Immerse Education

Представление

Прочетете официалното описание

110930_Social_Media-8.jpg

Преглед

Невероятен образователен опит в историческия университетски град Кеймбридж

 • Сесия 1: 28 юни - 11 юли
 • Сесия 2: 5 юли - 18 юли
 • Сесия 3: 12 юли - 25 юли
 • Сесия 4: 19 юли - 1 август
 • Сесия 5: 26 юли - 8 август
 • Сесия 6: 2 август - 15 август
 • Сесия 7: 9 август - 22 август

Immerse Education е двуседмична академична програма за жилищни програми с разнообразна и обогатяваща учебна програма, предназначена за студенти от 13-18 години - осигуряваща на дегустатора какво е да изучавате даден предмет на по-високо ниво.

Ръководствата и семинарите се проектират и преподават от експертни преподаватели в оптимална учебна среда, която стимулира академичното проучване. И внимателно планираният ни график гарантира, че програмата не само отговаря на академичните нужди на участниците, но и предоставя уникално изживяване на университетския град чрез изобилие от извънкласни дейности.

Студентите пребивават в един от най-големите и най-красиви университетски колежи в централния Кеймбридж. В рамките на историческите стени на колежа, ние се гордеем, че предоставяме уникални преживявания на лидерство и академични постижения чрез вдъхновяваща програма за участниците.

Със своята разнообразна и обогатяваща учебна програма програмата позволява на студентите да изследват и доразвиват знанията си по избран предмет в ненадмината академична среда.

Студентите се появяват по-уверени и готови да изразят наученото, със знания за избраните от тях области, които осигуряват несравними академични прозрения - и, разбира се, много незабравими спомени по пътя.

Изключително обучение

Cambridge Immerse teaching

Ние предлагаме на участниците избор от широк кръг от предмети, от изкуствата до науките. Всички предмети, преподавани в Иммерс, се преподават от настоящи или минали преподаватели от Кеймбриджския университет или Оксфордския университет. Нашият строг процес на проверка гарантира, че всички ученици се обучават от преподаватели, които са ангажирани и подкрепящи - и най-вече ентусиазирани да споделят своя опит.

Нашата философия е, че нашите участници трябва да бъдат предизвикани с интересни академични концепции; докато нашите преподаватели създават приветлива и подкрепяща среда, в която нашите участници се чувстват комфортно и процъфтяват.

Ще бъдете насърчени да задълбочите и проучите текущите дебати и въпроси в рамките на избраната от вас дисциплина в внимателно планирани уроци, които подражават на уникалната система Oxbridge за ангажираност на ученици и дебати. Това е подход, който надхвърля повърхностното и предоставя уникални прозрения, които са едновременно освежаващи и интелектуално стимулиращи.

Това, което е сигурно, е, че без съмнение ще се окажете много по-уверени и интелигентни в избраната от вас дисциплина, като се справяте с предизвикателни, но интересни теми, които се надяват да продължат академичните ви страсти. Студентите вече могат да изберат да учат до две теми по време на програмата. Предложенията, които предлагаме, включват:

 • медицина
 • закон
 • Инженерство
 • Физика
 • математика
 • Химия

Cambridge Assessments

Оценки на участниците

По време на програмата нашите преподаватели наблюдават ангажираността на студентите с темите, които са били преподавани. След програмата се изготвя оценка на участниците от учителя, оценяваща напредъка на участниците, както и препоръки как най-ефективно да се развива разбирането и интереса на участниците в темите, които са проучени.

Семинари за умения за интервю (незадължително)

Cambridge interviews

В рамките на нашите внимателно разработени интервюта умения семинари, студентите ще получат поглед върху основните умения, необходими за успешно артикулират своите гледни точки в натоварена среда. Тези семинари се фокусират върху развиването на доверието и интелектуалната упоритост, необходими за справяне с някои от ключовите въпроси, които могат да бъдат зададени по време на интервюто, в допълнение към разговорите по някои от най-важните въпроси в дисциплината в момента. Семинарите за интервю умения са включени в таксата за програмата, въпреки че посещаемостта е незадължителна.

Консултации с лични изявления (незадължително)

През времетраенето на програмата Immerse, студентите ще имат възможност да разработят проекти на личните си изявления, необходими за достъп до университети по целия свят, с опит и помощ от високо ценени преподаватели. Учениците изучават техники за кратко изразяване на интереса си към определена дисциплина, изработване на убедително лично изявление, което показва постиженията и интереса към дадена тема. Консултациите с личното изявление са включени в таксата за програмата, но посещаването не е задължително.

Извънкласни разнообразие

Cambridge extracurricular

Потопете се в истински потапящ опит на университетския живот. Не само ще откриете и разширите академичните си интереси, но и ще се потопите в вълнуващия и често завладяващ спектър от културни дейности в Кеймбридж. Възможността за ежедневни организирани екскурзии също така дава възможност да се общувате със съмишленици от най-различни среди и да се запознаете бързо с града.

Дейностите, организирани като част от програмата включват:

 • Следобед в лятната вечер се издига река Кам, една типична афера в Кеймбридж.
 • Еднодневна екскурзия до Оксфорд, домът на "съперника" на университета в Кеймбридж.
 • Официално хранене в известните средновековни банкетни зали на Кеймбридж.
 • Посетете нашата страница с дейности, за да разгледате пълния набор от теми, които предлагаме.

разписание

Графиката за потапяне е пълен с широк спектър от уникални академични и извънкласни дейности.

Участниците започват деня със закуска в основната зала за хранене на колежа, като се предлагат разнообразни възможности за континентална и гореща закуска. Следва първата академична сесия за деня, която се провежда в семинарен или лекционен формат.

След това участниците се ръководят на обяд в някои от най-добрите сандвич барове и кафенета в Кеймбридж и са добре дошли да разгледат града в малки групи. След обяд академичните занятия продължават под формата на малки учебни групи или семинари.

След като завършват всички основни академични сесии, студентите се подлагат на една от широк спектър от екскурзии и културни дейности, включително пънтинг, посещения на музеи и спортни дейности. След това вечерята на три курса в залата за хранене на колежа е последвана от вечерно социално събитие, за да помогнете на участниците да се навият и да се социализират след пълен ден.

Графикът, показан на страната, дава представа за типичния дневен график, въпреки че това може да варира в зависимост от планираните събития в даден ден.

Типичен ден...

Започнете деня с континентална или приготвена закуска в трапезарията на колежа. Голямо разнообразие от предмети за закуска помага на участниците да се подготвят за предизвикателния ден.

Cambridge a typical day

Ненадмината система за поддръжка

Cambridge Immerse

Ние поставяме огромен акцент върху създаването на благоприятна и достъпна среда в Immerse. Нашите ментори са екип от приятелски настроени специалисти, завършили висше образование и студенти от университета в Кеймбридж, които помагат на нашите участници бързо да се установят в програмата.

Менторите имат опит от първа ръка с различни академични и неакадемични въпроси и следователно са в най-добрата позиция да предлагат приятелски, поверителни съвети едно към едно. Това е ненадмината мрежа за поддръжка, с която сме изключително горди.

Мениджърите са изучили редица дисциплини, които им позволяват да споделят собствените си прозрения и опит в своята академична кариера. Всеки участник има и наставник в съотношение от шест ученици към един наставник, всички от които са ентусиазирани да помогнат на участниците да помогнат за създаването на "дом далеч от дома".

Настаняване

Cambridge Mentors

Потопете се в най-красивите и исторически централни колежи в университета в Кеймбридж. За да разберете кой колеж ще бъдете настанен, свържете се с нас.

Всички участници ще бъдат настанени в самостоятелни спални, оборудвани с високоскоростен интернет. Коридорите или стълбищата отделят мъже и жени, а баните са самостоятелни или споделени само от няколко участника. Колежът е обезопасен и наблюдаван по всяко време. Посетете нашата страница "Campus" за допълнителна информация.

Практическа информация

Информация за пътуване:

Таксата за Immerse не включва пътуването до Кеймбридж. Има няколко възможности за транспорт, включително пристигане в Кеймбридж с влак, автобус или полет. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от помощ при планиране на пътуването ви до Кеймбридж.

За международни участници организираме обща летищна услуга за трансфер от летище Хийтроу в Лондон до Кеймбридж. Специализираните членове на персонала се срещат с участниците в летищния терминал при пристигането им. Участниците могат да резервират тази услуга, след като са осигурили своето място в програмата.

Медицински и хранителни изисквания:

Ние сме в състояние да се погрижим за повечето диетични изисквания (вегетариански, вегетариански, орехови алергии, халал, кошер); Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте сигурни дали можем да се погрижим за вашите диетични изисквания. Закуската и вечерните ястия са включени в Immerse, а от участниците се очаква да направят свои собствени условия за обяд в различни вкусни заведения за хранене около Кеймбридж.

Друга информация:

Студентите трябва да са на възраст между 13-18 години по време на посещението си през 2019 г. От учениците се очаква да владеят свободно / почти свободно английски език.

Участвайте през 2019

Потопете се в летен летен курс, състоящ се от отлични академични класове, отлични семинари за умения и вълнуващи извънкласни дейности в историческия университетски град Кеймбридж. Потопете се в следните 2-седмични сесии:

 • Сесия 1: 7 юли - 20 юли 2019
 • Сесия 2: 21 юли - 3 август 2019 г.
 • Сесия 3: 28 юли - 10 август 2019 г.
 • Сесия 4: 4 август - 17 август 2019 г.
 • Сесия 5: 11 август - 24 август 2019 г.

Ще се радваме да ви помогнем, ако имате въпроси, преди да резервирате мястото си.

Места

Кеймбридж

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Кеймбридж, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Лондон, Англия, Великобритания

Програми

Летни курсове
Това училище също предлага: