Cardiff Sixth Form College

Представление

Прочетете официалното описание

история

Cardiff Sixth Form College : Началото

Cardiff Sixth Form College е основана през 2004 г. Като малък частен учебен колеж ние сме посветени на новаторски подход. Комбиниране на малки размери, отлично обучение и индивидуално внимание за всеки студент; ние вярвахме в потенциала за подхранване - и резултатите бяха първи клас.

Оттогава насам колежът премина от силна към силна. Бързият растеж наложи развитие на всички фронтове. Ние сме преместили колежа два пъти, когато се появи дума за нашите постижения и сега живеем в Тринити Корт, Нюпорт Роуд. В сърцето на град Кардиф, нашият модерен, просторен кампус е идеалният сайт за нашите нарастващи амбиции - и все още се разширяваме!

През 2009 г. Cardiff Sixth Form College прие първите си международни студенти. Оттогава приемаме все повече и повече студенти от чужбина, предоставяйки възможности за пансиони и първостепенна пасторална помощ. Cardiff Sixth Form College е напълно мултикултурна среда. Горди сме с нашето разнообразие и сега имаме студенти от над 30 различни националности, които учат в нашия колеж.

Разраснахме по всякакъв начин - повече персонал, повече преподаване, повече успех! Сега Cardiff Sixth Form College достигна целта си - най-голямата независима школа в Обединеното кралство, постигната на ниво A! Гордеем се с нашия произход, но сега очакваме бъдещето. Стремим се да продължим да се стремим към успех; като стои на преден план в дисциплинирано и творческо преподаване за бъдещите поколения.

Уникалният ни подход

Как да го направим?

Как постигате високи оценки? Каква форма на образование формира най-добре закръглените студенти? Коя учебна среда наистина работи? Това са въпроси, които питаме всеки ден в Cardiff Sixth Form College .

Подобно на нашите студенти, ние работим усилено в нашите изследвания. Ние анализираме нашите класове и стилове на преподаване; непрекъснато целящи да усъвършенстват. Винаги е възможно да се подобри - има наука за преподаване. Чрез оценяването на детайлите на образованието - големи и малки - ние предлагаме най-добрата атмосфера, която нашите ученици могат да научат.

Традицията е важна. Всяко училище се нуждае от култура. В Cardiff Sixth Form College обаче нашата култура е в днешно време. Много английски пансиони разчитат на дълги истории и наследство. Тук в Кардиф очакваме с нетърпение. Искаме да изградим за бъдещето и да бъдем стандарт, по който всички съдилища се оценяват. И резултатите ни показват, че вече сме на път ...

През 2017 г. 92% от студентите са получили оценки A * -A, докато 99% от учениците са получили оценки A * -B. В продължение на осем години бяхме наградени в Top Private Co-educational Boarding School и най-независимия шестокласен колеж в наградите на съветниците за образование. Освен това, ние сме класирани на първо място за резултати от ниво А в таблиците на лигата, публикувани от The Telegraph и The Times в продължение на пет последователни години.

За повече информация относно нашите награди и акредитации, моля, посетете нашата страница за награди.

Изтокът среща Запада

Cardiff Sixth Form College буквално търси света за най-добрите подходи към образованието. Нашата философия на преподаването се основава както от Изтока, така и от Запада. Подобно на нашето мултикултурно студентско тяло, ние вярваме, че нашите интегрирани методи ни отличават от другите колежи.

Източното образование награждава строгост и дисциплина, а студентите получават първостепенно разбиране на основните теми в студентското тяло, докато западните подходи оценяват индивидуалното творчество. На всеки ученик се дава пасторална грижа и се насърчава да поощрява талантите, които са уникални за тях.

В Cardiff Sixth Form College , ние вярваме, че не трябва да избирате. Нашето обучение комбинира силните страни на двете системи, за да създаде уникален образователен подход. Ние предоставяме на всички ученици силна, дисциплинирана учебна програма на основните теми, като същевременно наблюдаваме и подпомагаме индивидуалния прогрес. Работим усилено към степени и даваме на всеки ученик умения и увереност да процъфтява в живота си отвъд. Нашите ученици са готови да се присъединят към университетите в Обединеното кралство, САЩ или където и да е другаде по света! Тяхното образование не свършва с нас, но вярваме, че това е най-доброто начало.

Акредитации и награди

Cardiff Sixth Form College се гордее, че за осма поредна година се нарежда на върха на таблиците на лидерите на образователните съветници в две категории:

  • Топ частно съвместно образователно училище-интернат
  • Най-независима колеж по Шеста форма

Образователните съветници на Обединеното кралство, специализирано частен консултант по образование, който предоставя съвети на родители от цял ​​свят, съставя статистически данни на ниво A, които им се предоставят директно от училища в Обединеното кралство, и предоставя годишни награди на най-добрите институции на базата на A * -A проценти.

Кристалните награди, както са известни, бяха представени на директора на Шестия формат в Кардиф, Гарет Колиър, изпълнителен директор на Educational Advisors Les Webb и консултант по образованието, Райън Крайстенден. Cardiff Sixth Form College спечели тези награди благодарение на своите изключителни 2017 A-Level резултати, при които постигна 99% клас A * - B; 92% от които са A * - A. За да видите пълния отчет за резултатите ни, моля, посетете секцията "Резултати от ниво".

Акредитации

След нашата последна инспекция (2016 г.) Инспекторатът на независимите училища (ISI) класира Cardiff Sixth Form College като "над очакванията за качеството на образованието".

В доклада се казва:

"Качеството на учебната програма, преподавателската работа и постиженията на обучаемите е отлично. Учениците получават изключително добро образование в съответствие с техните цели и целите на колежа ... аранжиментите за здравето, безопасността и благосъстоянието на учениците са отлични ... ефективността на управлението, ръководството и управлението е отлично. "

Места

Кардиф

Cardiff Sixth Form College

Телефон
(+44) 029 2049 3121

Програми