Chichester College

Представление

Прочетете официалното описание

The Международен отдел Бих искал да ви покани да учи в Chichester College. Повече от един език на училище, ние приветствахме студенти от всички краища на света за последните 30 години.

Нашата гама от академични, професионални и фундаментни програми предлагат отлична разнообразие с доказан успех във всички области. Ние се гордеем с подкрепата ние предлагаме на нашите международни студенти. Chichester College е втори дом.

Налице е удобно и безопасно настаняване на място. Оживеният социална програма ви помага да се срещнат и да намерят нови приятели, да помете и за да останат на прекрасния град Чичестър и близките акценти по време на престоя си. Насладете се на отлични съоръжения, както ви учат и общуват със студенти във Великобритания със сходни интереси.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем скоро!

Perfect местоположение

Chichester се намира в южния бряг на Англия. Градът е известен със своята естествена красота и исторически забележителности. В град Чичестър предлага истински британски опит с прекрасна архитектура и безопасна обстановка. Централното разположение на кампуса ви дава достъп до местните жп гарата и автогарата в рамките на пет минути. Chichester има добри връзки с международни летища и директни влакове до Брайтън, Портсмут и Лондон. Пътуване из Великобритания е лесно, когато живеете в Чичестър.

Програмите, предлагани в Чичестър

В сърцето на града

Центърът на града е само на пет минути от кампуса и има много какво да се види и да се наслаждават, като магазини, кина, театри, боулинг зала, спортен център и плувен басейн, градини Катедралата, художествени галерии и много други.

прекрасни развлекателни съоръжения

За да се осигури най-доброто образование, трябва да имате най-добрите съоръжения. Ето защо ние непрекъснато подобряване на нашата широка гама от висококачествени класни стаи, ресурси и услуги за осигуряване на идеална среда за обучение.

социална програма

Възползвайте се максимално от времето си в почивните дни и вечер. Вземете участие в културни екскурзии и вечерни мероприятия. Това е идеалният начин да се социализират с всичките си нови приятели и да посетите някои от най-известните градове в Англия.

Събития включват:

  • Еднодневни екскурзии до исторически забележителности и градове като Оксфорд, Кеймбридж, Баня, Портсмут, Арундел и замъка Уиндзор
  • Забавни пътувания до Harry Potter World и Thorpe Park
  • Вечерни занимания като боулинг, филмови вечери, партита, викторина нощ и т.н.

Занимания през свободното време

Възползвайте се максимално от времето си след клас Участие в спортни и развлекателни дейности ви дава възможност да се смесват, да споделят идеи и да практикуват английския си с нашите студенти във Великобритания. Научете нови умения или изпробва нова спорт по време на престоя си.

Безплатно за всички студенти (дейности могат да варират)

Места

Чичестър

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Чичестър, Англия, Великобритания

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, Англия, Великобритания