Education Projects Group

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Ние сме един от водещите доставчици на курсове за обучение и обучение в Обединеното кралство. Ние предлагаме набор от курсове за жилища, за еднодневни и за училища, които предоставят на учениците незабравимо образователно преживяване, което им дава безценно начало в избраната от тях област и развива ключовите компетентности, необходими за техния потенциален бъдещ път в кариерата. Нашите курсове - всички които имат акцент върху образованието чрез опит - обхващат няколко основни Pathways кариера като медицина, бизнес, право, инженерство и ветеринарни науки. Чрез обединяване на експертно обучение и ангажиране на учебни среди, ние помагаме да развием уменията на учениците в комуникация, лидерство, работа в екип и решаване на проблеми. Студентите също така ще изграждат и поддържат ефективни взаимоотношения със съмишленици, които създават промени по целия свят, които са страстни към същите теми и могат да ги подкрепят чрез процеса на избрания от тях път.

Основана през 2015 г. с нашия водещ доставчик на курсове за кариерно проучване, Медицински проекти, ние се стремим да обучаваме, вдъхновяваме и овластяваме студентите да вземат амбициозни - и информирани - решения за тяхното бъдеще, водещи до формирането на Education Projects Group за Education Projects Group през 2018 г. Вярваме, че преживяваме неща от първа ръка е най-ефективният метод за учене за ученици, поради което с удоволствие предлагаме поглед върху кариерата за студенти от 13-годишна възраст.

Нашата образователна мисия

Нашата мисия е да предоставим награди за кариерен поглед чрез опитно обучение на студентите в световен мащаб.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Компания с награди

Награда за най-добър образователен продукт

Medical Projects беше (и все още е) горд носител на наградата за най-добър образователен продукт на британските награди за младежки пътувания през декември 2018 г. Престижните национални награди се държат от Британската асоциация за образователни пътувания и се оценяват от експертна група от младежите, студентска и образователна туристическа индустрия. Екипът на медицинските проекти с удоволствие е признат за доставчик на най-добрия образователен продукт във Великобритания. Ето какво трябва да каже нашият главен изпълнителен директор Марк Уилямс за победата:

„Това е разпознаване на услугата и стойността, която ни предоставя екипът и разположенията. Това е огромна чест, но също така потвърждава високото качество и всеотдайност, които даваме на нашите ученици, учители и родители “, каза той.

„Училищата се връщат при нас отново и отново поради нивото на грижа за клиентите, което предоставяме и способността ни да персонализираме пътувания - и тази награда потвърждава, че сме абсолютно прави в нашия подход.“

Разширена поддръжка

Ние си сътрудничим с Kaplan за осигуряване на отстъпка за достъп до техните водещи пазарни класове за подготовка за тестове за студенти от образователни проекти. Обслужвайки над 1 милион студенти от началото на курсове, Kaplan е ненадминат в опита си, подготвяйки студентите за тестове.

Застраховка

Със 17-годишен опит и повече от 130 държави, покрити със World Nomads, е чудесно място за започване на вашето търсене на застраховка за пътуване. Студентите по образователни проекти могат да получат оферта директно чрез своето табло за студентско обучение, благодарение на партньорското ни партньорство със World Nomads.

Съвети и насоки

Като официален студентски представител, ние работим със Студентската стая, за да предоставяме съвети на студентите относно трудовия опит и професионалния поглед. Това ни позволява да гарантираме, че студентите получават най-добрите съвети за нашите курсове директно от нас по начин, който е удобен за тях.

Как работи

Цялостна поддръжка

Всички наши курсове и проекти са изцяло подкрепени от специализирани и опитни екипи и професионалисти. Предоставяме на студентите подкрепа преди, по време и след курса с нас.

 • Преди да резервирате: Кандидатстването за присъединяване към курс с член на Education Projects Group за Education Projects Group е просто. След като студентите решат в кой курс биха искали да се присъединят, просто попълнете нашия онлайн формуляр за кандидатстване и заплатете таксата за регистрация, за да си осигурите място. Ако студентите не са сигурни в кой курс биха искали да се присъединят или просто биха искали малко повече информация, те винаги могат да говорят с член на нашия приятелски екип за студентски разположения, който може да им помогне.
 • След като сте резервирали: След като студент е осигурил място на избрания от вас курс, той получава достъп до своето табло за студент - онлайн планиращ екскурзия с цялата информация, предоставена за подготовка за курса. На всеки студент е назначен личен съветник за настаняване на студент, който ще ги ръководи през подготовката за курса им, като същевременно се уверява, че студентите изпращат цялата необходима информация, необходима за организиране на програмата им по избор. Плюс това, те винаги са на ръка, за да отговарят на въпроси!
 • Преди да пристигнете: Всеки студент ще получи пакет с добре дошли по пощата, съдържащ тениска, лична значка и карти за спешни контакти, заедно с малко информация, която да им помогне да се подготвят за курса си. Поддържаме връзка с всички студенти в хода на курса, за да се уверим, че са запознати с процедурите за пристигане, да отговарят на въпроси в последната минута и да предоставят информация и данни за контакт какво да правят в случай на евентуални спешни ситуации. ,
 • Ден на пристигане: Студентите получават прозорци за пристигане и заминаване, в които те трябва да резервират транспорта си до и от избрания от тях курс. Нашият персонал ще бъде на определените места за срещи по време на тези прозорци. Това обикновено са местни летища или жп гари в близост до местоположението на курса. След това студентите се придружават от нашите служители за настаняване, за да се срещнат с останалата част от нашата студентска група и да участват в забавни ледоразбивачи! Всички студенти също участват в студентска индукция през първата вечер на курса си. Тук нашите служители им казват какво ще се случва през седмицата, заедно с всякакви дози и не.
 • По време на курса: Студентите ще прекарат от понеделник до петък, като се учат на избрания от тях Pathway кариера чрез разнообразни потапящи и практически преживявания, преподаване на експерти от учители от световна класа и посещения на местни интересни места. Вечерите и уикендите са предназначени да предоставят на студентите възможност да се възползват максимално от местната област и култура. В зависимост от избраната от студентите дестинация на курса, това може да включва посещения в театъра, класове по готвене, местни уроци по танци или дори търсене на лъвове, тигри и мечки в сафари за диви животни!
 • След курс: Нашият ангажимент към студентите не приключва, когато завършат курсовете си с нас. Всички студенти, които участват в жилищен курс, получават персонализиран сертификат, който да им помогне да кандидатстват за своите университетски приложения. Ние също така се радваме да предоставим справки за студенти и често откриваме, че нашите студенти печелят толкова много от времето си с Education Projects Group , че се връщат да се присъединят към нас за още един курс - или два!128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Проблемът, който решаваме

Въпроси, които могат да дадат само трудов опит ...

 • Какво искаш да правиш?
 • Какъв искаш да бъдеш, когато си по-възрастен?
 • Къде искаш да учиш?
 • Какво искаш да учиш в университета?
 • Искате ли да поемете по пътя на чиракуването?

Лесно е да забравим, че повечето млади хора нямат необходимия трудов опит, за да дадат информиран отговор на тези въпроси. Това бихме искали да променим.

Вярваме, че опитът с учене е ключът към подпомагането на младите хора да вземат информирани решения за своето бъдеще. Нашите курсове са предназначени да предоставят реалистична представа за разнообразни кариерни Pathways , като същевременно помагат на студентите да развият ключовите умения и компетенции, необходими за осъществяване на техните амбиции и постигане на избраната от тях кариера.

Нашият ангажимент по проект е:

1. Просветлете следващото поколение ученици
2. Овластяване на студентите да вземат информирани кариерни решения
3. Насърчете глобалното мислене

Вярваме, че помагайки на студентите по този начин, те оставят нашите курсове, готови и мотивирани да постигнат целите си; с разбиране за глобалния професионален свят - и тяхното място в него.

Нашият ангажимент към студентите

Всеки елемент от всеки курс е проектиран да осигури на студентите най-доброто възможно обучение, както академично, така и лично. Искаме студентите да ни оставят просветени, овластени и насърчени да мислим с глобално мислене. Нашите експертно проектирани курсове се фокусират върху пет ключови области на студентското развитие:

 • 1 Личностно развитие
 • 2 Културно потапяне
 • 3 Професионална експозиция
 • 4 Разширяване на академичните хоризонти
 • 5 забавление

Места

Лондон

Address
Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX
Лондон, Англия, Великобритания