Canterbury College

Представление

Прочетете официалното описание

Нашият колеж има богата и разнообразна студентска популация и нашата визия е да осигури вдъхновяваща учебна среда за всички учащи на всяка възраст.

Нашата общност надхвърля град Кентърбъри с 4500 ученици, пътуващи от всички части на Източен Кент, за да учат техническо и професионално образование, за да работят за постигане на техните амбиции.

Като студент ще бъдете част от жужещ кампус в непосредствена близост до центъра на град Кентърбъри , където можете да изградите увереността си, да научите нови умения и да се подготвите за работа или университет.

Разполагаме с най-широката гама от програми в района, което ви позволява да се специализирате по предмет, който ви харесва, докато нашето професионално оборудване и съоръжения ви позволяват да тренирате с инструментите, използвани в индустрията.

Нашите преподаватели са експерти в бранша и ще ви научат на уменията и знанията, които работодателите търсят. Силните индустриални връзки ще ви позволят да пренесете обучението си извън класната стая, като предоставите възможности за настаняване в индустрията.

Ако вашият план е да продължите и да продължите да следвате в университет, нашите преподаватели и помощен персонал могат да ви помогнат да подготвите личното си изявление, да ви подготвят за интервюта, да ви помогнат да планирате финансите си и да решите кой университет е най-подходящ за вас. В области като животновъдството и визуалните изкуства можете дори да останете в Canterbury College и да изучавате чак до степен. В здравеопазването и социалните грижи можете да учите до ниво 5 и да получите HND .

Независимо дали идвате от училище или сте възрастен, който иска да се преквалифицира, Canterbury College очаква с нетърпение да ви предостави много възможности за следващата ви стъпка.

Разгледайте нашия уебсайт, за да намерите курс, който ви интересува. Спуснете се, за да ни видите на Ден на отворените врати, за да научите повече или да кандидатствате онлайн.

Места

етажерка за ноти

Address
New Dover Road
етажерка за ноти, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: