Cambridge International Education Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние

кои сме ние

Ние сме специалисти в Бизнес и мениджмънт образование и обучение по английски език с глобален издателска профил като писмени и разработени текстове и серия за големи издатели, като Pearson и Каплан с над 10 милиона продажби по цял свят, включително и основни текстове на китайски, руски и много други езици ,

Ние имаме богат опит в консултации и изследвания с организации като ОИСР и големите мултинационални компании, и в утвърждаване разбира се, външно проучване и разработване учебни материали за многобройни UK и международни университети.

МКГС също има високо опит ниво в изпълнителната образование и в предоставянето и оценката на широк спектър от английски език квалификации, включително Pearson Test на английски (PTE Academic) и IELTS. Ние се обозначават като официален тест център в Кеймбридж за PTE Academic. МКГС е и съсобственик на Кеймбридж Семинари College намира в Кеймбридж, Великобритания, където нашият председател МКГС, професор Стюарт стена, е главен.

Какво правим

какво правим

Ние разработване и провеждане на висшето програми образование като Фондация курсове, бакалавърска, Pre-магистърска и програми магистратури по бизнес и мениджмънт, както и английски програми за обучение.

Нашите програми за предуниверситетско осигурят на учениците със знания, умения и способности език за успешно предприеме степен и магистърски програми на английски език университети говорене.

Ние също така се развива, достави и оценка на модулите, които участват в тези специалности и магистърска степен по отношение на редица висши училища и университети в Обединеното кралство и в международен план. МКГС също има богат опит в разработването на он-лайн и учебни материали за дистанционно в Бизнес и мениджмънт за университетско и следдипломно курсове, включително и тези, акредитиран от Pearson / Edexcel.

В рамките на нашия английски програми за обучение, което създаваме и доставя подходящо обучение за редица институции и държавни агенции по целия свят.

Нашите Офиси

Нашите офиси са разположени в историческия и красив град Кеймбридж, Англия. Кеймбридж е в непосредствена близост до M11 и A14 пътищата, и е на около 49 минути от Лондон Кингс Крос от нон-стоп влак, с други железопътни връзки до Norwich, Бирмингам и на други места. Той е в близост до Международно летище Лондон Станстед.

Места

Кеймбридж

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Кеймбридж, Англия, Великобритания