Excel College Manchester

Представление

Прочетете официалното описание

Научете английски език в Excel College! Ние сме приятелски езиково училище предлагаща висококачествени курсове по английски език в центъра на Манчестър.

Ние предлагаме General курсове по английски език на всички нива, от начинаещи до напреднали. Ние сме специализирани доставчик на курсове за подготовка за IELTS и също да помогне на учениците да се подготвят за FCE и CAE изпити.

Нашата International Foundation Година Курсът дава уменията, от които се нуждаят, за да учат в университет във Великобритания. Excel College също е вписана доставчик SELT разбира се. Нашите опитни учители създават класове с акцент върху комуникацията. Те използват широка гама от материали, за да подобрите уменията си във всички аспекти на английския език. С допълнителни Едно към едно класове и паралелки академичните умения, можем да внасяме на курс по английски език, за да ви помогне да постигнете целите си.

Ние също предлагаме Homestay и пребиваване настаняване, календар на редовни социални събития и възможността да работи като доброволец в Манчестър общност. Това означава, че вие ​​ще имате много възможности да намерят нови приятели и да практикуват английски език извън класната стая също.

Нанесете днес! Или се свържете с нас, за да направите тест за ниво и се опитват първата си английски клас безплатно!

Социални дейности Ние разбираме колко важно е да практикуват английския си извън класната стая.

Ние организираме редовни пътувания и дейности в и около Манчестър, включително пешеходни турове, футболни мачове и екскурзии до музеи. Ние също ви разкажа за всички прекрасни неща, които се случват в Манчестър всяка седмица. Нашите дейности са рекламирани на нашия календар на събитията. Можете да намерите информация за обявления в колежа, за Facebook, Meetup и Twitter. И ако искате да помогне на местната общност, докато практикуват английския си, да погледнете в нашата страница доброволчеството.

Седмични събития

Кафе сутрин - безплатно Разговор Club - безплатно тенис на маса - безплатно 5-футболно - £ 4.50 (приблизително)

Други събития - Примерни цени

Екскурзия до John Ryland библиотека - безплатно Пътуване до Манчестър музей - безплатно Еднодневна екскурзия до област Peak - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Еднодневна екскурзия до Ливърпул - £ 23

доброволчеството Доброволчеството е чудесен начин да практикуват английския си, да подобрят своята автобиография и да откриете повече за Манчестър и хората, които живеят тук.

Excel College е в контакт с различни доброволчески организации, включително обществени групи, младежки центрове, организации за опазване на околната среда и бездомен благотворителност. Всички тези организации имат набор от постоянно променящите се възможности доброволци, които се предлагат, някои трайно в продължение на няколко месеца до една година, някои само за един ден. Можете да погледнете на настоящите възможности, като посетите Excel College блога.

Ако се интересувате от доброволчеството, моля да ни уведомите, когато правите вашата кандидатура. Ние ще ви помоля да попълни формуляр се посочва, защо искате да доброволец и какво се надявате да постигнете. Докато ние не можем да гарантираме роля доброволец ще бъде на разположение за Вас дати, разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да се намери подходяща възможност, която отговаря на вашите интереси и се побира около следването си.

Всички студенти от ЕС може да доброволец. Студентите, които се нуждаят от виза, за да учат в Обединеното кралство могат доброволно толкова дълго, колкото им виза го позволява.

Други изисквания

Горна средно ниво на английски език или по-висока Изучаването на курс на най-малко осем седмици

Homestay

Практикувайте английския си с носители на езика Опитът британската култура Всички сметки и закуска и вечеря включени

Живот в нашата Homestay настаняване е един чудесен начин да се подобри английския си и да получите вкус на британската култура. Нашите домакини са внимателно подбрани и проверени, за да се гарантира, че вие ​​сте щастливи, безопасно и комфортно през целия си престой. Всички наши Homestay домакини говорят английски като родния си език, но е важно да се помни, че Великобритания е мулти-културна страна и нашите домакини имат редица културни и етнически произход.

Нашите домакини живеят в различни части на Манчестър. Те обикновено живеят в жилищни райони, а с автобус от Колежа, всички между 20 и 50 минути от Колежа. Някои от нашите домакини имат малки деца, някои от тях са пенсионирани двойки и някои от тях са единични, работещи хора. Всички от тях се насладите хостинг студенти и обучение за различните култури.

Студентите имат своя собствена стая и се третират като допълнителен член на семейството. Това означава, че може да се очаква да помогне с някои домакински задължения като миене на съдове след хранене и поддържане на стаята си спретнат. Това също означава, че можете да получите ценна практика говори на английски с носители на езика и опит от реалния живот във Великобритания.

Посетете нашите бюлетини за интервюта с някои от нашите приемни семейства.

Пребиваване

На живо в центъра на града Споделете с плосък с други международни студенти Останете в собствената си стая със самостоятелна баня

Ако търсите за настаняване на самообслужване в центъра на града, резиденцията на Excel College е една отлична възможност. Само на 15 минути пеша от Excel College и центъра на града, нашият студент настаняване е много добре поставена за получаване на клас и проучване на Манчестър в свободното си време. Всеки апартамент разполага с шест единични стаи (всички с самостоятелен санитарен възел) и обща кухня и всекидневна. Налице е седмично почистване на общите части, но се очаква учениците да мие чинии, почистване със собствен санитарен възел и запази тяхната стая подредено.

Места

Манчестър

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Манчестър, Англия, Великобритания