Imperial College of London

Представление

Прочетете официалното описание

Общност на решения на проблеми, посветена на намирането на иновативни решения за най-големите предизвикателства в света

Imperial College London е десетте световни университета с международна репутация за високи постижения в преподаването и научните изследвания.

Постоянно класиран сред най-добрите световни университети, Imperial се ангажира да развива следващото поколение изследователи, учени и учени чрез сътрудничество в различни дисциплини.

Разположен в сърцето на Лондон, Imperial е мултидисциплинарно пространство за образование, научни изследвания, превод и комерсиализация, използвайки науката и иновациите за справяне с глобалните предизвикателства.

Факти и фигури

През 1907 г. Кралският колеж по наука, Кралското минно училище и градът

  • Imperial е дом на 17 000 студенти и 8 000 служители .
  • Над 6700 градуса се присъждат от Imperial College London всяка година.
  • Ние сме международна общност, която привлича студенти от над 125 страни .
  • Колежът се фокусира върху четирите основни дисциплини на науката, инженерството, медицината и бизнеса и е известен с прилагането на тези умения в индустрията и предприятията.
  • Превъзходството в образованието е в основата на духа на Империал и е отразено във Великобритания и международните класации.
  • Империал е дом на най-голямата концентрация на проучвания с голямо въздействие на всеки голям университет във Великобритания.
  • Imperial притежава награда Silver Athena Swan, която признава развитието на кариерата на жените в областта на науката, технологиите, инженерството, математиката и медицината в академичните среди.
  • Уважаемите членове на Колежа са включили 14 нобелови лауреати и трима медалисти от областта .

Global Imperial

Imperial е най-международният университет във Великобритания. Глобалното сътрудничество на Imperial, откритията и мрежите трансформират живота и създават възможности във Великобритания и по света.

Превъзходството на Колежа - тя последователно се нарежда сред десетте най-големи университета в света - произтича от талантливите студенти и служители, които идват от цял свят, и от глобална мрежа от възпитаници, приятели и сътрудници. Imperial е глобална академична общност, в която хората от различни култури допринасят за различни гледни точки, нови идеи и нови подходи за решаване на сложни проблеми.

60% от учениците на Империал идват извън Великобритания, включително 20% от други европейски страни. Две трети от изследванията на Империал включват международен сътрудник, включващ академични връстници в повече от 130 страни.

Ние вярваме, че иновациите процъфтяват "когато културите се сблъскват и си сътрудничат". Ето защо ние защитаваме нашите международни ценности и мислим и действаме в международен план.

Ние сме международни

Какво означава за вас международно значение? Нашият персонал споделя своя опит с международно сътрудничество и партньорства.

Места

Kensington

Address
South Kensington Campus
SW7 2AZ Kensington, Англия, Великобритания