Прочетете официалното описание

Как можем да ви помогнем

Нашите опитни консултанти ще ви дадат възможност да бъдете най-доброто, което можете да бъдете с нашите лични курсове за ускорител, ние също предлагаме набор от специализирани обучения за корпоративно обучение, което ще даде конкретни ползи както за отделния човек, така и за организацията.

Използвайки иновативни техники, включващи признати в световен мащаб психометрични инструменти за подобряване на самосъзнанието и подобряване на екипните взаимоотношения, независимо дали става дума за производство на високопроизводителни екипи или за справяне с конфликти, имаме курс на обучение и набор от новаторски техники за използване. Също така ние управляваме нашите изключително популярни дни на служителите, където забавен ден се комбинира с специално пригоден тренировъчен елемент.

Кои сме ние

На площад Чърчил , като доставчик на обучение, вярваме, че силната комбинация от академични, практически, организационни и лидерски умения и опит е това, което ни прави уникални. Всички наши консултантски екип и сътрудници имат доказан опит като доставчик на обучение в своята област и могат незабавно да предоставят серия по поръчка, обучение, консултации за обучение или управление за Вашите бизнес нужди. Всички наши продукти и услуги са на конкурентни цени и ще ви дадат дълготрайни решения.

Training & развитие

Качествени решения за обучение с цел повишаване на индивидуалния или отборния потенциал и развиване на нови умения. Извън рафта или решения за обучение по поръчка.

Вдъхновяваща, мотивираща, страстна!

Сюзън Лойд, управляващ консултант

Сюзан започва кариерата си като офицер в Кралския военноморски флот. Следвайки магистърска степен по магистърска степен и психометрична тестова квалификация, тя се заема с обширна временна кариера, работейки в централното правителство, Уайтхол, НАТО, частния и държавния сектор и глобалните благотворителни организации. Опитен професионалист в областта на обучението и развитието, психометрия, комуникации, тя е в състояние да обърне ръката си към почти всичко, С очите на това, което организациите искат на правилната цена.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага: