Global Banking School

Представление

Прочетете официалното описание

Global Banking училище осигурява водеща индустрия прилага Банково дело и финанси образование по света. В момента са известни предимно за инвестиционно банкиране обучение за корпоративни, банки, частни капиталови и хедж фондове в 20-големите финансови столици.

Нашата уникална предложение в индустрията, за да ви помогне да изгради успешна кариера в банковата или финансовата индустрия. Набираме амбициозни хора, да ги образоват с критично мислене и решаване на проблеми; насочва кариерата си, за да се превърне в успешен личност в този глобален свят.

Нашите преподаватели донесе голямо богатство на промишлеността опит, професионално образование и страстни преподавателски умения в класната стая.

Всеки студент на Global Banking училище трябва да мине през нашата програма за развитие на безплатна кариера, където ще си взаимодействат с група от висши банкери за определяне на правилния кариера за себе си, да развият автобиографията си за специфични роли и мрежа с индустрията.

Чрез изучаване на ОБП студенти също автоматично ще станат членове на нашите 4000 + възпитаници в банковия и финансовия сектор. Студентите ще бъдат поканени на многобройните ни мрежови събития, където те ще могат да се срещнат бивши студенти и работодатели от индустрията.

Нашите иновативни методи на преподаване са доставени от опитни инвестиционни банкери. Ние винаги се стремим да заличи разликата на знания между реалния свят на инвестиционното банкиране и финансови практики и традиционния академичен живот. Ние улесни групови дискусии, в дълбочина Q & Както и с опитен треньор, визуални презентации и обучение на реални приложения с Excel-базирани финансови модели.

Места

Лондон

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE Лондон, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE Лондон, Англия, Великобритания