Прочетете официалното описание

UEA - страхотно изучаване и житейски опит

University of East Anglia е дом на всичко, от което се нуждаете, за да имате чудесен живот и учене.

И като студент в INTO ще имате пълен достъп до всичко, което студентите от UEA се наслаждават.

Можете да се възползвате от фантастичната библиотека на UEA, наградените спортни и развлекателни съоръжения и един от най-добрите Студентски съюзи във Великобритания.

Можете също така да резервирате учебни зали, да участвате в лекциите на гостите, да влизате в кариери, да се присъединявате към клубовете и обществата на Студентски съюз и да имате достъп до всички съоръжения, отворени за студенти от UEA.

В UEA - вашият дом далеч от дома

Вашият INTO UEA Study Center се намира в сърцето на университетския университет. Това е домът на нашия приятелски международен екип за подкрепа на студентите, който ще ви подкрепи в пътуването ви за обучение в UEA.

Те ще ви помогнат да направите времето си възможно най-приятно. Каквито и да са вашите нужди, налице е поддръжка, включително езикови консултанти, ако английският не е вашият първи език.

Учебният център също така свързва нашите фантастични международни студентски квартири, така че никога няма да сте далеч от всичко, от което се нуждаете.

В нито един момент, ще се отпуснете с приятели в едно от многото ни удобни социални пространства, ще изпробвате нова храна в ресторанта INTO или ще разгледате град Норич.

Изключителни съоръжения в сърцето на университета UEA

Нашият целеви център за проучвания е мястото, където най-новите технологии подпомагат иновативното обучение. Това е съвременна среда, разположена близо до всички изключителни съоръжения на университета.

Ще преживеете преподаване в университетски стил от първия ден, което означава най-добрата подготовка за успех във вашето образование в Обединеното кралство.

Гъвкавите учебни пространства ще ви помогнат да се запознаете с редица учебни стилове, включително лекции, практически лабораторни упражнения, семинари, уроци, частно обучение и електронно обучение.

Ще се почувствате като част от семейството на INTO, благодарение на нашата приятна атмосфера и приятелски екип за подкрепа. Налице е помощ за всички предизвикателства, които може да срещнете, включително поверителни съвети за всяко учебно или неакадемично изследване.

Ние сме тук, за да улесним напредъка ви в най-висшия университет в Обединеното кралство и да увеличите перспективите си за вдъхновяваща кариера.

Малки размери клас, високо удовлетворение на студентите

Центърът INTO разполага с всичко необходимо за осигуряване на вашето място в University of East Anglia .

Класовете се поддържат малки за максимално взаимодействие между учители и ученици. И проучването 2015 INTO Exit показва, че 93% от учениците са доволни от своя опит.

38 милиона евро инвестиции в най-новите съоръжения

Ще намерите най-добрите учители и удобства, за да гарантирате успеха си. INTO инвестира 38 млн. Паунда в най-новите съоръжения, сред които:

 • две информационни лаборатории
 • три модерни научни лаборатории
 • най-съвременните езикови лаборатории
 • многоцелево летен театър
 • просторни учебни зали с интерактивни бели дъски и умни подложки със сензорен екран
 • удобни социални пространства да се отпуснете с приятели
 • безплатен високоскоростен безжичен интернет навсякъде
 • Ще имате достъп и до библиотеката на UEA за 800 000 тома.

Учебен Ресурсен Център

Учебният ресурсен център е мястото, където ще намерите помощни материали, като книги, компактдискове, DVD, списания и вестници. Тук можете да отпечатате бележки и да сканирате учебни материали. А най-съвременните компютри със сензорен екран ви дават достъп до онлайн съоръженията и електронните списания на университета.

Не можете да намерите това, което търсите? Нашият приветлив персонал ще Ви предостави съвети и обучение, за да ви помогне да се възползвате максимално от това, което е на разположение, включително:

 • компютри за самообучение
 • езикови ресурси
 • национални и местни периодични издания се попълват ежеседмично
 • преносими компютри да заемат за една нощ

Можете да изтегляте лекционни бележки и други полезни учебни материали от виртуалната учебна среда на UEA и да участвате в онлайн дискусии с учители и съученици. Учебният ресурсен център е отворен всеки ден от 7.30 до 23 часа.

Водещи световни изследвания

УЕА е пионерски британски изследователски университет, водещ път в разнообразни области като климатичните промени, международното развитие, науката за храните и много други.

Университетът е класиран в топ 1% в света за научни постижения (CWTS Leiden Ranking 2016) и 10-то място във Великобритания за качество на научните изследвания (Framework for Excellence Framework 2014).

По време на последното Упражнение за оценка на изследването над 50% от изследователската дейност на университета се счита за "световно водеща" или "международно отлична" и почти 90% се счита за "международно признат".

Ще преживеете това пробивно мислене във всичките си класове, като Ви дарим възможно най-добрата подготовка за бъдещата си кариера.

УЕА също е част от Norwich Research Park, който има една от най-големите концентрации в Европа в областта на здравеопазването, храната и околната среда. Това е един от най-цитираните изследователски центрове извън Оксбридж и Лондон и спечели две Нобелови награди.

В парка се намират и редица научно-технологични предприятия. Заедно те осигуряват изобилие от възможности за научни изследвания и заетост за студенти и възпитаници на UEA.

Учене за реалния свят

Академичното мислене на УЕА е известно с отличителния си "различен" фокус. Това се отразява в ценностите на Университета за социално съзнание, глобално съзнание и съзнателност на околната среда и устойчивост.

Когато учите в УЕА, вие ще бъдете преподавани от активни изследователи в челните редици на техните дисциплини. Много от вашите учители съветват реалните политики и ще ви помогнат за това най-новото знание и мислене в класната стая.

Резултатите от този фокус в реалния свят са ясни - над 96% от чуждестранните студенти на UEA се занимават с професионална или управленска работа или с по-нататъшно обучение в рамките на шест месеца след дипломирането.

Вашият студентски съюз

Вашият студентски съюз организира редовни предавания на филми, модни ревюта и повече от 60 музикални събития, провеждани в колежа всяка година. Това включва ежегодното събитие "Go Global", което показва различните култури на студентите с разнообразие от храни, дрехи и обичаи.

Разгледайте предстоящи концерти, клубни вечери, специални събития и повече на уеб сайта на Студентския съюз UEA или разгледайте имената на големи имена, които вече са участвали в кампуса на LCR.

Университетът също така притежава център на центъра на града, наречен The Waterfront, място за музика на живо и нощен клуб, който включва три стаи и еклектичен микс от DJ и живи групи.

Можете да се включите в широк кръг ученически клубове и общества в университета. Те включват всичко от изкуството, танците в балната зала до дебата, до закона, езиците и фотографията. Или помогнете да създадете студентски вестник, списание, радио шоу или телевизионен канал?

Артистично вдъхновение, точно на прага ви

Университетът на УЕА е дом на международно известния център за визуални изкуства Sainsbury.

Той предлага свободен достъп за вдъхновяващи постоянни колекции, които обхващат повече от 5000 години човешко творчество, а изтъкнатата музейна и художествена галерия също е домакин на много големи художествени изложби през цялата година.

Пабло Пикасо, Едгар Дега, Франсис Бейкън, Якоб Епщайн, Хенри Мур, Алберто Джакомети и Амедео Модилиани са представени.

Освен това можете да се включите в наградената учебна програма за разговори в галерии, лекции и семинари, за да задоволите допълнително творческото си вдъхновение.

Удивително изживяване на студентите

University of East Anglia е фантастичен университет, където студентите могат да се насладят на процъфтяваща атмосфера в общността и богатство от невероятни житейски изживявания.

Студентите оценяват УЕА в "Топ 5 за студентски опит" всяка година в Националното проучване на студентите от 2005 г. насам. И през 2016 г. тя е класирана на първо място в категорията "добра среда в университета" в проучването "Times Higher Education Student Experience" ,

Красивият парк кампус на UEA предлага изобилие от шансове да се отпуснете между проучванията. Можете да видите зайци на разходка сред природата, да се насладите на барбекю край езерото или да вземете чистия, чист въздух, докато четете на тревата.

На територията на кампуса има библиотека, отворена 24 часа в денонощието (7 дни в седмицата), медиен апартамент, филмово и телевизионно студио, награден спортен комплекс, дванадесет уникални кафенета и ресторанти, мини супермаркет, банка и пощенски клон.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Базова програма

University of East Anglia

... [+]

Като успешен студент по пътя ще имате достъп до редица възможности за университетска прогресия.

[-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

Академик: Завърши 12 години образование с добри оценки Английски език: IELTS 5.0 - 5.5 или еквивалентен Не отговаряте на изискванията за влизане? Също така предлагаме кур ... [+]

Академик: Завърши 12 години образование с добри оценки

Английски език: IELTS 5.0 - 5.5 или еквивалентен

Не отговаряте на изискванията за влизане? Също така предлагаме курс за академичен английски език.

[-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

Какво е специално за програмата? ... [+]

Какво е специално за програмата? [-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

Проучете качествен курс на водещ университет по инженерство, наука и математика. Програмата на Международната фондация ще ви подготви за влизане в първата година на бакал ... [+]

Подготовка за директно влизане в първата година на бакалавърска степен по математика, математика или физика в Университета в Източна Англия.

Защо кандидатствате за програмата на Международната фондация? Гарантиран маршрут до първата година на бакалавърска степен в UEA (при спазване на посочените изисквания за влизане). Вие сте студент на университета от първия ден, на програма, удостоверена с качество UEA. ... [-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавърска програма Pathway

University of East Anglia

Една година, равна на първата година от бакалавърската степен по психология в Университета в Източна Англия. ... [+]

Висококачествена подготовка за влизане във втора година на бакалавърска степен в Училището по психология към Университета в Източна Англия.

Еквивалентна на първата година от дипломирането, ще имате всички лекции заедно с учениците от УЕА за първата година и повечето от вашите семинарни упражнения в учебния център на INTO UEA.

Защо да кандидатствате за програмата "Международна година първа"? Маршрут до втора степен на бакалавърска степен в UEA (при спазване на посочените изисквания за влизане). Вие сте студент на университета от първия ден, на програма, удостоверена с качество UEA. Професионална помощ и подкрепа с кандидатурата ви за университет. Къде ще ме вземе тази програма? ... [-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

Усъвършенствана едногодишна програма за обучение, която Ви дава възможност да влезете във втората година от бакалавърската степен по бизнес, финанси и икономика в Универс ... [+]

[-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Диплома GradD

University of East Anglia

Маршрут за следдипломна квалификация в UEA (при спазване на посочените изисквания за влизане). ... [+]

Маршрут за следдипломна квалификация в UEA (при спазване на посочените изисквания за влизане). [-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

преподаване в университетски стил с високо работно време и малки размери ... [+]

преподаване в университетски стил с високо работно време и малки размери [-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of East Anglia

... [+]

Не отговаряте на изискванията за влизане? Също така предлагаме курс за академичен английски език.

[-]
Великобритания Norwich
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски