INTO London

Представление

Прочетете официалното описание

Приветливо учебно пространство

 • Централно място в мултикултурния Лондон, който наскоро беше обявен за най-добрият град в света за студенти от университета (QS Best Student Cities 2018).
 • Специализираните екипи за подкрепа могат да помогнат с всичко за чуждестранни студенти, включително и във Великобритания, от създаването на банкова сметка до присъединяване към общества и клубове
 • Учители, които разбират потребностите и учебната среда, които са най-подходящи за чуждестранните студенти
 • Изключителна сума за избор с възможности за прогресия до 110 UK и европейски университета с хиляди курсове
 • Невероятни възможности за настаняване с кетъринг или съоръжения за самостоятелно приготвяне на храна. Плюс много екстри, включително кина, стаи караоке, игрални зали, фитнес зали и др
 • Ще намерите INTO London Centre приветливо и стилно място с приятелски екип и най-съвременни удобства.

Когато трябва да учите, Центърът е мястото, където да бъдете. Има учебен ресурсен център с частни учебни зали, учебни материали и компютри.

Ще можете да извлечете максимума от гъвкави учебни помещения за лекции, семинари и уроци. И не забравяйте да се възползвате от безплатния Wi-Fi в целия център, за да учите или да наваксате приятелите и семейството си у дома.

Необходимо ли е да се отпуснете и да се отпуснете след цял ден обучение? Насладете се на хапване или на кафе с приятелите си в кафенето, участвайте в една от многото социални дейности или се отправяте към Олимпийския парк за тренировка.

Съвременни съоръжения

Има много различни начини за учене в INTO центъра с набор от класни стаи и учебни помещения.

Класните стаи

Независимо от вашия стил на учене, ще се радвате да учите тук. Има 28 учебни зали с интерактивни бели дъски, 2 лекционни театри и 8 частни кабинети за дебати, един на урок или частно учебно занятие.

Също така има и арт и дизайнерско студио - модерно, светло студийно пространство, което вдъхновява студентите по изкуства и дизайн.

Не сте сигурни какво ви зададе вашият учител за домашна работа? Проверете вашето Moodle, виртуалната учебна среда, където всички лекции, домашна работа и уроци се качват, за да ви помогнат да преразгледате и завършите работата извън класната стая.

Учебен Ресурсен Център

Когато трябва да проучите последната си задача или да разпечатате своите учебни бележки, се отправете към Learning Resource Center. Ще намерите книги, DVD, списания и вестници, за да подкрепите вашето обучение, както и печат и сканиране съоръжения.

Не можете да намерите това, което търсите? Просто попитайте нашия помощен персонал, който е на ваше разположение, за да ви помогне да намерите това, от което се нуждаете. Забравихте ли вашия лаптоп? Няма проблем, имаме компютри, които можете да използвате и вие.

Храна

Необходимо ли е да вземете бърза хапка между класовете? Насочете се към кафенето на кампуса или на долния етаж за пица или суши. Или защо да не изпиете чист въздух и да се разхождате по пътя към хранителния пазар Petticoat Lane, където ще откриете разнообразие от международни ястия.

Свят на избор

Ние предлагаме чуждестранни студенти, точно като вас, гарантирана прогресия в един от 110 UK и европейски университета. Налице са опции за прогресиране в 30 от най-големите 50 британски университета.

Ще имате хиляди степени, за да изберете да гарантирате, че изборът ви за кариера ще се превърне в реалност.

Твърде голям избор? Не се притеснявайте, ще получите персонализирана помощ за избора на степени и университети, както и указания за вашето UCAS приложение.

Така че няма натиск. Ще ви помогнем на всяка крачка от пътя.

Ежегоден панаир на място

Всяка година провеждаме панаир на настаняването, за да ви помогнем да изберете вашия перфектен университет. Повече от 50 университета от цяла Великобритания присъстват на панаира. Ще имате възможност да попитате представители на всеки университет за студентския живот, подробностите за курса, прогреса на кариерата, изискванията за влизане и много други.

Подкрепата на вашата кандидатура

За да сте сигурни, че сте напълно подкрепяни, докато правите следващата крачка към изучаване на университетска степен в Обединеното кралство, INTO London предлага редица безплатни услуги за студентски стаж. Нашият специализиран служител по студентски практики ще Ви даде практически съвети относно възможностите за обучение, които са ви на разположение, и ще Ви съдейства при завършването на вашето кандидатстване.

Помощта и поддръжката, които имате на разположение, включват:

 • Студентско консултиране "един към един", за да ви помогне да изберете най-подходящия курс за постигане на вашите академични цели
 • Практически съвети и помощ за всички етапи от процеса на кандидатстване за университет, включително помощ при написването на лично изявление
 • Подготовка за университетски интервюта, включително интервюта за практически упражнения
 • Възможности за участие в презентации от преподаватели в университета
 • Помощ за посещаване на открити дни на университета и панаири за висше образование
 • Възможности за присъствие на разговори от бивши студенти на INTO
 • Достъп до университетски проспекти в центъра за учебни ресурси

Места

Лондон

INTO London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ Лондон, Англия, Великобритания

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: