Прочетете официалното описание

Присъединете се към един от 10-те най-висши университета за работа в университет

Вие ще бъдете студент в Нюкасълския университет, но ще живеете и ще учите в Лондонския кампус. Ще се възползвате от отличната репутация на университета за наемане на завършилите и ще живеете в третия град в света за работодателска дейност (QS Best Student Cities 2016).

Звучи като чудесен начин да започнете кариерата си? Ще имате също така достъп до университетската мрежа на Нюкасълския университет, електронни ресурси, преподавателско образование, кариерно обслужване и студентски съюз.

Искате ли да живеете с други студенти? Няма проблем, можете да избирате между две студентски общежития, които са лесно достъпни от колежа.

Проектиран да отговаря на вашите нужди

В университета ще намерите гъвкави учебни зали, включващи две лекционни театри и семинарни зали с интерактивни бели дъски.

Има и учебен ресурсен център, предлагащ набор от учебни материали, съвременни ИТ съоръжения и безплатен Wi-Fi интернет.

Hungry? Вземете хапка, за да ядете в кампуса на колежа или на главата долу за пица или суши.

Кампусът е малък, което означава, че скоро ще бъдете запознати със съучениците си и скоро ще се сприятелите.

На бюрото за добре дошли ще се срещнете с екипа за поддръжка. Те са на разположение денонощно. От управлението на парите и начина на живот до имиграцията и здравето и щастието ви, те ще могат да ви помогнат.

Университет в световен мащаб

Университетът Нюкасъл е класиран в топ 1% от университетите в света (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London носи най-високата си класация в столицата, заедно с отлична пригодност за заетост с топ 20 класиране за перспективи за кариера в завършил (The Complete University Guide 2016).

Ще се възползвате от отличната репутация на университетите за пригодност за възпитание на завършилите и ще живеете в третия град в света за работодателска дейност (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London е идеалната възможност да развиете своята професионална мрежа. Ще се намирате във финансовия район на Лондон с глобални работодатели на прага.

Дипломите са проектирани от тройно акредитирано бизнес училище в Нюкасълския университет. Само 1% от бизнес училищата са тройно акредитирани, така че ще бъдете пред конкуренцията, когато завършите. Също така ще бъдете напълно оборудвани, за да окажете влияние в глобалния бизнес.

Проучване в тройно акредитирано бизнес училище в сърцето на финансовия район на Лондон

Всички програми за степен са проектирани от Нюкасъл Университет Бизнес Училище. В 1% от училищата, които са тройно акредитирани, има фокус върху ускорения личен растеж и ви насърчава да развиете конкурентно предимство.

С глобалните работодатели на прага ви, лондонският университет е идеалната база за развитие на вашата професионална мрежа и изграждане на връзки с бизнеса и индустрията.

Ще имате възможност да посещавате събития в мрежа с наскоро завършени и опитни висшисти от Нюкасълския университет, а базата данни Graduate Connections може да ви свърже с бивши студенти от цял ​​свят, които може да ви помогнат в избраната от вас кариера. И ако не сте избрали кариера, можете да се възползвате пълноценно от подкрепата, предлагана от кариерата на университета в Нюкасъл.

Нервен за създаване на нови приятели? Не се безпокойте, като студент от университета в Нюкасъл ще бъдете член на Студентския съюз. Резидентът на кампуса организира активен социален календар, така че в близък план ще създадете нови приятели.


Какво представлява тройната акредитация?

Бизнес академията е класифицирана като тройно акредитирана, когато трите международни органа за акредитация - Асоциацията за предучилищни колежи в училищата (AASCB), Асоциацията на MBA (AMBA) и Европейската система за подобряване на качеството (EQUIS) - възлагат на институцията своята акредитация.

Тази престижна титла е златният стандарт в бизнес образованието, постигнат само от 1% от бизнес училищата по целия свят. Тя бе връчена на университета в Нюкасъл през 2014 г.

Глобални връзки

Ще се присъедините към общност от над 122 000 завършили от над 110 различни страни.

Ще имате възможност да посещавате събития в мрежа с наскоро завършени и опитни висшисти от университета в Нюкасъл. Базата данни на Graduate Connections в училището може да ви свърже с бивши студенти от цял ​​свят, които може да ви помогнат в избраната от вас кариера.

Научете се от експертите

Искате ли да чуете от експертите как да стартирате бизнес или да изградите кариера? Всяка сряда ще имате възможност да посетите майсторска класа от един от търговските партньори на университета в Нюкасъл.

Чуйте от главния оперативен директор на AES International, партньор в Томас Еггар, д-р в Capita Learning, главен изпълнителен директор на FTS Global, консултант в Сантандер и др.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Базова програма

Newcastle University London

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен по счетоводство и финанси, международен бизнес мениджмънт или международен мениджмънт и маркетин ... [+]

Подгответе се за директно влизане в първата година на бакалавърска степен по счетоводство и финанси, международен бизнес мениджмънт или международен мениджмънт и маркетинг в Newcastle University London .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти. Научете повече за нашата гаранция за връщане на парите.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашите университетски приложения, за да изберете най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември, октомври; 2019: януари, юли, септември, октомври; 2020: януариТакси: От £ 15,445Часове в часовете: средно по 21 часа седмичноРазмер на класа: 16Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за международна фондация (RQF Level 3) от Университета Нюкасъл.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания London
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавърска програма Pathway

Newcastle University London

Подгответе се за директно влизане в година 2 на бакалавърска степен по бизнес или маркетинг и мениджмънт в Newcastle University London . ... [+]

Подгответе се за директно влизане в година 2 на бакалавърска степен по бизнес или маркетинг и мениджмънт в Newcastle University London .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията за избраната от вас степен чрез специализирана Pathway .Проучете академични модули, които отразяват първата година от избраната от вас степен.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Възползвайте се от по-малки класове, отколкото от университета, което означава, че ще имате повече време с учителите си.Адаптиране към учене в Обединеното кралство благодарение на преподаването в университетски стил за модули, базирани на теми.Ръководство с вашето университетско заявление, гарантиращо, че избирате най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември, октомври; 2019: януари, юли, септември, октомври; 2020: януариТакси: От £ 15,445Часове в часовете: средно по 21 часа седмичноРазмер на класа: 16Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Сертификат за висше образование (FHEQ Level 4) от Нюкасълския университет.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания London
Септември 2019
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Диплома GradD

Newcastle University London

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по международно управление на бизнеса и международния маркетинг в Newcastle University London . ... [+]

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по международно управление на бизнеса и международния маркетинг в Newcastle University London .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията си чрез активно обучение в избраната от вас област.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Адаптиране към ученето в Обединеното кралство със силен акцент върху учебните и изследователски умения.Подобрете английското си ниво и развийте речника за избраната от вас специалност.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3-4 УсловияНачални дати: 2018: септември, октомври; 2019: януари, юни, септември, октомври; 2020: януариТакси: От £ 15,445Часове в часовете: средно по 21 часа седмичноРазмер на класа: 16Продължителност на курса: Обикновено се провежда от понеделник до петък между 08.00 - 19.00 ч. С изключение на официалните празници. Възможно е обаче да има случаи, в които класове трябва да се провеждат извън тези времена поради непредвидени обстоятелства.Награда: Международна диплома за висше образование (FHEQ Level 6) от Нюкасълския университет.Опции на курса:Стандартна (3-дневна, 9-месечна програма)Разширено (Съдържа допълнителен термин (и) на английски език.)Изисквания за вход... [-]
Великобритания London
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

Newcastle University London

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди ... [+]

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.

Характеристики на курсаКато високо ангажиран и трудолюбив студент, можете да очаквате бърз напредък до една точка на IELTS за всеки мандат чрез този интензивен курс. В студентите, които завършват магистърска степен по английски език през декември 2017 г., средно 0.8 от напредъка на групата IELTS.Проучете 30 учебни часа, с 25 часа контакт лице в лице и 5 часа учебно поддържано онлайн езиково развитие.Разработена в партньорство с Cambridge Assessment, персонализираната онлайн оценка дава възможност за точно проследяване на вашия напредък.Възползвайте се от интерактивни уроци и малки размери клас.Безплатен курс "Пригответе се за английски" на разположение онлайн преди пристигането.... [-]
Великобритания London
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски