Прочетете официалното описание

Разположен във вълнуващ, модерен европейски столичен град, Cardiff Metropolitan University е глобален университет. Ние непрекъснато инвестираме в бъдещето на нашите студенти и предоставяме възможности за образование и обучение, които са достъпни, гъвкави и с най-високо качество за студенти от над 140 страни по света.

Университетът е неразделна част от град Кардиф от 1865 г. и ние се гордеем с това, че сме силен, устойчив и ориентиран към студентите университет, фокусиран върху икономическото, социалното и културното благополучие на Кардиф и югоизточния Уелс; насърчаване на пригодността за заетост на студентите, кандидатстваща за изследвания и трансфер на знания.

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Всички наши училища са специализирани в курсове, които са ориентирани към кариерата и са проектирани във връзка с бизнеса и индустрията. Чрез програми за наемане на работа, професионални акредитации и възможности за обучение в чужбина, нашето фокусиране върху работоспособността гарантира, че 95,6% от завършилите ни студенти започват работа или допълнително обучение в рамките на шест месеца след завършването им.

Учене и преподаване

Нашият подход към обучението, преподаването и оценяването се подкрепя от висококачествени академични стандарти, работа в партньорство със студенти, разработването и внедряването на технологично усъвършенствано обучение и оценяване и преподаване с информирано изследване.

Нашата цел е да развием креативни, издръжливи и търсени висшисти с нагласи, умения и опит, които да им позволят да направят влияние в избраната от тях професия или Pathway . Ученето и преподаването винаги ще бъде в основата на това, което правим в Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University и се надяваме да изпитате изцяло нашите усилия да поддържаме личен контакт в приятелска и подкрепяща среда за обучение.

Глобален университет

Cardiff Metropolitan University се гордее, че е свързан с редица партньори от висок калибър във Великобритания и в международен план. Тесният съюз на университета с асоциирания му колеж, Лондонското търговско училище и партньорствата в чужбина, предлагащи нашите програми в Египет, Корея, Ливан, Мароко, Шри Ланка и Сингапур означава, че студенти от над 140 държави имат възможност да учат степени на Cardiff Metropolitan University и MBA програми.

7 причини за обучение във Великобритания в Cardiff Metropolitan University :


Причина първа - работоспособност на завършилите
Всички курсове в Cardiff Met са съсредоточени върху бъдещата кариера на нашите студенти и тяхната работоспособност. Всички наши бакалавърски програми включват работни места и имаме редица следдипломни курсове с възможности за едногодишни стажове. Нашият фокус върху студентското предприемачество помага на нашите студенти да станат високоприемни висшисти.

Причина втора - Преподавателски постижения и Удовлетворение на учениците
Кардиф Мет постигна сребърна оценка в Рамката за високи постижения и постоянно получава високи нива на удовлетвореност на учениците. Редица от нашите курсове наскоро отбелязаха 100% в последното национално проучване на студентите.

Причина трета - Международна подкрепа за студенти
Cardiff Met се гордее с международната си студентска поддръжка, а ние сме били класирани начело в Обединеното кралство 6 пъти през последните 10 години. Имаме специализиран екип за глобални студентски съвети, който помага на студентите от момента, в който приемат офертата им в университета. От кандидатстване за тяхната виза, намиране на квартира и среща с вас на летището, когато пристигнете в Обединеното кралство, до това да ви помогне да се установите в живота на Обединеното кралство и да предлага уроци за академични умения, екипът тук извежда стреса, когато идва да учи в ново държава и ви позволява да се концентрирате върху обучението си.

Причина четвърта - Фантастични ученически съоръжения
През последните няколко години Кардиф Мет направи значителни подобрения в нашите студентски заведения, със 70 милиона паунда завършени и планирани инвестиции. От най-съвременните работилници и студия, до водещите световни спортни съоръжения и студентски центрове, университетът разполага с всичко необходимо, за да се отличите по време на обучението си.

Причина пета - Страхотна студентска общност
С активен студентски съюз, подкрепящ студентски клубове и общества, заедно със спортни отбори и клубове за умения и способности от всички нива, Кардиф Мет е чудесно място за включване във всички аспекти на студентския живот. Нашето настаняване в кампуса осигурява на студентите безопасно и приятелско място за живеене, а наскоро университетът бе обявен за най-добра студентска общност в залите в Националното проучване за студентските жилища.

Причина шеста - градът на Кардиф
Cardiff не само последователно е определян като най-достъпният студентски град във Великобритания, но е и фантастично място за живеене и предлага на студентите много висок стандарт на живот. С всичко - от развлечения, до пазаруване, от култура, до храна, напитки и събития, Кардиф има по нещо за всеки.

Причина седма - Проучване в Уелс
Ще учиш в страната на Уелс. Уелс предлага на студентите възможност да получат диплома във Великобритания, която е призната в целия свят, в приятелска и красива среда. Това е чудесна база за проучване на останалата част от Обединеното кралство по време на следването, докато откриете всичко, което тази уникална страна може да предложи.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

Cardiff Metropolitan University

Това е курс на непълно работно време, който е задължителен за обучение, което изисква изискване за най-малко 30 часа контактно обучение през първата година и минимум 100 ... [+]

Преглед на курсаPathways :Професионален сертификат за образование (PGCE) PCETПрофесионален сертификат за образование (PCE) PCET.

ПГСЕ ППЕТ е за завършилите, които искат да преподават своя специалност или предмет, за който имат най-малко квалификация от ниво 3. Те трябва да преподават или активно да търсят преподаване в след задължителния сектор на образованието и обучението. Студентите не се нуждаят от GCSE математика или английски език, за да кандидатстват за този курс.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Базова програма

Cardiff Metropolitan University

Този курс е предназначен да осигури средство за чуждестранни студенти, които желаят да подобрят знанията си по английски език и да се запознаят с конвенциите за висшето о ... [+]

относно

Този курс е предназначен да осигури средство за чуждестранни студенти, които желаят да подобрят знанията си по английски език и да се запознаят с конвенциите за висшето образование във Великобритания. Студентите, които успешно завършат курса, ще получат 120 трансферирани академични кредити и ще бъдат подпомогнати при кандидатстване за избраните курсове за напредък в рамките на Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University или в други университети във Великобритания.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Курсът за международна фондация (чл ... [+]

Преглед на курса

Курсът за международна фондация (чл

Курсът за международна фондация (чл

1. Ученици, които не са постигнали необходимия резултат от А-ниво или еквивалентни точки. 2. Студенти, които не са достигнали необходимото ниво на владеене на английски език.

Програмата също така ще помогне на международните студенти да развият своята творческа практика и да се запознаят с методите на преподаване на изкуството и дизайна, използвани в университетите на Великобритания.... [-]

Великобритания Кардиф
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Този курс е предназначен за студенти, които желаят да се запишат на тригодишна програма за отличие в Училището по мениджмънт в Кардиф (CSM) ... [+]

Преглед на курса

Този курс е предназначен за студенти, желаещи да се запишат на тригодишна програма за отличие в Cardiff School of Management (CSM), които попадат в една от следните категории:

1. Ученици, които не са постигнали необходимия резултат от А-ниво (или еквивалент).

2. Възрастни студенти, които от известно време са били извън формалната образователна система.

Съдържание на учебната дисциплина... [-]
Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Този курс е предназначен да се погрижи за онези, които се стремят да се запишат за висша национална диплома (HND) или за степен на отличие в Cardiff School of Health Scie ... [+]

Преглед на курса

Този курс е предназначен да се погрижи за онези, които се стремят да се запишат за висша национална диплома (HND) или за степен на отличие в Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University . Той е предназначен за тези, които не са постигнали необходимия брой точки от А-ниво (А2 или техен еквивалент) или за тези, които са изучавали А-ниво (или техния еквивалент) в области, които не осигуряват необходимата подготовка по дисциплините. от планираните Pathways (HND или степен).... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Тази програма е предназначена да се погрижи за онези, които се стремят да се запишат на здравно-научна основа на отличие в Cardiff Metropolitan University , които не са п ... [+]

Преглед на курса

Тази програма е предназначена да се погрижи за онези, които се стремят да се запишат на здравно-научна основа на отличие в Cardiff Metropolitan University , които не са постигнали необходимия брой точки A-ниво (A2 или еквивалент). Той е подходящ и за тези, които са изучавали A-level дисциплини (или еквивалентни им) в области, които не осигуряват необходимия опит в рамките на научните дисциплини, необходими за избраната програма за степен на отличие.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

Cardiff Metropolitan University

Първоначалната програма PGCE е създадена, за да предостави на учениците разнообразие от трудни преживявания с непрекъсната работа в училище и университет, за да подготви ... [+]

Преглед на курса

Ако сте завършил със страст за учене и интерес към кариерата в основното образование, този курс е за вас! Програмата PGCE за начално образование е едногодишен курс, който води до получаване на квалифициран статут на учител. Целта на курса е да подготви учениците да бъдат висококвалифицирани, уверени, критично рефлективни и иновативни практици, които са ангажирани с професионалното обучение през целия живот и образованието на младите хора.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Програмата PGCE Secondary осигурява професионално обучение за завършилите, които желаят да преподават предметни области, изброени в „Съдържание на курса“ в училищата. ... [+]

Преглед на курса

Ако сте завършил със страст към вашия специализиран предмет и желание да вдъхновите младите хора, този курс е за вас! Програмата за средно образование PGCE е едногодишен курс, който води до получаване на квалифициран статут на учител. Целта на курса е да подготви учениците да бъдат висококвалифицирани, уверени, критично рефлективни и иновативни практици, които са ангажирани с професионалното обучение през целия живот и образованието на младите хора.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Met Corporate Promo

Student Life at Cardiff Metropolitan University | Discover our city - and what lies beyond

Life in Halls at Cardiff Metropolitan University - Student Accommodation

Introducing Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

7 Reasons to Study at Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Кардиф, Уелс, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 29 2041 6070