British Academy of Jewellery

Представление

Прочетете официалното описание

Родена извън индустрията през 1999 г. от местен семеен бизнес на Hatton Garden, ние сме академия, която предлага пионерски програми за образование и обучение на бижута, които пораждат креативни таланти и технически способности.

British Academy of Jewellery има за цел да бъде бижу, където техническото обучение не е последвало. Когато техническите умения не се възприемат като възпрепятстване на творчеството, но когато знанията, придобити от ръцете, вдъхновяват. Стремежът да бъде училище, където студентите не се притесняват от оригиналността и творчеството и където традиционните техники се преподават, за да бъдат оспорени.

В отговор на нуждите на индустрията, ние се стремим да осигурим на следващото поколение квалифицирани бижутери, които притежават способността и изобретателността да оформят бъдещето на индустрията.

С бази в Лондон и Бирмингам ние работим в тясно сътрудничество с индустрията, правителството и образователните партньори с надеждата да изградим мрежа за подкрепа, която да помогне за поддържането на растежа на търговията с бижута и други творчески индустрии в Обединеното кралство.

Нашата визия

Да осигури световнокласно техническо и творческо образование на INSPIRE, NURTURE и TRAIN на следващото поколение бижутери.

Нашата култура

Докато сме се развили като доставчик на образование, ние запазихме традиционните си ценности и отдаденост на преподаването на върхови постижения.

Нашият талантлив екип от преподаватели и служители в БАД насърчава нашата култура, търсейки:

до INSPIRE , за да предизвикат интерес към света на британското производство на бижута и дизайн.

да НУРИРАНЕ , да извлече индивидуалното творчество и визия на всеки студент и да изгради доверието им.

за TRAIN , да подготви студентите с концептуално и техническо умение, което да ги подготви за кариера в индустрията.

за PIONEER , да бъде на предната линия на иновациите за бижутерийно образование.

да CONNECT , да насърчи бижутерската мрежа за подкрепа, която да спомогне за поддържането и подкрепата за растежа на търговията с бижута.

Места

Лондон

Address
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA Лондон, Англия, Великобритания