Cambridge Marketing College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете Cambridge Marketing College?

Репутацията и опита

Cambridge Marketing College предлага постоянно и дипломни курсове по маркетинг и комуникация за над 21 години. Удостоверяваме повече от 8000 професионалисти по целия свят чрез комбинация от уроци и онлайн група. Ние сме водещ център за обучение в Европа с 8 центрове във Великобритания, но и центрове в Холандия, Германия, Канада, Русия, Азия .... Миналата година 99% от нашите делегати казаха, че ще ни препоръча.

Обучение

Всички наши курсове са

• обучение на английски език, това ще ви позволи да подобрите своите маркетингови умения, докато ви дава възможност да учат английски език. Тези нови умения ще ви позволи да работите с търговци в света. Трябва да владеят английски език за тези курсове.

• квалификация - Акредитация CIM, CAM, MRS и МКРЗ, водещи организации в областта на маркетинга и международно признати членове на EMC (Европейската конфедерация Marketing). Вашият квалификация ще ви даде квалификация стандарт, признат в целия свят и да се улесни вашите професионални мутации.

• Дистанционно обучение / образование ен-линия-, идентична с тази в "лице в" по отношение на съдържанието и подкрепа.

• Задължително клас в Англия.

Високо качество на образованието

Нашите преподаватели са всички професионална маркетинг или връзки с обществеността. Това ни позволява да обогати образователната и професионално нашето образование и да предоставя отлична успеваемост. В момента имаме една преподаватели от над 60 преподаватели от различни среди, с различен опит и умения.

Успеваемост

Нашите делегати винаги са имали отлични резултати. Миналата година имахме 75 паралелки с успеваемост 100%

Материали за обучение: Гостите получават образователна подкрепа високо качество

  • А индивидуален преподавател ще се свържем с вас през целия си обучение - Разбира се, че да съдържа оценка упражнява водачи, реални примери, упражнения за подготовка на пробите, допълнителни ресурси за задълбочаване - копия от взетите изпити докладите на проверителите, задачи и отговори за екземпляри, избрани - Връзки към допълнителни ресурси - Достъп до нашия дискусионен форум в интернет за дебат и обучават местните групи за подкрепа - Онлайн уебинари - Конференция Podcast

Места

Кеймбридж

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Кеймбридж, Англия, Великобритания