Прочетете официалното описание

Ние сме Английска школа В сърцето на Източен Лондон, жизнена и странна зона, предлагаща мултикултурно преживяване.

Ние предлагаме разнообразни курсове по английски език, които са проектирани така, че да отговарят на вашите нужди и да отговарят на вашите способности. Уроците са динамични и комуникативни, така че можете да прилагате на практика всичко, което научавате и използвате ежедневно.

Нашите професионални, ентусиазирани и достъпни учители ще ви помогнат да постигнете целите си по английски език и винаги ще ви подкрепяме през цялото време с нас, за да ви помогнем да извлечете максимума от вашето учене.

Нашият екип е тук, за да отговори на всички въпроси, които може да имате и да ви води през цялото време в училището. Имаме многоезичен персонал, който винаги ще бъде на ваше разположение, за да Ви помогне и да улесни престоя ви.

Надяваме се да се насладите на времето си в Лондон и да се възползвате от всичко, което този град може да предложи.

Какво ще постигнете, когато учите с нас?

  • Подобрете езиковите си умения и нивото на английски чрез непрекъснати практики и ангажиращи дейности.
  • Използвайте английски точно с правилно произношение и граматика.
  • Станете по-уверени във вашия академичен и професионален живот.
  • Научете за другите култури. Благодарение на нашата международна атмосфера ще можете да създавате нови приятели от различни страни.
  • Научете умения за живот, които ще бъдат ценни ежедневно, да подобрите перспективите за кариера и да постигнете целите си.
  • Преподавайте от опитни и професионални учители, винаги там, за да ви помогне да подобрите английския си език.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Bethnal Student Academy

Нашите курсове по английски език са достъпни за студенти от всички нива: от начинаещи (A1) до профессивни (C2). Нашите курсове ще ви помогнат да развиете уменията си по а ... [+]

Общ курс по английски език Нашите курсове по английски език са достъпни за студенти от всички нива: от начинаещи (А1) до професионалисти (C2) . Нашите курсове ще ви помогнат да развиете уменията си по английски език, за да подобрите говоренето и уменията си. Нашата цел е да практикуваме комуникационни умения, фокусирани върху говорене, слушане и произношение. Нашата методология за преподаване гарантира, че имате много възможности да използвате английския си език и винаги сме на разположение, за да ви предоставим допълнителна практика. Искаме да се насладите на учебния си опит, както и да гарантирате, че това, което ви преподаваме в уроците, е релевантно и полезно извън класната стая. Приемаме ученици на възраст над 16 години *. Нашите курсове по английски език се провеждат целогодишно *. BSA поддържа максимум 20 ученика на класа, със среден клас 12 ученици. Можете да изберете колко дълго искате да учите. Предлагаме Ви различни опции, като започнете от 1 седмица уроци до толкова седмици, колкото искате. Можете да изберете 9 **, 15, 20, 25 или 30 часа седмично. ... [-]
Великобритания London
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
9 - 30 часове
Кампус
Научете повече на английски