Exeter College

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Exeter College е голям, процъфтяваща и нарастващата висше колеж, който поставя преподаване, обучение и студентски успех като наш основен приоритет. Ние се ползва с отлична регионална репутация. Колежът се оценява като изключително от Ofsted в пилотен "липса на информация" инспекция през 2012 г., и отново в пълна инспекция през 2014 г.. Ние бяха отличени притурката за Times Образователна "Изключително Доставчик на годината през 2012 г. и BTEC колеж на годината през 2014.

Ние имаме високи очаквания на нашите студенти и персонал, като всяка година се комбинират техните усилия да доведат до отлични изпитни степени, изключителни успехи за обучение и брилянтна музика, изкуство, спорт и обществени постижения. Ние приветстваме ученици от всички възрасти и способности и нашите начинаещи и за подпомагане на учащите програми са предназначени да отговарят на техните нужди, предизвиквайки ги да достигнат пълния си потенциал.

Exeter College предлага висше образование за около 10 000 - 12 000 студенти. Колежът е създадена през 1970 г. като първия третичен колеж във Великобритания, обединяваща шесто форми бившите гимназии, така и на Exeter Технически колеж.

Нашите последните успехи

През май 2016 г., Exeter College бе присъдена Times Образователна Доплащане за допълнително образование Award 2016 за чиракуване Програма на годината. Exeter College и Devon County Council е призната на национално ниво за пионерската и иновативен Haven Банките Образователния център на открито. Партньорството е призната с Асоциация на колежите (САО) Beacon награда за иновации 2015-16 в продължаване на образованието. В януари 2014, Ofsted награден колежа степен 1 ​​"Изключително" за резултати за учащите, преподаване, обучение и оценка, Лидерство и управление и цялостната ефективност, което прави Exeter College един от най-ефективните колежи в страната. Кликнете тук, за да разберете повече за нашата Ofsted окачествяване. Кликнете тук, за да прочете доклада Ofsted. През ноември 2012 г., Exeter College спечели две престижни Times Образователна Доплащане за допълнително образование награди за изключителен доставчик на годината и неизпълнени лидерство на обучение и умения Awards. През юли 2014 г., Exeter College е носител на BTEC колеж на годината.

Какво предлагаме?

Като успешен висше колеж сега ние предлагаме широка гама от курсове и студенти могат да избират тези, които отразяват техните индивидуални способности, стремеж и интерес. Ние предлагаме:

над 40 AS и A2 субекти, престижната International Baccalaureate, широка гама от над 90 професионални и индустриални доведе курсове (влизане ниво на ниво 3) най-големият избор на чиракуване рамки в Devon за младежи и възрастни редица програми, предназначени за подпомагане на тези млади хора и възрастни не в областта на образованието, заетостта или обучение учебни курсове за възрастни - от свободното време на професионално акредитирани програми поръчкови курсове за работодатели и служители за обучение и развитие над 30 игрища университетско ниво, включително Фундаменталната степен, в партньорство с университетите в Плимут, Exeter, Marjon и Kingston и BTEC.

Колежът продължава да служи на град Ексетър, но ние също така да привлече студенти от цяла Девън с над 60% от нашите 16 - 18 обучаеми, идващи от цяла Девън и югозападната част.

Колежът разполага с редица специализирани академии, предоставящи обучение за спорт, предприятията, журналистика, музика, академично надарен и гостоприемство и хранене на учениците. Ние сме разработили много силни връзки на работодателите чрез нашата учебна програма и чрез Business Solutions, посветен работодател отбор ангажиране на Колежа, с водещи местни и международни работодатели, като Flybe, Met Office, Майкъл Caines и много малки и средни предприятия, осигуряване на нашите професионални курсове и обучение на чираци огледала сегашните тенденции и инициативи на промишлеността.

Ние осъзнаваме важността на работата в тясно сътрудничество с местните власти, национално, общностно и групи на работодателите, за да се подпомогне местната общност и икономика и ние доставяме ключови инициативи особено с Trust Princes ", Кариери Югозападна и местните търговски камари.

Места

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, Англия, Великобритания