Bosworth Independent College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберем Bosworth?

Основана през 1977 г. като малък учебен колеж, днес Босуърт е водещ независим колеж по командир във Великобритания. Нашите отлични академични резултати, утвърдени университетски връзки и грижовен и поддържащ етос доведоха до завидна репутация. Преподаването на всички нива се характеризира с ентусиазъм и страст и ние се гордеем, че сме неселективен колеж с доказан опит, както на местно, така и в чужбина, за повишаване на стремежите на учениците.

Босуърт има над 310 студенти, като всеки от тях очаква да изпълни индивидуалния си академичен потенциал. С разнообразен национален микс всяка година, учениците на Босуърт редовно работят заедно със съученици с различен културен, социален и религиозен произход. Това гарантира, че те напускат колежа като добре закръглени лица с отлична възможност да успеят в целия свят. Bosworth може да предложи широка гама от знания и опит, които студентите трябва да превъзхождат.

Предоставяйки академични програми за възраст от 14 до 19 години, Bosworth осигурява персонализиран график за всеки студент. Съществуват много малко ограничения за тематичните комбинации на ниво GCSE и A и със среден клас от осем, всеки ученик получава индивидуалното внимание, което им е нужно, за да достигнат своя академичен потенциал. Тъй като Колежът изгражда успешното си минало, с нетърпение очаква бъдещото обучение на британски, европейски и чуждестранни студенти в рамките на неговата култура на постижение.

Асоциация за независими училища (ISA)

До 2015 г. Босуърт бе инспектиран от Ofsted, правителствен отдел, натоварен с отговорността за инспекция на стандартите на училищата. Можете да прочетете последния ни доклад за инспекция на уебсайта на Ofsted. Сега сме се присъединили към Асоциацията на независимите училища, така че всички бъдещи проверки ще бъдат включени в ISI (Инспекторат за независими училища). Членовете на ISA ценят иновациите и вдъхновението, като се основават на най-добрите традиции за насърчаване на почтеността, високите стандарти, промишлеността и отговорността.

Фиона Поок, Директор, също присъства в борда на IHE (Независимо висше образование) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Босуърт ценности

Нашата цел е да възпитаваме и обучаваме всеки ученик в нашата общност независимо от неговата способност, култура, етническа принадлежност или социален произход. Стремим се да насърчим всеки ученик да расте с увереност, да развива жизненоважно любопитство към света около нас, да общува с ентусиазъм, да работи съвместно и да допринася за нашата общност с ангажираност и творчество. Целта ни е да насърчаваме академичните постижения, залегнали от грижите и грижите за хората около нас.

Главното послание

Това са хората, които правят Босуърт Независим Колеж уникален. Учениците, учителите и екипът работят заедно като екип, за да гарантират постигането на най-добрите академични резултати в рамките на една грижовна, сигурна и щастлива среда. Предлагаме структура, балансирана с гъвкавост, ориентирана с разбиране и безмилостно насърчаване, предлагана с топлина и оптимизъм. Всеки член на колежа трябва да се чувства ценен и уважаван, докато се учим и растат заедно.

Нашите ученици споделят високите и реалистични стремежи, които имаме към тях, като същевременно допринасяме за благосъстоянието на цялата ни глобална общност. Ние се радваме на богата и разнообразна идентичност, в която насърчаваме високите постижения и празнуваме индивидуалното постижение, включително забавлението и оригиналността. Нашите ученици се справят добре в една грижовна и състрадателна среда, която е пълна с позитиви.

Надявам се, че имате възможност да посетите независимия колеж на Босуърт. Бих искал да изпитате приятната атмосфера, в която студентите процъфтяват.

Фиона Поок МП ПГЧЕ

Основен

College Life

Хостел Босуърт и три от нашите контролирани пансиони пренебрегват парк с площ от 5 акра, наречен "Рейс състезанието". Той е идеален за спортове на открито, като футболът е най-популярният. В същата околност имаме спортна зала, където вечерните и уикендите студентите могат да участват в редица закрити спортове: бадмингтон, баскетбол, волейбол, тенис на маса и футбол от 5 страни.

Всяка седмица предлагаме сесия за обогатяване и учениците могат да изберат да участват в редица различни дейности. Те се различават по всеки термин, но включват дейности като: йога, футбол, фотография, изкуство, готвене, плетене, мандарин, кораб с топчета, бягане, йога, дебати, китара и шах.

Студентският съвет на Bosworth е силно ангажиран с организирането на зимни и летни топки, както и с организирането на ежегодни събития за набиране на средства. Тези, които участват в Студентския съвет, много се забавляват. Други вечерни и уикенд дейности се предлагат на студентите да се присъединят и включват рок училище, пилатес, класове за самозащита, както и съботни екскурзии до интересни места във Великобритания, например Оксфорд и Кеймбридж.

Можем да организираме индивидуални уроци по музика в Колежа за разнообразни инструменти от начинаещи до дипломи. Изпитите по степен могат да се организират в Училището по музика в Нортхемптън. Студентите от "Рок училище" винаги изпълняват и коледните и летните концерти, както и всички други талантливи ученици, които желаят да участват.

Всяка година се развиват нови събития и дейности; те често се ръководят от интересите на новите студенти, които се насърчават да избират в Студентския съвет. Нашият уебсайт предоставя допълнителни подробности относно студентските дейности и събитията, които провеждаме или участваме.

Резултати от Ден 2017

Имаме удоволствието да съобщим, че резултатите от тази година отново са надвишили националната средна стойност в Обединеното кралство, като 74,6% са постигнали A * до B степени и 89,4% са постигнали A * - C оценки.

Фиона Поок, управител на Bosworth,

"Радваме се, че толкова много от нашите ученици са получили такива удовлетворителни резултати в резултат на упоритата си работа, без да забравят подкрепата на родителите си и ръководството на екипа тук в Bosworth. Ние преживяхме изключително тревожно чакане това лято, защото това беше първият цикъл, използвайки преработена спецификация в много теми, а именно науки. Това е доказателство за специално планиране от нашите учители и изключителната решителност на нашите ученици, че резултатите са толкова приятни. Ние се гордеем с гордост и просто малко облекчение! "

Ние се гордеем с всички наши ученици, които сега могат да се преместят в следващия етап от своята академична кариера, където им пожелаваме непрекъснат успех и любопитство да продължат обучението. Знаем, че можем да разчитаме на тях да ни представят добре.

Места

Нортхемптън

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Нортхемптън, Англия, Великобритания

Програми

Програма A-Level