Прочетете официалното описание

Какво е специално за университета?

Често се описва като един от най-красивите кампуси във Великобритания, University of Stirling в University of Stirling е уникален. Разположен в 330-акра земя със собствен езеро и замък, заобиколен от красивата шотландска провинция. Това създава спокойна, спокойна атмосфера. И с 11 000 студенти, ще почувствате голяма част от общността там.

Центърът за изкуства MacRobert е културният център на колежа. Със своята собствена публична колекция и театър, където можете да гледате изпълнения на живо на комедия и танци. Има и кино, което прожектира филми в Индия и Холивуд.

Търсите забавно място, където да се срещате с приятели в колежа? Има три кафенета и десет ресторанта и барове, от които можете да избирате. Насладете се на домашно приготвено ястие - избирайте от италиански, американски, британски и традиционни шотландски ястия. Гледайте спортове на живо, участвайте в кръчма или изпейте сърцето си на караоке!

Не сутрин човек? Няма проблем. С 24-часов достъп до компютри в университета, можете да учите по всяко време, което ви е най-добро. Всяко кафене има WiFi достъп, така че можете да вземете лаптопа си и да учите там.

Университетската библиотека има над 300 000 книги, 46 000 електронни книги и 45 000 е-списания. Проучвателната зона осигурява 24-часов достъп до учебни зали, компютри и печатни услуги - всичко, от което се нуждаете за успешно обучение! Услугата "Кариери и заетост" предлага специализирани консултации от кариерни кадри и консултанти за наемане на работа.

Редовното упражнение е чудесен начин да останете щастливи и здрави по време на обучението си. Ще имате достъп до 50-метров плувен басейн, фитнес зала и напълно оборудван фитнес салон, открити игрища и вътрешен скуош и тенис кортове. Искате да опитате ръката си на голф? Езда и голф игрище с девет дупки заобикалят замъка Airthery, който можете да използвате. В Стърлинг ще намерите над 50 спортни клуба и общества.

Трябва да си купите книга? Подредете полет? Събиране на рецепта? Можете да го направите всичко в колежа. В района за пазаруване има банка, туристически агент, книжарница, супермаркет и аптека.

Подготвя ви за успех

Може да откриете, че ученето в Обединеното кралство е различно от това, с което сте свикнали. Не се безпокойте, приятелският преподавателски персонал е там, за да ви помогне да се адаптирате. Те ще ви покажат как да провеждате вашите изследвания и да посочите източниците си.

Ще получите много практики и подкрепа, като напишете академични есета и правите презентации. Когато дойде времето, ще бъдете готови за вашата степен.

Страхотно място за учене

Присъединете се към общност от студенти от над 115 държави. Тъй като това е университет, базиран в кампуса, атмосферата е приятелска, общителна и близка. Стирлинг бе класиран на първо място за "добро място за бъдеще" (ISB 2012).

Университетът е поел ангажимент да се увери, че имате най-доброто студентско опит в Обединеното кралство. Те работят в тясно сътрудничество със студентите, за да осигурят възможно най-доброто обслужване и образователни програми. Ето защо те са постигнали 5-звездна награда за превъзходство за преподаване, учебни заведения и включване в Оценките за университета QS Stars 2014.

Учебен център, проектиран за вас

Ще намерите INTO Centre в сърцето на университета, само на няколко минути от основната библиотека University of Stirling , спортен център и Студентски съюз.

Загрижени за живота далеч от дома? Няма нужда да бъде. Всеки път, когато искате да говорите с някого, отидете в INTO Center. Услугите за поддръжка се основават там. Чувство за домове? Проблем с настаняване? Какъвто и да е проблемът, те са за вас, когато имате нужда от тях.

Преминаването към нова страна е голяма стъпка, но те ще ви помогнат да се установите. Приятелският персонал за помощ ще Ви помогне да откриете банкова сметка в Обединеното кралство и да се регистрирате при лекар. Нуждаете ли се от помощ за вашата виза? Елате при един от визовите семинари и те ще го подредят.

Какво ще кажете за правенето на приятели? Живеейки в студентското настаняване, винаги ще бъдете в центъра на действието. Ще се сприятелявате от момента, в който пристигнете в колежа. Вашите колеги не могат да чакат да се срещнат с вас!

Центърът INTO организира някои забавни дейности и пътувания за вас и вашите нови приятели. Това ви дава известно време за свързване извън класната стая. Не забравяйте, че ще можете да се присъедините към всеки от 100-те клуба и общества в университета. Те са чудесен начин да направите приятели, които споделят вашите интереси.

В University of Stirling Услуги

Новото учебно заведение е открито през септември 2017 година. Средствата, които се предлагат в Центъра включват:

  • Приемно бюро - от понеделник до петък от 8.30 до 17.30 часа.
  • Лекционен театър - голяма, многофункционална стая, където ще имате лекционен курс.
  • Учебни зали - 10 учебни зали, всички оборудвани с интерактивни електронни екрани.
  • Социални пространства - много пространства около центъра, където можете да се отпуснете и да се разхождате с приятели.
  • Learning Resource Center (LRC) - материали за подпомагане на проучването на достъп, като книги, списания и вестници, както и компютри и печатни услуги.
  • В Café and Restaurant - обслужващи разнообразие от освежителни напитки с международни ученици.


Модерни, интерактивни класни стаи

Всяка класна стая има най-новата технология за обучение. В бюрата има вградени компютри, свързани с интерактивните бели дъски, така че е лесно да се включите. Няма да седиш и да слушаш някой, който говориш - ще се учиш чрез това. Ще обичате взаимодействието с всичко.


Учене извън класната стая

Ще имате достъп и до Succeed, виртуалната учебна среда на Университета. Това означава, че можете да изтегляте лекционни бележки и съдържанието на курса в движение. Можете също така да участвате в онлайн дискусии със съученици и учители.

Учебният ресурсен център е отделено учебно пространство, съдържащо учебни области и предмети за заемане. Тук ще намерите книги, DVD, списания, компактдискове и вестници. Трябва ли да отпечатате или да сканирате нещо? Свържете се с Центъра за учебни ресурси.


Кафенета в колежа

Важно е да правите редовни почивки при изучаване. За време, когато трябва да зареждате с гориво, ще намерите три различни кафенета и десет различни места за хранене в колежа.

Ще намерите леки ястия като сандвичи, салати и супи в целия университет. Когато имате нужда от нещо по-пълно, има хамбургери, пици, nachos и shawarma тайна. Никога не сте твърде далеч от прясно приготвено кафе, обяд или лека закуска.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Базова програма

University of Stirling

Подгответе се за директно вписване на втора степен в бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и ма ... [+]

Подгответе се за директно вписване на втора степен в бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и маркетинг в University of Stirling .

С тази Pathway вие също ще имате възможност да преминете към един от седемте други водещи шотландски университета - ако изберете тази опция, можете да преминете на година 1 или година 2 от вашата степен, в зависимост от избрания от вас университет.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, сред които медиите, журналистиката, политиката, социологията, психоло ... [+]

Подгответе се за директно влизане до втора година на бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително медии, журналистика, политика, социология, психология и спортни изследвания в University of Stirling .

С тази Pathway вие също ще имате възможност да преминете към един от седемте други водещи шотландски университета - ако изберете тази опция, можете да преминете на година 1 или година 2 от вашата степен, в зависимост от избрания от вас университет.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини в University of Stirling или Университета в Дъндий само за шест месеца ... [+]

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини в University of Stirling или Университета в Дъндий само за шест месеца.

Характеристики на курсаСпециализирана програма, която ви помага да развиете знания и умения за избраната от вас степен.Проучете академични модули, които отразяват първата година от избраната от вас степен.Гарантирано университетско разположение за всички успешни студенти - научете повече за нашата гаранция за връщане на парите.Размерите на нашите класове са по-малки, отколкото обикновено в университета - затова ще имате повече време с учителите си.Ще имате уроци в университетски стил за модули, базирани на теми, които да ви помогнат да се адаптирате към ученето във Великобритания.Ръководство с вашето университетско заявление, гарантиращо, че избирате най-добрата степен за вас.Ключови факти за курсаДължина на курса: 4 годиниНачални дати: 2019: януари, април; 2020: януари, мартТакси: От £ 10,050Часове в часовете: средно по 21 часа седмичноРазмер на класа: 16Дължина на класа:Английски часове на седмица: 6 часаТематични модулни класове седмично: 15 часаСредно общо за седмица: 21 часа... [-]
Великобритания Stirling
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
6 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително биологични науки, компютърни технологии, математика и соф ... [+]

Подгответе се за директно влизане до втора година от бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително биологични науки, компютърни технологии, математика и софтуерно инженерство в University of Stirling . С тази Pathway ще имате възможност да продължите към един от осемте други водещи шотландски университета - ако изберете тази опция, можете да преминете на година 1 или година 2 от вашата степен, в зависимост от избрания от вас университет.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавърска програма Pathway

University of Stirling

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разно ... [+]

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разнообразни дисциплини, сред които медиите, журналистиката, политиката, социологията, психологията и спортните науки. Една гъвкава структура от модулни степени означава, че можете да запазите опциите си отворени и да пригодите вашата степен към вашите интереси и амбиции. Като една програма за обучение можете да кандидатствате за една виза за цялата продължителност на вашата програма.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разно ... [+]

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разнообразни дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и маркетинг. Една гъвкава структура от модулни степени означава, че можете да запазите опциите си отворени и да пригодите вашата степен към вашите интереси и амбиции. Като една програма за обучение можете да кандидатствате за една виза за цялата продължителност на вашата програма.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разно ... [+]

Предлагани на интегрирана основа, ще завършите година на подготовка и след това въведете Година 2 от бакалавърската си степен в University of Stirling . Съществуват разнообразни специалности, включително биологични науки, изчисления, математика и софтуерно инженерство. Една гъвкава структура от модулни степени означава, че можете да запазите опциите си отворени и да пригодите вашата степен към вашите интереси и амбиции. Като една програма за обучение можете да кандидатствате за една виза за цялата продължителност на вашата програма.... [-]

Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Диплома GradD

University of Stirling

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по редица предмети по бизнес, финанси или спорт в University of Stirling . ... [+]

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по редица предмети по бизнес, финанси или спорт в University of Stirling .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията си чрез активно обучение в избраната от вас област.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Адаптиране към ученето в Обединеното кралство със силен акцент върху учебните и изследователски умения.Подобрете английското си ниво и развийте речника за избраната от вас специалност.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: средно 20 часа седмичноРазмер на класа: 16Дължина на класа:Английски часове на седмица: 6 часаТематични модули по седмици: 14 часаСредно общо за седмица: 20 часа... [-]
Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по редица теми, включително социални изследвания, образование, медия мениджмънт и издателство в University ... [+]

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация по редица теми, включително социални изследвания, образование, медия мениджмънт и издателство в University of Stirling .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията си чрез активно обучение в избраната от вас област.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Адаптиране към ученето в Обединеното кралство със силен акцент върху учебните и изследователски умения.Подобрете английското си ниво и развийте речника за избраната от вас специалност.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: средно 20 часа седмичноРазмер на класа: 16Дължина на класа:Английски часове на седмица: 6 часаТематични модули по седмици: 14 часаСредно общо за седмица: 20 часа... [-]
Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация в редица специализирани и технически специалности в University of Stirling . ... [+]

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация в редица специализирани и технически специалности в University of Stirling .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията си чрез активно обучение в избраната от вас област.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Адаптиране към ученето в Обединеното кралство със силен акцент върху учебните и изследователски умения.Подобрете английското си ниво и развийте речника за избраната от вас специалност.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: средно 20 часа седмичноРазмер на класа: 16Дължина на класа:Английски часове на седмица: 6 часаТематични модули по седмици: 14 часаСредно общо за седмица: 20 часа... [-]
Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

University of Stirling

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди ... [+]

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.

Характеристики на курсаКато високо ангажиран и трудолюбив студент, можете да очаквате бърз напредък до една точка на IELTS за всеки мандат чрез този интензивен курс. В студентите, които завършват магистърска степен по английски език през декември 2017 г., средно 0.8 от напредъка на групата IELTS.Проучете 30 учебни часа, с 25 часа контакт лице в лице и 5 часа учебно поддържано онлайн езиково развитие.Разработена в партньорство с Cambridge Assessment, персонализираната онлайн оценка дава възможност за точно проследяване на вашия напредък.Възползвайте се от интерактивни уроци и малки размери клас.Безплатен курс "Пригответе се за английски" на разположение онлайн преди пристигането.... [-]
Великобритания Stirling
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Stirling

6-месечната програма на премиера ще подобри английски език и ще развие вашите изследователски и учебни умения в подготовката за следдипломна квалификация. Той осигурява д ... [+]

6-месечната програма на премиера ще подобри английски език и ще развие вашите изследователски и учебни умения в подготовката за следдипломна квалификация.

Той осигурява директен маршрут към голямо разнообразие от магистърски програми в University of Stirling . Ще подобрите уменията си в английския език, ще развиете необходимите учебни и изследователски умения и ще сте свикнали да живеете и да учите в Обединеното кралство преди завършването на следдипломна квалификация.... [-]

Великобритания Stirling
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
6 месеца
Кампус
Научете повече на английски