Brockenhurst College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в един от най-добрите колежи в Обединеното кралство

Добре дошли в пор, висок постигнат колеж в приятелски 27 акра кампус в красивата Национален парк "Нова гора".

Национално признати за високи постижения и иновации в по-нататъшното образование, Brockenhurst е Beacon College, привличайки около 3000 студенти от Шеста форма от региона всяка година заедно със смесица от международни студенти от цял ​​свят.

Миналата година 57% от нашите международни студенти преминаха към елитните университети на Russell Group и през 2015 г. трима от нашите международни студенти спечелиха места в Кеймбридж. Освен това, 85% от нашите международни студенти са се развили в топ 50 университета в Обединеното кралство.

Приветстваме студенти от цял ​​свят да учат с нас, като повече от 30 националности са представени сред почти 130 международни студенти.

Brockenhurst College поддържа отлична академична репутация и се ангажира да предоставя най-висококачествено образование за всички. Ние вярваме, че ключът към нашия успех е нашата страст към учене и ангажираността ни към всеки отделен ученик, каквото и да са избрали да учат с нас и на каквато и да е сцена в живота ни. Нашата осигуреност се предоставя в приятелска, приобщаваща и стимулираща среда, в която всеки е насърчен и способен да реализира своя потенциал и да реализира своите амбиции.

Ние сме първият избор на шестата форма за повече от 3000 души, които напускат училище в региона; техният успех се доказва, тъй като те напредват към висшето образование и редица кариери, на местно, национално и международно равнище. Постоянно високите резултати и прогресията на нашите студенти към висшите университети са свидетелство за нашите академични постижения.

Места

Brockenhurst

Address
Lyndhurst Road

SO42 7ZE Brockenhurst, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия