Inchbald School of Design

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли - Inchbald училище за дизайн

The Inchbald училище за дизайн, базирана в Лондон, е независима училище на интериорния дизайн, вътрешна украса и градински дизайн, предлагащ онлайн и курсове по-къща, вариращи от магистърска степен програми за кратки въвеждащи курсове. Основана през 1960 г., а първият вътрешен дизайн училище в Европа, Inchbald предоставя широк базирано обучение за дизайнери, които желаят да специализират в най-висок клас жилищни и търговски работа.

Със своята глобална репутация за върхови постижения и десетилетия опит, да учите с Inchbald позволява на студентите да усъвършенствате своя талант и да изведат своя индивидуален подход за проектиране, да ги създава здраво по пътя към успеха. Училището има дългогодишна репутация на сериозен, практическо обучение, което има за цел да подготви нашите възпитаници да въведете проектните професии и брои сред своите възпитаници някои от най-уважаваните градината и интериорни дизайнери в света.

Inchbald насърчава непрекъсната връзка с възпитаници чрез консултации портфолио, стажове, стажове и съвети за професионално развитие, както по време на курса и за професионалния живот.

Места

Лондон

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA Лондон, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB Лондон, Англия, Великобритания