Прочетете официалното описание

Уникален опит в чужбина

Вашият учебен център INTO се намира само на кратка разходка от университета на Манчестър (ММС) в Манчестър, който е приобщаваща среда, където ще имате възможност да прекарате известно време, за да свикнете с живота си като студент.

Той предлага разнообразие от модерни учебни и социални учреждения, които ще ви помогнат да подобрите своето обучение в чужбина.

Отлично преживяване в един вълнуващ град

Центърът за проучвания INTO Manchester е близо до градските и местните университетски съоръжения. Тя Ви предлага възможност да учите в един от най-вълнуващите и културно разнообразни градове в света.

Намиращ се в Bridgewater House, впечатляваща сграда на Едуард, Центърът е точно в сърцето на оживения Манчестър.

Никога не сте далеч от разнообразие от кафенета, кафенета и ресторанти, включително прочутата квартал на Манчестър. Освен това университетът в Манчестър и университетът в Манчестър се намират на кратка разходка.

Удобствата на Центъра са проектирани с ученици като вас. Можете да се възползвате от модерната класна стая и ИТ технологиите.

Техните академични програми се преподават по подобен начин на това, което ще преживеете в университета, за да помогнете за изграждането на увереност преди започването на обучението си във висшето образование. Техните курсове по английски език се преподават в интерактивна, приобщаваща среда в класната стая, за да ви помогнат да изградите езикови умения чрез участие в класната стая.

Центърът е дом на приятелския екип на Студентски услуги, който ще ви помогне. Те разбират предизвикателствата, които идват при изучаването в чужбина и осигуряват специална мрежа за подкрепа. От визови и имиграционни съвети до откриване на банкова сметка в Обединеното кралство, вие сте в сигурни ръце.

Живот извън класната стая

Като чуждестранен студент можете да живеете като част от жива студентска общност в нашето внимателно подбрани квартири наблизо или да се насладите на истински британски живот в семейно семейство. И двата варианта предлагат сигурна, комфортна среда, в която да растат - академично и като човек.

В случай че имате въпроси, можете да се свържете с щанда на INTO Manchester Welcome Desk и в случай на спешност можете да се обадите и на 24-часов телефонен номер.

Изключителни съоръжения за отлично обучение

Най-новите технологии за обучение ще намерите в Центъра за проучвания.

Учебните зали имат цифрови бели дъски, които позволяват на вашите учители да използват онлайн ресурси и са предназначени да насърчават взаимодействието и да се уверите, че се включите.

Центърът също така разполага с:

  • набор от добре оборудвани изчислителни суити
  • безплатен достъп до интернет и Wi-Fi навсякъде
  • удобни места за разходка за частно учене и релаксиране с приятели
  • уъркшоп и подкрепата на нашия приятелски екип от Студентски услуги

Учебният ресурсен център е дом на редица материали за подпомагане на обучението, включително книги, CD, DVD, онлайн списания, вестници и печатни и сканиращи съоръжения.

Ще имате 24-часов достъп до виртуална учебна среда, за да изтегляте лекционни бележки и други полезни материали за курсовете. Освен това ще можете да участвате в онлайн дискусии с учители и съученици.

Инвестиции във вашето бъдеще

Щом напреднете в ММУ, ще се възползвате от резултатите от 350 млн. Паунда инвестиции в изследователски и учебни заведения. Това включва инвестиции от 75 милиона британски лири в Business School и Student Hub и 35 млн. Паунда за сградата на Манчестърската школа по изкуствата.

В кампуса се намират многобройни заведения за хранене и напитки, включително наскоро обновена сграда на Студентски съюз.

Другите университетски удобства включват обширна библиотека, отворена 24 часа в денонощието през деня и ИТ съоръжения, където можете да заемате нетбуци, лаптопи, видеокамери, аудио-визуална техника и проектори - всичко това безплатно.

Вашият бъдещ университетски опит ще бъде сред най-добрите в страната. Агенцията за осигуряване на качество е поставила MMU в топ 20 на Великобритания, а Университетът предлага награден бизнес училище, което се намира в топ 5% от световните университети с акредитация по AACSB.

Тя е и дом на второто най-старо изкуство и дизайн училище във Великобритания.

Правителството на Обединеното кралство оценява 65% от изследванията на университета като "световно водещи" или "международно отлични" (REF 2014). 260 000 възпитаници по целия свят вече са използвали това превъзходство за въздействие върху обществото, околната среда, икономиката, културата и обществената политика.

Фокусирана върху възможностите за намиране на работа

Когато напредвате в ММУ, ученето ви ще се възползва от специален фокус върху пригодността за заетост. Университетът беше първият, който предложи платен стаж в индустрията (наречен "сандвич години") в своите курсове.

Той предлага над 1000 бакалавърски и следдипломни програми, като университетът е в топ 20 в Обединеното кралство за 8 предметни области (пълен университетски пътеводител 2016).

ММУ също има повече професионални акредитации и асоциации от всеки друг университет в Обединеното кралство. Това означава, че квалификацията ви ще бъде широко призната и ще ви помогне да получите възможно най-доброто начало в избраната от вас кариера.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Базова програма

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен в редица предмети по бизнес и хуманитарни науки в университета в Манчестър. ... [+]

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен в редица предмети по бизнес и хуманитарни науки в университета в Манчестър.

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти. Научете повече за нашата гаранция за връщане на парите.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашите университетски приложения, за да изберете най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: 24 часа седмично (20 часа седмично по време на Срок 1)Размер на класа: 20Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за международна фондация (RQF Level 3) от NCUK.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания Manchester
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен по редица предмети в областите "Изкуство, дизайн и медии" в Университета за изкуства в Манчестър ... [+]

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен по редица предмети в областите "Изкуство, дизайн и медии" в Университета за изкуства в Манчестър в университета в Манчестър.

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти. Научете повече за нашата гаранция за връщане на парите.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашите университетски приложения, за да изберете най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: 24 часа седмично (20 часа седмично по време на Срок 1)Размер на класа: 20Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за международна фондация (RQF Level 3) от Манчестърския университет.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания Manchester
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен в областта на компютърните, математическите, инженерните и научнообразователните дисциплини в ун ... [+]

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен в областта на компютърните, математическите, инженерните и научнообразователните дисциплини в университета Manchester Metropolitan University.

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти. Научете повече за нашата гаранция за връщане на парите.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашите университетски приложения, за да изберете най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: юни, септемвриТакси: От £ 15,075Часове в часовете: 24 часа седмично (20 часа седмично по време на Срок 1)Размер на класа: 20Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за международна фондация (RQF Level 3) от NCUK.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания Manchester
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавърска програма Pathway

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в редица предмети, свързани с бизнеса в университета Manchester Metropolitan University. ... [+]

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в редица предмети, свързани с бизнеса в университета Manchester Metropolitan University.

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Проучете академични модули, които отразяват първата година от избраната от вас степен.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашето университетско заявление, гарантиращо, че избирате най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: 24 часа седмично (20 часа седмично по време на Срок 1)Размер на класа: 20Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за висше образование (FHEQ Level 4) от NCUK.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания Manchester
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски