Chef Academy London

Представление

Прочетете официалното описание

Chef Academy London е основана през 2007 г. След огромен успех в Италия, открихме първото ни училище във Великобритания, разположено в централен Лондон. Нашата цел е да обучим нашите ученици да станат професионални готвачи.

Предлагаме ефективна схема за практическо обучение, която дава на нашите студенти всички инструменти и умения да започнат кариера като професионален готвач. По време на курса ще тренирате в един от нашите партньорски ресторанти с един от нашите готвачи за готвачи. Ще се насладите на работа в жива професионална кухня и ще получите вътрешен поглед върху ресторанта. Вие ще се справите с всеки аспект от рутинните готвачи, от избора на пресни продукти до балансирането на разходите за храна. Ще научите всички техники, необходими за да започнете да работите веднага. Най-важният аспект и защо вярваме, че преподаваме в най-ефективната форма е, че се учите от професионалистите в професионална среда. Ние сме единственото училище, което предлага този вид обучение и това е причината нашите ученици да имат такава висока степен на успех.

Понастоящем предлагаме следните курсове: Управление на хотелиерството

След като приключите с един от нашите курсове, ще имате всички необходими инструменти, за да започнете кариерата си веднага. Ще бъдете сертифицирани по HACCP, притежавате диплома от Chef Academy London която е международно призната и акредитирана от ASIC (Акредитационна служба за международни колежи). Вие ще познавате пътя си в кухнята с увереност и разполагате с всички техники, които ще ви позволят да влезете в кухня като активен член на бригадата.

Тук в Chef Academy искаме най-доброто за бъдещето на нашите ученици. Когато завършите курса си, член на екипа ни за кариера ще намери перфектната работа за вас и ще организира интервюта, за да присъствате. Понастоящем имаме 100% заетост.

Нови и вълнуващи курсове!

Проверете нашия съвсем нов курс за управление на хотелиерството и напреднали науки за храните! Научете се да станете професионален готвач и как успешно и ефективно управлявате собствената си кухня.

Мечтаете ли да превърнете страстта си към храната в нов бизнес или кариера?

Присъединете се към нас за един от нашите курсове и стартирайте бъдещето си в кулинарната област!


Цели на курса

Учениците на Chef Academy научават изкуството за готвене от професионална платформа, за да придобият опит в тази област. Предлагаме учебни, практични и ефективни курсове, които се фокусират не само върху преподаването на основните техники за готвене, но и за значението на това, което е да бъдеш готвач, работещ в професионална кухня.

Нашите ученици имат възможността да тренират заедно с най-добрите готвачи в Лондон, от изискани ястия от най-високо ниво до звезда на Мишелин, в кухнята на ресторантите си. Те ще бъдат готови да започнат работа веднага след успешното завършване на курса. Те ще имат всички практически и теоретични умения, за да влязат уверено в професионална кухня.

Chef Academy е престижно училище, което е международно признато. Академията е основана в Италия и поради огромния успех в Лондон е открито друго училище, което е сред най-уважаваните във Великобритания. Завършването на Chef Academy ще ви даде достъп до професионалния свят на готвенето. Нашето училище е международно признато от ASIC (Акредитационна служба за международни колежи).


Удостоверение за академия на готвача

Chef Academy London е престижна и международно известна образователна институция. Всеки ден все повече и повече кандидати желаят да се запишат за един от нашите високо професионални курсове, Chef Academy London е един от най-аплодираните учебни заведения в Лондон. Гордеем се, че предоставяме качествени курсове и подготвяме най-добрите професионални готвачи в индустрията!

Нашето училище е международно признато от ASIC (акредитационна служба за международни колежи), което дава възможност на нашите студенти да преследват кариера на цялата национална или международна територия.

Места

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Англия, Великобритания

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: