Conde Nast College

Представление

Прочетете официалното описание

Моден колеж Condé Nast


Модният колеж Condé Nast

Нашите курсове осигуряват вълнуващо и интензивно академично обучение с ненадминат достъп до най-добрите и най-ярките умове в бранша, включително екипите от Vogue, LOVE, Glamour, GQ и множество други заглавия на Condé Nast.

Колежът предлага изключително креативни курсове, съчетани със солидна основа в деловата страна на индустрията. Целта на нашите курсове е да подготвим студентите за множество работни места /; стайлинг, журналистика, закупуване на мода, маркетинг, брандиране, графичен дизайн, PR, дигитална стратегия, бизнес, предприемачество за събития, електронна търговия и много други кариерни пътеки.

В момента предлагаме следните акредитирани курсове - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA предприемачество: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (в сътрудничество с Университета Ричмънд), BA (Hons) Fashion Communication, едногодишната Програма на фондация Vogue и десетседмичният моден сертификат Vogue.

Нашите кратки курсове включват четириседмичния интензивен летен курс на Vogue, едноседмичният курс за моден стайлинг, едноседмичният курс за модна журналистика, едноседмичният моден бизнес курс, едноседмичният курс за бизнес на красотата и уикендът Vogue Teen Weekend. Сега приемаме кандидатури и се радваме да ви посрещнем в семейството на Condé Nast.


Студентски опит


Учи в колеж по мода Condé Nast


С достъп до някои от най-забележителните творчески умове в бизнеса, плюс интензивни, професионално обучени курсове и натоварен график - както в новата ни, модерна сграда, така и извън галерии, студиа и така нататък - студентите ще намерят дните си в Condé Nast College са заети и възнаграждават. Вярваме, че приятелството, което студентите правят помежду си, докато учат с нас, са също толкова важни, колкото и възможностите за работа в мрежа с огромен брой професионалисти от външната индустрия. В резултат на това ние насърчаваме богатото, ангажирано и колегиално отношение от нашите студенти, докато те са тук с нас, което им позволява да изградят твърди приятелства, които ще продължат в безбройните си и безспорно звездни кариери по целия свят.


Кариери


Колежът Condé Nast поставя нашите студенти в състояние да достигнат мечтаната си кариера. Колежът предлага отлични индустриални връзки и партньорства. Студентите не само получават задълбочена подготовка за бизнес живота, те вече са имали широка ангажираност с професионалния свят, преди да напуснат колежа. Работен опит / стаж в Condé Nast може да бъде предложен на избрана група от най-талантливи студенти. Колежът не може да залага работни места в други компании, но ще направи въведения и препоръки за звездни студенти.
Консултантите по кариерата на колежа са в състояние да насочат студентите по-нататъшно обучение, възможности за заетост, стажове, стажове и проекти, свързани с изискванията на всеки студент. Те предлагат професионална услуга, създадена да отговори на индивидуалните нужди.
Кариерните съветници провеждат и семинари по писане на CV, представяне на портфолио, умения за търсене на работа и техники за интервю.
Моля, обърнете внимание, че индивидуалното кариерно ориентиране е достъпно само за студенти на нашите акредитирани курсове - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, BA (Hons) Fashion Communication, програма Vogue Foundation и Vogue Fashion Сертификат.


Училищни съоръжения


Модният колеж Condé Nast


Колежът е признат в цял свят като център на високи постижения в областта на образованието - място, където най-добрите маркетингови компании, PR, стилисти, редактори, издатели и журналисти в модната индустрия започват своята кариера. Колежът постига това чрез поставяне на авангардни, фокусирани върху учениците "навсякъде и по всяко време", които са в основата на нашата практика. За да бъдем сигурни, че нашите ученици извличат максимална полза от уникалната представа, която получават в модната индустрия и нейния исторически контекст, Колежът приема персонализиран и много гъвкав подход към обучението на студентите.

Учебна среда
Нашите курсове са базирани на практически методи - не просто теория. Преподаването е интензивно и подкрепящо, като съчетава голяма част от сесиите лице в лице с учебните съоръжения онлайн. Този модерен и смесен подход за обучение също така дава възможност на преподавателите да следят редовно напредъка на учениците и да предоставят ефективна и постоянна обратна връзка, която е жизненоважна за гарантиране на успешни резултати от обучението. Студентите получават също ценен, практически опит в провеждането на визуални презентации. Етосът на Condé Nast College е да предостави на студентите знания и умения, подходящи за широк спектър от кариери в модната индустрия или да ги подготви за по-нататъшно изучаване в съответните области.

Библиотека - Печат и цифров
Студентите имат достъп до богатство от печатни и цифрови медии. Местоположението на колежа в централен Лондон също така означава, че студентите имат лесен достъп до много важни обществени библиотеки и музеи, включително Британската библиотека, Националната библиотека по изкуствата на V

Места

Лондон

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Лондон, Англия, Великобритания