Fine Arts College

Представление

Прочетете официалното описание

В Fine Arts College ние винаги се стремим да намерим нещо изключително в нашите ученици - като им дадем свободата да учат. Ние насърчаваме общностна атмосфера, в която се подкрепят талантите и амбициите на учениците. Ние също така предоставяме истински и уникален мост между училище и университет.

Повечето студенти в Fine Arts College по Fine Arts College идват при нас в търсене на частна колежска среда, която да им помогне да растат академично и творчески. Мнозина са установили, че подходите на другите училища към работата са твърде предписани и строги, което може да се отрази контрактивно и да задуши много ученици.

Колежът е спечелил множество национални награди от Ръководството за добри училища, включително Награда за отлични постижения за момчета, които учат в медии / филми / телевизионни изследвания; наградата за отлични постижения за момичета, които вземат изкуство и дизайн и фотография; и Най-доброто независимо училище за момчета за фотография на изкуството и дизайна. Тези постижения са плод на нашия съвместен учебен дух на изобразително изкуство, в който всеки се насърчава да преследва своята страст и да развива таланта си.

Места

Лондон

Address
41 - 43 Englands Lane
NW3 4YD Лондон, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия