Celtic English Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Селтик English Academy е Британски съвет акредитирани, английски език център.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ уроци по английски с отличен малък ученик на персонала съотношение като класове са ограничени до максимум само на 10 студенти. Това осигурява лесен студент-фокусирани учебна среда, като се гарантира, че всеки ученик ще получи вниманието, което той или тя се нуждае, за да успее.

Знаете ли?

Ние сме акредитирани от Британски съвет и ISI и са членове на английски UK. 98% от нашите ученици се каже, че те ще препоръча Селтик английски академия на своите приятели и семейството си. През лятото на 2015 г., имахме ученици до 50 различни националности, изучаващи с нас.

удобни местонахождението Кардиф също направи лесно за учениците да изследват повече от Великобритания с влак или автобус. Тя е с ниска цена, космополитен град, който разполага с една от най-големите търговски центрове в Европа, е бивш олимпийски място и е на 2014 Европейска столица на спорта.

Нашето име

Някога известен като Селтик училище, ние подновява името ни да съвпадат нашата нова идентичност: Селтик отразява културното наследство на нашето местоположение. Ние държат тази част от нашето име, защото Селтик English Academy ползва с добра репутация от уста на уста като Селтик училище. Ние искаме нашите обновената марка, за да се възползва от това.

English е продукт ние продаваме. Думата има сила като продукт и е символ на възможност за тези, които искат да я научат.

Academy е по-престижен дума от училище. Училища често са свързани с по-млада аудитория и задължително присъствие. Оскар дава визия на учениците расте и напредва и е повече в съответствие с нашето качествено образование, достъпно за всички възрасти.

Нашите ценности

Съотношение качество-цена етичен персонален Професионален Гъвкав Грижа Установен социален Разнообразен Мултикултурният Student приятелски сейф Приветствие В културно обогатяване

Места

Кардиф

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Кардиф, Уелс, Великобритания
Телефон
+44 29 2034 4805