Churchill Square Training And Development

Представление

Прочетете официалното описание

Как можем да ви помогнем

Нашите опитни консултанти ще ви дадат възможност да бъдете най-доброто, което можете да бъдете с нашите лични курсове за ускорител, ние също предлагаме набор от специализирани обучения за корпоративно обучение, което ще даде конкретни ползи както за отделния човек, така и за организацията.

Използвайки иновативни техники, включващи признати в световен мащаб психометрични инструменти за подобряване на самосъзнанието и подобряване на екипните взаимоотношения, независимо дали става дума за производство на високопроизводителни екипи или за справяне с конфликти, имаме курс на обучение и набор от новаторски техники за използване. Също така ние управляваме нашите изключително популярни дни на служителите, където забавен ден се комбинира с специално пригоден тренировъчен елемент.

Кои сме ние

На площад Чърчил , като доставчик на обучение, вярваме, че силната комбинация от академични, практически, организационни и лидерски умения и опит е това, което ни прави уникални. Всички наши консултантски екип и сътрудници имат доказан опит като доставчик на обучение в своята област и могат незабавно да предоставят серия по поръчка, обучение, консултации за обучение или управление за Вашите бизнес нужди. Всички наши продукти и услуги са на конкурентни цени и ще ви дадат дълготрайни решения.

Training & развитие

Качествени решения за обучение с цел повишаване на индивидуалния или отборния потенциал и развиване на нови умения. Извън рафта или решения за обучение по поръчка.

Вдъхновяваща, мотивираща, страстна!

Сюзън Лойд, управляващ консултант

Сюзан започва кариерата си като офицер в Кралския военноморски флот. Следвайки магистърска степен по магистърска степен и психометрична тестова квалификация, тя се заема с обширна временна кариера, работейки в централното правителство, Уайтхол, НАТО, частния и държавния сектор и глобалните благотворителни организации. Опитен професионалист в областта на обучението и развитието, психометрия, комуникации, тя е в състояние да обърне ръката си към почти всичко, С очите на това, което организациите искат на правилната цена.

Места

Портсмът

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Портсмът, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: