Bournemouth & Poole College

Представление

Прочетете официалното описание

Широка гама от програми

Колежа "Борнмът и Поле" е голяма държавна институция, която предлага голямо разнообразие от програми за продължаващо образование и висше образование. Всяка година около 300 чуждестранни студенти от много различни среди и държави избират да учат с нас.

Като един от най-големите държавни финансиращи колежи в Обединеното кралство ние Ви предоставяме отлични учебни заведения и учебни екипи и предлагаме широка гама от професионални и технически курсове, които осигуряват достъп до университет, членство в международно признати професионални организации и подготовка за свят на работа.

Лайфстайл и избор

Колежът Боурмут и Пуул обучава около 20 000 студенти всяка година, включително международни студенти от целия Близък изток, Европа, Азия, Латинска Америка, Африка и Тихия океан. Независимо дали се подготвяте за университет, развивате професионални или технически умения или изучавате езици, ще получите висококачествено образование и квалификации, признати от университетите и работодателите по целия свят.

Местната зона е много популярен избор за дестинация за международни студенти и предлага отличен начин на живот; когато учите с нас, вие сте гарантирани ценно и запомнящо се преживяване.

Най-добрата грижа за международни студенти

От момента, в който пристигнете на летището, до деня, в който ни застинете, можете да сте сигурни, че ще имате най-добра грижа и подкрепа. Колежа е награден с престижната награда Beacon за подкрепа на международни студенти.

Осигуряване на подготовка по английски език и обучение

Колежът е един от центровете за обучение по английски език в Обединеното кралство. Ще бъдете преподавани от водещи експерти и ще имате достъп до някои от най-добрите учебни заведения в страната, включително обширни библиотеки, аудио книги и помощни материали. Предлагаме гъвкави програми по английски език с редовни начални дати и поддръжка по английски език, докато изучавате курс по математика.

Проучване с британски студенти

Като най-големият държавен колеж в региона, ще учите заедно с хиляди студенти от Великобритания. Това осигурява отлична възможност да подобрите английския си език и да научите повече за британския живот и култура.

Страхотно местоположение

Местният регион, включително градовете Борнмът и Пуул, е известен като голяма британска туристическа дестинация и курортен плаж. Климатът е добър и има дейности, с които всеки да може да се наслади, включително отлични магазини, нощни заведения, ресторанти и, разбира се, 7 мили плажове и богат избор от водни спортове.

Има бързи влакове до Лондон с около час и четиридесет минути, а нашата позиция в южната част на Англия предлага изключителни възможности за културни екскурзии до Лондон, Бат, Оксфорд и Торп Парк, за да назовем само няколко.

Места

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, Англия, Великобритания