Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Представление

Прочетете официалното описание

Единбургската школа по храните и вино (ESFW) е най-старото училище за коктейли в Шотландия, създадено през 1986 г. ESFW се намира в The Coach House на Newliston Estate, EH29 9EB.

Къде сме:

  • Само на 25 минути от центъра на града
  • 5 минути от летище Единбург
  • Достъп до всички основни транспортни маршрути. (М8, М9, В800)

Курсове

Образователни, дипломи, курсове за готварство за един ден, вечери за хранене и вино, майсторски класове.

Извън кетъринг

Училището предлага и голям избор от кетъринг услуги за корпоративни събития, сватби и специални поводи.

ДА ПОСЛЕДВАМ

Училището по храни и вино в Единбург е най-старото училище за независими и уважавани готварски училища в Шотландия, създадено през 1986 г.

Нашият опитен екип от готвачи преподава на учениците широк спектър от способности, техники и умения, за пълния начинаещ на амбициозния професионалист.

Разположен в The Coach House на Newliston Estate, училището осигурява перфектна обстановка за нашата широка гама от образователни курсове, уроци за готварство за един ден, вечери за хранене и вино, майсторски класове, развлекателни дейности и корпоративни събития.

Училището предлага и голям избор от услуги за кетъринг, включващи редовно събитие в Newliston Estate в Kirkliston, замък Dundas в South Queensferry, както и в резиденция в Bute House в дома на първия министър на Шотландия.

Посещаваме много събития на местно ниво, както и редовните шоу програми в John Lewis и търговски център The Gyle в Единбург, така че винаги има възможност да се срещнете с екипа и да почувствате живот в училището.

Училището е напълно акредитирано от "Британския съвет по акредитация" и работим и за пълна акредитация на СКА. Работим с редица бизнес партньори и организации, за да осигурим на учениците в образователната сфера, на ентусиастите за готвене и на посетителите на събитието най-добрия опит и знания, докато са в училището.

Стремим се да се придържаме към всички шотландски, британски, европейски и международни закони и като такъв от февруари 2013 г. се гордеем да кажем, че сме организация с нулеви отпадъци в сметищата. Кликнете тук, за да научите повече.

Места

Единбург

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Единбург, Шотландия, Великобритания