Прочетете официалното описание

Основана през 2014 г. Gateway International е професионален колеж, който предлага редица красота и холистични курсове във Великобритания.

Всеки един от нашите студенти е напълно доволен от нивото на преподаване от нашите висококвалифицирани и опитни преподаватели, учебни заведения и съдържанието на курсовете, като всеки курс е съобразен с всеки студент.

Ние предлагаме приятелска и подкрепяща учебна среда с вдъхновяващи, страстни преподаватели, готови да ви помогнат чрез всяка стъпка от учебния процес.

Gateway International College ще ви отведе до нивото, от което се нуждаете, за да промените живота си чрез професионално обучение и придобиване на нови умения.

Нашите курсове обхващат широк спектър от красота и холистични терапии, а нашата следдипломна подкрепа е насочена да ви помогне да намерите нужната ви работа с придобитите от вас умения.

Започнете курс с Gateway International College и започнете нова глава в живота си.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Gateway International College

Извършването на цялостно масажно лечение е възможност да дадете на клиента си релаксиращо и приятно изживяване, създадено, за да насърчи усещането за благополучие. Този к ... [+]

Светът в който живеем е невероятно зает. Всички ние имаме стреса на работа, социални ангажименти и грижа за онези, които обичаме в живота, докато нашите телефони, компютри и телевизори викат известия за нещата, които сме забравили, че сме се съгласили със седмицата преди ... понякога е добре просто да се отпуснете.

Извършването на цялостно масажно лечение е възможност да дадете на клиента си релаксиращо и приятно изживяване, създадено, за да насърчи усещането за благополучие. Този курс ще ви научи всичко, което трябва да знаете за предлагането на професионален масаж на цяло тяло и включва практическо обучение и оценка.... [-]

Великобритания London
Отворено кандидатстване
Английски
30 часове
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски