ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Представление

Прочетете официалното описание

Ние работим от 15 години и предлагаме на 13 до 18-годишни деца балансирано лятно преживяване на обучение, забавление и култура, където учениците могат да растат в насърчителна и подкрепяща среда, докато се забавляват и намират нови приятели света.

ISSOS е създаден с една ясна мисия: Да създаде безопасно място за хората да учат и да растат. Като такава, ние предоставяме добре балансирана, контролирана лятна програма, при която студентите избират академични и избираеми часове, за да отговарят на техните нужди и по-широки интереси. Ние предлагаме на нашите студенти възможността да изживеят лятното приключение за цял живот, където акцентът е върху личната безопасност и благополучие, качествено индивидуално обучение и уникален международен опит.

Местоположенията на нашите летни училища са внимателно избрани за техните безопасни, стимулиращи и вдъхновяващи кампуси. Историческите и културни места на Кеймбридж, Сейнт Андрюс и Йейл позволяват на студентите да изживеят живота в тези изключителни университети, в сигурна среда. Посещавайки ISSOS , студентите имат възможност да изживеят Великобритания и САЩ като място за живот, учене и работа.

ISSOS е компания, ръководена от ценности, предлагаща ценностно образование, при което се стремим да предоставяме програми с най-високо качество в най-безопасните места, водени от вдъхновяващ екип. Приветстваме студенти от над 80 националности, създаващи международно семейство, в което приятелството обхваща света и продължава дълго от лятото.

Какво прави ISSOS различно?

  • Висококачествени програми, някои от които са изключителни за ISSOS
  • Добре дошли студенти от над 80 националности
  • 40% от учениците се връщат година след година
  • Приемаме само 10% от всяка националност, осигурявайки истински международен опит
  • Летният персонал е експерти в своята област, от напълно квалифицирани преподаватели по английски език до PGA Golf Pros
  • Ние сме стойностно ориентиран бизнес с 9 ценности в основата си, който работи през всичко, което правим

Хора и ISSOS

В ISSOS се гордеем, че използваме само висококвалифициран и мотивиран персонал. Всички наши учители са внимателно подбрани за тяхната квалификация, опит и опит и носят със себе си енергия и ентусиазъм за преподаване и общуване с млади хора, както в нашите академични, така и в извънкласни програми. Съотношението между служители и ученици е 1: 5, а класовете са умишлено малки, за да се осигури индивидуално внимание и персонализирани инструкции.

Освен че осигуряват висококачествени академични стандарти за нашите летни студенти, нашите учители са и жители на общежития и са подкрепени от съветници, които действат като модели за подражание и се грижат за благосъстоянието на нашите ученици. Успехът на нашите летни програми се основава на отдадеността и ентусиазма на нашите учители и съветници и тяхната обща цел да превърнат ISSOS в наистина уникално и вълнуващо преживяване за всеки ученик.

Места

Сейнт Андрюс

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Сейнт Андрюс, Шотландия, Великобритания

Кеймбридж

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Кеймбридж, Англия, Великобритания

Нов рай

Address
Yale University
06520 Нов рай, Кънектикът, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Летни курсове