Carfax College Oxford

Представление

Прочетете официалното описание

За нашия колеж

Частен колеж, разположен в сърцето на Оксфорд, Карфакс Колидж е специализирал в предоставянето на най-високо качество на индивидуалните и малките групови обучения.

Carfax предлага структурирана учебна среда и приятелска, отзивчива общност. Тук всеки ученик получава индивидуално внимание, подкрепа и насърчаване не само за постигане на академични цели, но и за личното им благосъстояние. Независимо дали изучават А-нива, GCSE или други квалификации, ревизирайки за изпита или повторно заседание, учениците се възползват от персонализирани програми с преподавателска подготовка, тясно отговаряща на техните цели и нужди, включително специализирана грижа за хора със специални образователни потребности. По-младите ученици следват независима учебна програма, която е била експертно разработена, за да ги подготви за напредък в водещи висши училища.

С богатото културно наследство на прага и спортните и културни общества, процъфтяващи в града, Карфакс насърчава учениците да участват в широк спектър от извънкласни дейности в общността. Предлагат се и различни опции за настаняване.

Груповите курсове започват през септември и февруари, но индивидуални курсове могат да започнат по всяко време на годината. Курсове за краткосрочно и непълен работен ден също се предлагат целогодишно, включително уикендите и празниците.

Места

Оксфорд

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Оксфорд, Англия, Великобритания