Edinburgh College

Представление

Прочетете официалното описание

Edinburgh College

Edinburgh College е със седалище в Шотландия, Великобритания и работи в четири основни кампуса в региона на Единбург.

С около 26 000 записани студенти и 1200 служители, Edinburgh College е един от най-големите колежи и водещи публично финансирани доставчици на допълнително образование (TVET) във Великобритания. Колежът е разработил широка учебна програма, която включва бизнес и администрация, ранни години образование, инженерство, STEM и строителство, креативни индустрии, здравеопазване и благополучие и туризъм и хотелиерство

Edinburgh College е един от най-големите целогодишни доставчици на програми по английски език в Шотландия и е акредитиран от Британския съвет за преподаване на английски език във Великобритания.

148458_7-min.jpg

Освен това Edinburgh College е постигнал статут STEM Assured - независима, подкрепена от индустрията проверка на качеството на науката, технологиите, инженерството и математиката. За да постигне този статут, Edinburgh College беше оценен по стабилна рамка, за да сравнява способността ни да проектираме и провеждаме STEM курсове, които са в крак с нововъзникващите технологии и променящите се нужди на работодателите.

В Edinburgh College вярваме, че предоставяме на хората уменията, от които се нуждаят за бъдещето, което искат. Разбираме значението на образованието за родителите, младите хора и професионалистите, които се стремят да развиват кариерата си. Разбираме също така нуждите на нашите ученици и партньори от обучение да бъдат подходящи, целенасочени и ангажиращи.

Международен опит

Всяка година приветстваме студенти от цял свят, за да се възползват от висококачественото обучение и образование, които предлагаме. Студентите идват при нас за дипломни курсове, кратки курсове по поръчка и за нашето годишно лятно училище по английски език. Много от нашите чуждестранни студенти използват своите Edinburgh College квалификациите за Pathway в университетското образование или да отида направо в работната сила.

Също така работим все повече с партньори от чужбина, за да обучаваме студенти, учители и специалисти, да съветваме за разработване на учебни програми и да консултираме и подкрепяме създаването на нови образователни институции. Можем да работим с партньори в родната им страна, в Единбург, онлайн или да използваме разнообразие от тези методи (смесено обучение).

148460_27-min.jpg

Чрез нашия международен опит ние споделихме своите знания и опит, но също така разширихме собствените си хоризонти чрез по-задълбочено разбиране на образователния и културен контекст в други страни.

Имаме опит в международната работа в следните области:

  • Транснационални образователни партньорства и програми
  • Обучение за професионалисти в нашите области на учебната програма, включително туризъм, управление и лидерство и бизнес
  • Професионално обучение / обучение на учители
  • Преподаване на английски език и обучение на учители
  • Консултации за умения и професионално обучение, изграждане на капацитет за ТПОО

Места

Единбург

Address
46 Dalhousie Rd, Eskbank, Dalkeith EH22 3FR
Единбург, Шотландия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия