DLD College London

Представление

Прочетете официалното описание

DLD е най-старият и един от най-престижните колежи във Великобритания, който от основаването си през 1931 г. изгражда силна репутация сред студенти, родители, училища и университети.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London работи от специално изграден кампус в сърцето на Лондон с изглед към Уестминстър и река Темза.

Ние се фокусираме върху всеки ученик като индивид, като предлагаме на всеки човек най-добрите преподавателски и образователни ресурси. Стремим се да изградим доверие в нашите студенти, като им позволим да получат достъп до широк спектър от курсове за обучение в най-добрите университети. Ние сме колежа, известни със своята дружелюбие и неформалност, и се отнасяме към нашите ученици като към млади хора.

Като част от групата "Алфа Плюс", DLD College има за цел да поддържа "златен стандарт" на образователното качество. Уроците са малки, което дава възможност на учениците и учителите да се съсредоточат върху най-ефективните начини на учене. Ние разтягаме и предизвикваме нашите ученици, мотивирайки ги и повишавайки собствените им очаквания за себе си, още повече, че нашата учебна общност се подкрепя от платформа за електронно обучение.

Колежът предлага превъзходни, модерни учебни помещения и ресурси в един от най-безопасните и достъпни райони на Лондон, на един хвърлей от Уестминстърския мост и Парламента. Колежът е силен във всички академични области, но творческите ни изкуства са прозрачни и нашите театрални, художествени и дизайнерски, музикални и фотографски студия са вълнуващи места.

Има около 500 студенти в колежа , някои от които се подготвят за нива от А, някои учат за техните GCSE и някои учат за BTECs и международни фондации програми. Нашата голяма шеста форма дава възможност на Колежа да предложи широк кръг от теми, подкрепени от силна социална система и висококачествено висше образование и професионални съвети. За студенти, които се нуждаят от жилищно настаняване, DLD College предлага над 200 стаи в нашата специално изградена студентска резиденция директно над помещенията на Колежа. DLD има широк спектър от дейности извън клас, спорт, култура и социални дейности. Ясно е, че ние вярваме, че имаме нещо много специално тук, нещо, което можете да изпитате само като ни посетите. Очаквам с нетърпение да се запознаем.

Ирфан Латиф, директор

Места

Лондон

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX Лондон, Англия, Великобритания