища в страната. Ние приветстваме над 5000 студенти в нашата кухня училище в годината.

Ние сме били признати със следните награди:

Food & Travel Magazine - Победител Готварски Училище на годината 2013 Small Business на годината - носител Awards WMN Бизнес 2013 Избор награда Best Готварски School британски Готварски Училищни Награди Хора 2013 г. British Готварски Училищни Awards -Winner Best English Готварски School 2012 British Готварски Училищни Awards -Winner Best Large Готварски School 2012 Food & Travel Magazine - Победител Готварски Училище на годината 2012

По-важно е обратната връзка от нашите ученици. Студентите са поканени да оцените представянето ни в края на всеки курс те вземе - над 3 години имаме 99% положителна оценка от клиенти на удовлетвореност от над 80% от учениците ни рейтинга 5 от 5 звезди.

Широк диапазон на редовни курсове Ние предлагаме над 40 редовни готварски курсове от полудневни курсове и уикенд почивки на професионални кулинарни квалификации. Вие сте със сигурност ще намерите курс да се срещнат вашето ниво на умение, а областта на вашите интереси. Нещо повече, тъй като нашият график е публикуван и определена за най-малко през следващите 6 месеца, можете да планирате вашите готварски курсове с увереност.

Гъвкаво обучение PATH по ваш вкус Ние сме създали уникална гама от курсове с определени нива на квалификация по ваш вкус каквото си предишен опит готварство. Независимо дали сте нов в готварството, ентусиазиран дома готвач или професионален готвач, ще намерите на ниво от кухня и начин на обучение, която е добра за вас.

Професионален готвач уроци Когато избирате готварство училище трябва да сте сигурни, че обучението, което ще получите е с най-висок стандарт. В Академията Ашбъртън Chefs, всички наши готвач уроци са професионални готвачи с дългогодишен опит в заведенията за хранене, които работят като готвачи управления в високо оценени ресторанти.

Те работят на пълен работен ден за готварство училището и те постоянно се развива за курсовете, които най-високо ниво. Ние вярваме, че качеството на обучение, предлагана от нашите професионални готвачи уроци ненадминато от готварски училища, и е причината толкова много от нашите ученици се връщат при нас.

Малка група РАЗМЕРИ Нашата средно размера на класа е 10 студенти. Нашите опитни готвачи преподаватели знаят, че не всеки се учи в същото темпо, или по същия начин, и така, докато вие ще работите заедно като група и по двойки, ще получите и много индивидуално внимание от вашите готвач уроци.

Практическо обучение At The Ашбъртън Chefs академия ние вярваме, че най-добрият начин да се научи да готви, е чрез всъщност не готвене гледане. Нашите курсове са насочени към максимизиране на размера на практическите умения ще изпълни по време всеки ден. Всички съставки са предварително подготвени за вас за началото на всеки ден, Промиване се погрижа за него, и кухненски помощник работи, за да помогне на главния готвач и студентите през целия ден.

Нашите кухни са предназначени да се чувстват по-близо до дома кухня, колкото е възможно и може да бъдете сигурни, че всички умения или рецепти ви учат при нас могат да бъдат също толкова лесно да репликират у дома, както в професионален кухня.

УСТОЙЧИВО, етични, местни, ORGANIC От първия ден сме били ангажирани с помощта на най-високо качество, етично произхождащи продукция можем. Качеството на съставките в Devon е изключителен и ние сме щастливи да имат някои фантастични доставчици полето на прага ни в Ашбъртън.

Нашата храна се отглежда и произход на местно ниво, колкото е възможно да се намали "хранителни мили" и за подкрепа на местните производители. Ние настояваме за да знаят произхода на храната ни, и че то е устойчиво и етично произведени. Разликата в качеството може да се вкуси във всяко ястие.

Практическите умения, които ще използвате Всички наши курсове са предназначени да бъде толкова достъпна и практически възможно за приготвяне в домашни условия.

Съставките, които използваме, са лесно черпи от ежедневието доставчици, а вие няма да намерите фокус върху редки или екзотични съставки, които често отнемат повече време, за да се намери, отколкото да се направи самата рецепта.

За някакви "вън-на-на-обикновени" съставки, ние винаги ще препоръча друга алтернатива, която може да намерите лесно. Ние също така сме наясно, че бюджетите на храните трябва да се отиде по-далеч в наши дни, както и развитие на нашите рецепти, за да бъдат достъпни за и вкусна.

Страхотно място да НАУЧЕТЕ Студентите ни казват, че те се радват на топла и приятелска среда в Ашбъртън Chefs академия и те харесва усещането за "собственост" на пространството те работят в и отседнали. Има много тихи зони, както вътре, така и извън него за почивки по време и след края на курса, а в края на един вълнуващ ден в кухнята, на живописния град Ашбъртън предлага някои добри кръчми, ресторанти и магазини, за да се изследват.

Места

Exeter

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, Англия, Великобритания