Cardiff Metropolitan University

Представление

Прочетете официалното описание

Разположен във вълнуващ, модерен европейски столичен град, Cardiff Metropolitan University е глобален университет. Ние непрекъснато инвестираме в бъдещето на нашите студенти и предоставяме възможности за образование и обучение, които са достъпни, гъвкави и с най-високо качество за студенти от над 140 страни по света.

Университетът е неразделна част от град Кардиф от 1865 г. и ние се гордеем с това, че сме силен, устойчив и ориентиран към студентите университет, фокусиран върху икономическото, социалното и културното благополучие на Кардиф и югоизточния Уелс; насърчаване на пригодността за заетост на студентите, кандидатстваща за изследвания и трансфер на знания.

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Всички наши училища са специализирани в курсове, които са ориентирани към кариерата и са проектирани във връзка с бизнеса и индустрията. Чрез програми за наемане на работа, професионални акредитации и възможности за обучение в чужбина, нашето фокусиране върху работоспособността гарантира, че 95,6% от завършилите ни студенти започват работа или допълнително обучение в рамките на шест месеца след завършването им.

Учене и преподаване

Нашият подход към обучението, преподаването и оценяването се подкрепя от висококачествени академични стандарти, работа в партньорство със студенти, разработването и внедряването на технологично усъвършенствано обучение и оценяване и преподаване с информирано изследване.

Нашата цел е да развием креативни, издръжливи и търсени висшисти с нагласи, умения и опит, които да им позволят да направят влияние в избраната от тях професия или Pathway . Ученето и преподаването винаги ще бъде в основата на това, което правим в Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University и се надяваме да изпитате изцяло нашите усилия да поддържаме личен контакт в приятелска и подкрепяща среда за обучение.

Глобален университет

Cardiff Metropolitan University се гордее, че е свързан с редица партньори от висок калибър във Великобритания и в международен план. Тесният съюз на университета с асоциирания му колеж, Лондонското търговско училище и партньорствата в чужбина, предлагащи нашите програми в Египет, Корея, Ливан, Мароко, Шри Ланка и Сингапур означава, че студенти от над 140 държави имат възможност да учат степени на Cardiff Metropolitan University и MBA програми.

7 причини за обучение във Великобритания в Cardiff Metropolitan University :


Причина първа - работоспособност на завършилите
Всички курсове в Cardiff Met са съсредоточени върху бъдещата кариера на нашите студенти и тяхната работоспособност. Всички наши бакалавърски програми включват работни места и имаме редица следдипломни курсове с възможности за едногодишни стажове. Нашият фокус върху студентското предприемачество помага на нашите студенти да станат високоприемни висшисти.

Причина втора - Преподавателски постижения и Удовлетворение на учениците
Кардиф Мет постигна сребърна оценка в Рамката за високи постижения и постоянно получава високи нива на удовлетвореност на учениците. Редица от нашите курсове наскоро отбелязаха 100% в последното национално проучване на студентите.

Причина трета - Международна подкрепа за студенти
Cardiff Met се гордее с международната си студентска поддръжка, а ние сме били класирани начело в Обединеното кралство 6 пъти през последните 10 години. Имаме специализиран екип за глобални студентски съвети, който помага на студентите от момента, в който приемат офертата им в университета. От кандидатстване за тяхната виза, намиране на квартира и среща с вас на летището, когато пристигнете в Обединеното кралство, до това да ви помогне да се установите в живота на Обединеното кралство и да предлага уроци за академични умения, екипът тук извежда стреса, когато идва да учи в ново държава и ви позволява да се концентрирате върху обучението си.

Причина четвърта - Фантастични ученически съоръжения
През последните няколко години Кардиф Мет направи значителни подобрения в нашите студентски заведения, със 70 милиона паунда завършени и планирани инвестиции. От най-съвременните работилници и студия, до водещите световни спортни съоръжения и студентски центрове, университетът разполага с всичко необходимо, за да се отличите по време на обучението си.

Причина пета - Страхотна студентска общност
С активен студентски съюз, подкрепящ студентски клубове и общества, заедно със спортни отбори и клубове за умения и способности от всички нива, Кардиф Мет е чудесно място за включване във всички аспекти на студентския живот. Нашето настаняване в кампуса осигурява на студентите безопасно и приятелско място за живеене, а наскоро университетът бе обявен за най-добра студентска общност в залите в Националното проучване за студентските жилища.

Причина шеста - градът на Кардиф
Cardiff не само последователно е определян като най-достъпният студентски град във Великобритания, но е и фантастично място за живеене и предлага на студентите много висок стандарт на живот. С всичко - от развлечения, до пазаруване, от култура, до храна, напитки и събития, Кардиф има по нещо за всеки.

Причина седма - Проучване в Уелс
Ще учиш в страната на Уелс. Уелс предлага на студентите възможност да получат диплома във Великобритания, която е призната в целия свят, в приятелска и красива среда. Това е чудесна база за проучване на останалата част от Обединеното кралство по време на следването, докато откриете всичко, което тази уникална страна може да предложи.

Места

Кардиф

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Кардиф, Уелс, Великобритания
Телефон
+44 29 2041 6070