British School of Marketing International

Представление

Прочетете официалното описание

Кандидатствайте за стипендия тук!

Нашата мисия

BSMI предлага професионални и академични курсове по бизнес и маркетинг, които са пригодени да гарантират, че младите хора и съществуващите професионалисти са подготвени за университетско обучение и кариера в развиващата се глобална цифрова икономика.

Декларация за визията

Нашата визия в BSMI е да предоставя академични маркетингови и бизнес курсове като подготовка за университетско и висше образование и професионални курсове за тези в кариерата. Стремим се да разширим училището, като увеличим съществуващите партньорства за висше образование и по-нататък се свързваме с университетите по целия свят. С обявената ни цел да станем училище Tier 4 UK, BSMI ще продължи да превръща студенти и специалисти в световни маркетинг и бизнес лидери чрез изучаване от Фондацията до пост-дипломираното ниво.

BSMI приветства учениците от всички краища на света, за да подобрят перспективите си за кариера. Студентите могат да избират между професионални курсове по бизнес администрация, дигитален маркетинг, обслужване на клиенти, лидерство и мениджмънт и кариерни програми, съобразени с бранша.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

За нас

British School of Marketing International е специализирано училище за бизнес и маркетинг, което предлага студентски програми за Pathway в университети в Обединеното кралство, професионални курсове и кариерни програми в бизнес и маркетингови специалности, както и курсове по английски език. Имаме силни работни отношения с университетите в Обединеното кралство, което дава възможност на нашите ученици да преминат към първата или последната година в университета.

Британското училище по маркетинг е младо, динамично училище. Ние се гордеем с нашата спокойна, гостоприемна атмосфера и вярваме, че учениците също ще вземат у дома чудесни спомени от ученето с нас. Тази семейна среда ни позволява да наблюдаваме прогреса на ученика, докато учим при нас.

Това училище редовно се проверява от Британския съвет и отговаря на стандартите, изисквани за акредитация, за да преподава английски като чужд език.

BSMI предлага на студентите разнообразни възможности за стаж, където могат да усъвършенстват своя английски език и да надграждат професионалните умения, придобити от програмите, насочени към кариерата на BSMI. British School of Marketing International се намира в сърцето на Борнмът. Училището се състои от две класни стаи, разположени на втория етаж, подходящи за петнадесет и повече студенти. Двете класни стаи се състоят от бели дъски и има компютър и проектор. Поради разширяването от началото на 2019 г. BSMI ще има още четири класни стаи на последния етаж на сградата.

BSMI разполага с компютърна зала, която учениците могат да използват през целия ден. Компютрите използват MS Word, PowerPoint и Excel и са идеални за студентите да работят по проект и презентации.

Bournemouth е оживен крайбрежен град, който е посрещал чуждестранни студенти от десетилетия насам. BSMI има изглед към централните градини на Борнмът, които се простират надолу до пясъчния плаж на по-малко от километър разстояние. На пешеходно разстояние от училището се намират кино, магазини, театър, фитнес зали, както и местни автобуси, железопътната гара Bournemouth е на кратко пътуване с автобус. Плажът на Борнмът спечели много награди за чистия си пясък и вода. Борнмът е приблизително два часа от Лондон с влак, автобус или кола и на същото разстояние от Оксфорд и дизайнерските етикети на село Bicester.

Очакваме с нетърпение да приветстваме студентите от всички краища на света към BSMI.

Места

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, Англия, Великобритания