CAE

Представление

Прочетете официалното описание

Търсенето на нови пилоти никога не е било по-голямо. С търговското въздухоплаване се очаква да се удвои по размер през следващите 20 години, съществува вълнуваща възможност за млади мъже и жени, които се стремят към кариера над облаците като пилоти на авиокомпании.

CAE , през следващите 10 години ще са необходими 255 000 нови пилоти за авиокомпании, за да се поддържа растежът на индустрията на търговския въздушен транспорт. Бързото разширяване на флота и високите ставки за пенсиониране на пилотите създават допълнителна необходимост от развитие на 180 000 първи офицери в нови капитани на авиокомпании, повече от всяко предходно десетилетие. Тези цифри означават, че повече от 50% от пилотите, които ще летят в продължение на 10 години в световните търговски самолети, все още не са започнали обучението си. Трябва да има 70 нови пилоти, които да започнат кариерата си с авиокомпаниите всеки ден през следващите 10 години!

Кой е CAE ?

70 години отлични постижения
Научете се да летите с CAE и направете мечтата си да станете пилот реалност. CAE е световен лидер в обучението за пазара на гражданското въздухоплаване, отбраната и сигурността и здравеопазването. Подкрепена от 70-годишния опит на индустрията, ние сме тренировъчен партньор на избор на световните авиокомпании и на световния лидер в производството на симулатори за пълен полет. Научете се с нас и бъдете CAE пилот за цял живот!
Програмите за обучение CAE обхващат целия жизнен цикъл на професионален пилот, така че ние сме в състояние да ви предоставим обучението, което желаете през цялата си кариера, от кадет до капитан. Това е част от причината, поради която повече от 120 000 пилоти се обучават с нас всяка година. С 50 места за обучение в световен мащаб, CAE има най-голямата мрежа за обучение в гражданското въздухоплаване в света, осигурявайки обучение за най-широкото покритие на моделите за производство и внедряване на самолети.
CAE води индустрията в пилотно разположение
Задоволявайки потребностите от обучение на над 300 авиокомпании по света, много от нас гледат да наемат най-добрите таланти за своята авиокомпания. С многобройни авиационни академии, разположени по целия свят и нашите авиационни услуги за набиране на персонал, никоя друга организация не поставя повече пилоти с повече авиокомпании, отколкото CAE .

CAE е най-голямата мрежа за обучение на летателни апарати в света с летни училища от световна класа на следните места:

 • Брюксел, Белгия
 • Гондия, Индия
 • Мадрид, Испания
 • Мелбърн, Австралия
 • Оксфорд, Великобритания
 • Пърт, Австралия
 • Феникс - Сокол Фийлд, САЩ
 • Рай Барели, Индия

Въз основа на повече от 85 години опит в пилотното обучение, CAE Cadet Pilot Training Programs предлага фокусирано обучение ab initio на амбициозни пилоти по целия свят. Обхватът на програмите включва маршрути за обучение CPL, ATPL и MPL, като всички те съчетават водещи курсове за основно училище с висококачествени летателни инструкции, доставени в съответствие с изискванията на националните авиационни власти. В експлоатация на флот от над 170 самолета, CAE разполага с ресурси и опит, за да обучава до 2000 пилоти кадети годишно.

Защо CAE

 • Жизнен живот в кампуса
 • Плътна общност
 • Големи полетни училища
 • Последният флот на самолетите
 • Хиляди удовлетворени кадети
 • Постоянна поддръжка на кариерата
 • Интерактивно обучение
 • CAE глобална мрежа за обучение
 • CAE Parc Pilot Resources

Обучението по CAE

Нашите летателни инструктори

Предоставяйки на кадетите необходимите знания и умения, които да им помогнат безопасно и ефективно да летят с търговски самолети, нашите програми се преподават от практически експерт-летарни инструктори, които въвеждат години опит в реалния живот в учебната среда в класната стая.

безопасност

Нашите съоръжения са оборудвани с най-новите технологии, прилагайки най-новите индустриални насоки и правила. CAE е първата авиационна академия в света, която експлоатира самолети, оборудвани със системи за управление на специфични полетни данни и технология за повишаване на осведомеността за трафика. Тези системи записват данни, аудио и видео по време на полет, което позволява на студентите да се запознаят незабавно с полета и да позволят на CAE да събере статистически тенденции за по-дългосрочни ползи за безопасността и производителността.

Семейство

Нашите ученици ни казват, че семейството чувства, че резонира в нашите академии, наистина ни отличава от другите авиационни академии. Нашият екип от специализирани служители на Обслужване на клиенти и инструктори ви кара да се чувствате като у дома си и да ви подкрепяме през цялото си обучение с пасторална грижа и личен по един уроци по преподаване. Ние сме страстни за това, което правим и ние сме ангажирани да направим вашия пилотен мечта реалност.

Места

Оксфорд

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Оксфорд, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Фландрия, Белгия

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Махаращра, Индия

Мадрид

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Феникс

Address
Феникс, Аризона, Съединени Американски Щати