Brookfield Aviation

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Кои сме ние и какво правим?

Brookfield Aviation е водещ световен доставчик на пилоти, инженери, и решения за човешките ресурси да авиационната индустрия в световен мащаб.

От създаването си през 1993 година нашата репутация за бързо реагиране и доставка на специализирани умения в много кратък срок е на висота и нашите услуги са използвани в световен мащаб от авиокомпаниите, лизингови самолети фирми, обучение и организации за техническо обслужване. Ще отидем до голяма дължина, за да отговарят на някое изискване, че нашите клиенти настоящето, нито в краткосрочен, средносрочен или дългосрочен задача.

С нашата способност да предоставяме най-кратък срок, широка гама от добре квалифицирани и опитни кадри пилотската кабина / поддръжка за най-западната самолети, ние помагаме допълни постоянен персонал на нашите клиенти, като в същото време нови самолети се изпълняват в флоти или обучение вид реализация е завършена , Това също така дава възможност на клиентите да се възползват от възможностите, свързани с извънредни натоварвания и искания за допълнителен персонал по време на пиковите операции сезон.

Ние също сме работили с новосъздадените оператори ги снабдяват с квалифицирани и опитни екипажи, инструктори и изпитващи, високо квалифицирани и опитни технически персонал, осигуряване и подпомагане на всички съответни documentation.We се гордеем с предоставянето на отлично обслужване на клиентите с грижа и внимание към клиентите и персонал, така. Ние даваме добри съвети, предлагат интересни и предизвикателни задачи, по-време на плащания, персонално внимание и непрекъснатост на работата на отделните пилоти и на персонала по поддръжката.

Нашето минало е виждал феноменален растеж и бъдещето ни изглежда по-ярка, както всяка година минава. Ние непрекъснато се движат по-нататък в света, а по-известен ставаме, толкова повече клиенти авиокомпаниите имат желание да използват нашите услуги, съответстващи с повече пилотската кабина / персонала по поддръжката, които желаят да работят за us.Longevity носи стабилност, и тя е тази стабилност, че персоналът, все повече и повече клиенти, членове на екипажа и техническото обслужване и как да разчитате.

Места

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1372 747044