Coventry College

Представление

Прочетете официалното описание

Какво правим

Независимо дали се нуждаете от подобряване на основните си умения или обучение за висше образование, ние можем да осигурим най-високото техническо и професионално образование, за да гарантираме успеха ви.

Нашите курсове обхващат стотици потенциални Pathways , които са предназначени да подобрят перспективите за кариера и да ви помогнат да стигнете до университета и извън него.

Нашата сила идва от нашите близки връзки с индустрията и местните работодатели, които допринасят за проектирането на нашите курсове, за да се гарантира, че те ще останат актуални и подходящи за техните нужди. Те също така осигуряват ценни възможности за професионален опит, експертно наставничество и гост-лектори, като всичко това ще увеличи шансовете ви за осигуряване на вашата мечтана работа.

Работим с Вас, за да сте сигурни, че имате достъп до цялата помощ и подкрепа, от която се нуждаете, независимо дали това е лично, образователно или финансово. Вярваме, че Ковънтри е страхотно място за живеене, работа и растеж, а ние отпразнуваме постиженията на нашите ученици.

Защо Coventry College ?

Бъдеще без квалификация и / или умения става все по-трудно. Coventry College е тук, за да даде на хората в Ковънтри подкрепа, информация, обучение, умения и знания, за да ви помогне да напреднете в кариерата си и да реализирате амбициите си.

Гордост в колежа, гордост в града

Този нов колеж се формира, когато City College Coventry и Henley College Coventry се сляха във вторник 1 август 2017 г. Разполагаме с два кампуса - City Campus и Campus Henley, които се намират на предишните места на бившите колежи. Ние сме най-големият колеж по образование в града и околността. Нашата мисия е да служим на тази област, да подобряваме уменията, да запазваме отличните постижения и да се радваме на този прекрасен град.

Учене за всички етапи и всички възрасти

От начални квалификации, до професионални курсове на ниво и професионални специалисти, има нещо за студенти с малко или никакво формално образование до лидери на кариера.

Очаквайте жизнена среда, където можете да срещнете хора от различни среди и култури.

Отлични удобства

Градският кампус е завършен през 2008 г. и е лесно достъпен от центъра на града и автобусите. След като влезете, ще видите фантастични съоръжения от външните строителни площи до медиите и центровете за запис. Танцовите студия живеят заедно с ИТ апартаментите и релаксиращите общи стаи. Места за ядене, учене, среща и създаване за студенти по всички курсове.

Новото преустройство на "Хенли Кампус" завърши през март 2014 г. Оборудването с капацитет от £ 8 млн. В Хенли включва атриум с изложбена площ за показване на студентска работа, нов блок с 14 големи класни стаи и най-съвременни конферентни съоръжения, четири нови коса и салони за красота, оживен ресторант, спортен и фитнес център и детска градина.

Места

Ковънтри

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Ковънтри, Англия, Великобритания

Ковънтри

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Ковънтри, Англия, Великобритания